Broken Sword - The Shadow of The Templars çevirmen: Salih Değirmencioğlu (hernando) orijinal sürüm: 2.0.0.8 GOG uyumlu notlar: - Karakter sınırı sorunu çözüldü. - Türkçe karakter desteği eklendi. - Karakter sınırı nedeniyle yetersiz olan eski çeviri baştan çevirildi. - ScummVM için menü çevirisi desteği eklendi. (ğ, ı, ş harfleri henüz desteklenmiyor.) Broken Sword - Shadow of The Templars: Reforged çevirmen: Salih Değirmencioğlu (hernando) reforged sürüm: 1.1.6 GOG uyumlu notlar: - Ana senaryo orijinal sürümden aktarıldı. - Türkçe karakter desteği eklendi. - İpucu desteği içeren kısımların çevirisi yapıldı. - Hikâye ve Kapanış kısımları çevrildi. - Menü çevirisi desteği eklendi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hernando -- 21 Ocak 2025; 10:45:44 > |
Broken Sword - The Shadow of The Templars / Reforged Türkçe Yama
-
-
Ne kadar teşekkür etsek azdır. Çok teşekkürler.
-
Teşekkürler hiç değeri bilinmeyen bir oyun daha çok bilinmesini isterdim
-
Emeklerinize sağlık, epey değerli bir proje. ScummVM için de destek sunmanız ayrıyeten takdire şayan. Projelerinizde başarılar!
~Ecciel
-
Emeğiniz için teşekkür ederim. Keşke diğer serilerde çevrilse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonixeh426 -- 31 Aralık 2024; 1:20:21 > -
Emeğine sağlık hocam. İngilizce olarak 20 aralık güncellemesi geldiğinde bitirmiştim. Şimdi sizin çevirinizle bir daha bitirilir. Enfes bir oyun zaten.
-
Emeğine sağlık Salih kardeşim. Oyunceviri'de yama ile ilgili görüştüğümüz zamanlar aklıma geldi. Bir türlü razı edememiştim yayınlamaya. Bu sefer hızlı çıktın :)
-
Çok iyi oyun oldugunu herkes söylüyor. Yama için teşekkürler bahaneyle bu harika oyunu oynama fırsatı bulacagız.
-
emeğinize sağlık teşekkür ederim.
-
Steam uyumlu mu?
-
muhtemelen uyumlu.
-
Helal Olsun Eline Gözüne Sağlık @hernando
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X