Broken Sword - The Shadow of The Templars Çevirmen: Salih Değirmencioğlu (hernando) Sürüm: 2.0.0.8 GOG / STEAM Broken Sword - Shadow of The Templars: Reforged Çevirmen: Salih Değirmencioğlu (hernando) Sürüm: 1.1.7 GOG / STEAM ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hernando -- 17 Şubat 2025; 23:9:42 > |
Broken Sword - The Shadow of The Templars / Reforged Türkçe Yama

-
-
Ne kadar teşekkür etsek azdır. Çok teşekkürler.
-
Teşekkürler hiç değeri bilinmeyen bir oyun daha çok bilinmesini isterdim
-
Emeklerinize sağlık, epey değerli bir proje. ScummVM için de destek sunmanız ayrıyeten takdire şayan. Projelerinizde başarılar!
~Ecciel
-
Emeğiniz için teşekkür ederim. Keşke diğer serilerde çevrilse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonixeh426 -- 31 Aralık 2024; 1:20:21 > -
Emeğine sağlık hocam. İngilizce olarak 20 aralık güncellemesi geldiğinde bitirmiştim. Şimdi sizin çevirinizle bir daha bitirilir. Enfes bir oyun zaten.
-
Emeğine sağlık Salih kardeşim. Oyunceviri'de yama ile ilgili görüştüğümüz zamanlar aklıma geldi. Bir türlü razı edememiştim yayınlamaya. Bu sefer hızlı çıktın :)
-
Çok iyi oyun oldugunu herkes söylüyor. Yama için teşekkürler bahaneyle bu harika oyunu oynama fırsatı bulacagız.
-
emeğinize sağlık teşekkür ederim.
-
Steam uyumlu mu?
-
muhtemelen uyumlu.
-
Helal Olsun Eline Gözüne Sağlık @hernando
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Broken Sword - Shadow of The Templars: Reforged
1.1.6 GOG uyumlu deniyor ancak deniyorum olmuyor yardımcı olablirmsiniz oyun korsan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdgn83 -- 11 Şubat 2025; 19:27:41 > -
Dil ayarını varsayılan seçip deneyin. ABD bayrağı seçili olması gerekiyor.
-
tamam şimdi oldu teşekkür ederim elinize sağlık.
-
Elleriniz dert görmesin nefis oldu ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X