Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
117.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynum orjinal steam den aldım, açılışta siyah ekran sorunu var, çözümü nedir?
  • Far Cry 3 ve 4'ün (daha çok 4'ün) her sahnesi, ayrı bir Bob Ross tablosuna benziyor. Güzel grafikleri olan oyunlarda huyumdur, durup grafik, texture vs. incelemek ama, en çok durup manzara izlediğim oyun 4 oldu. Ayrıca motor bence çok verimli ve optimizasyonu iyi. FPS genelde her yerde aynı, fazla değişmiyor. (gökyüzüne bakınca tabi çok artıyor ama o hemen her oyunda öyle :) )
  • oynarken birden kafamıza kartal saldırınca bi titreyip irkiliyorum abi sizde de oluyo mu? hele arkamdan kaplan çita mıta saldırınca adrenalini vücudumun heryerinde hissediyorum esc yapıp sesi kapayıp öyle devam ediyorum oyuna. valla sırf bu yüzden oyunu bırakmayı bile düşündüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almalı mıyım? Dying Light bitirdim başka bir open world oyun arayışındayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa ve öz bir deyimle, yoklukta gideri var.
  • Şu oyunda nefret ettiğim tek bir şey var: Hızlı seyahat noktalarından dışarı çıkınca HEP duyduğum çatışma sesleri.Karma puanını da tamamladım, gidip yardım da etmiyorum.Ordan ayrılana kadar takır tukur takır tukur nefret ediyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

Almalı mıyım? Dying Light bitirdim başka bir open world oyun arayışındayım.

Kesinlikle almalisin. Optimizasyonunu denemek icin korsan indirdim. 1saat oynadim ve cok hosuma gitti. Farcry 3 e gore cok daha dolu dolu olmus. Sildim ve beklemeye basladim. Kis indirimlerinde almadigim cok pisman oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawk-Claw

Oynum orjinal steam den aldım, açılışta siyah ekran sorunu var, çözümü nedir?

Bende aynı sekıl aldım ama oyun sıyah ekranda kalıyor :(
    Bende su sekılde bır yontem buldum ama sadece Hikaye modunu oynuya biliyorsun Uplaye baglanmıyor :(

http://ad-file.com/6tvR7fJKr içinden sadece RELOADED Crack klasörü seçilip indirilir.
    Crack klasörünün içinde yer alan bin klasörüne girilir ve buradaki bütün dosyalar oyunun kurulu olduğu dizine kopyalanır:

Dosyalar değiştirilsin mi sorusuna Evet deyin.
    Şimdi güncel Dual Core yaması indirilir:http://www.multiupfile.com/f/3fc26958
    Yamanın içindeki dosyalar da oyunun bulunduğu dizine kopyalanır:
    Extreme Injector v3 çalıştırılır.
    Far Cry 4 çalıştırılır.

Unutmayın steamde oyunlar gerı verilebiliyor

Uplay baglanan daha iyi bir yol bilen paylaşırsa seviniirim

• Bizim köydeki eve girip sabun çalarlar sürekli onuda neden yapar bir türlü çözemedim ; tam psikopat hayvan.
  • Dükkanda sıfır Limited Edition buldum ; bu Limited'in herhangi bir eksisi var mı normal oyuna göre?
  • Hayatımda gördüğüm en iğrenç key binding olayına sahip oyun... Benim kontrollerim tamamen değişik yani her fps oyununda 5 dakka tuş kombinasyonu yaparım... Bu oyunda tuş kombinasyonunu değiştirdiğiniz an "geri gitme" yok oluyor ... geri gidemiyorsunuz.. Birde ateş'i mouse 1 de iken ateşe bastığınızda geri gidiyor... Ben hayatımda böyle birşey görmedim... Sonra yabancı forumlara baktım ne yazikki oyun bu konuda sorunlu...

Forumlarda da patch çıktı ama düzelmedi sorun diyorlar... Oyunu oynayamadım bile birçok insanda bu sebepten oynanayamış... Oyunu torrenteden indirdim , şöyle bir bakıp satın alıcaktım ama iyiki oyunu denemeden satın almamışım çok küfür ederdim... Şimdi uninstall edicem ve asla oynayamıcam sırf bu sebepten.. lanet olsun
  • Steam de şu an 36 TL sanırım. Alınır mı? Far cry 3 ü bitirdim açıkcası baya hoşuma gitti 4ü de almak istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivanDragoo

Steam de şu an 36 TL sanırım. Alınır mı? Far cry 3 ü bitirdim açıkcası baya hoşuma gitti 4ü de almak istiyorum.

Bende bu indirim doneminde aldim. Almanizi da tavsiye ederim. Herkes farcry 3un kopyasi diyor. Dinamikleri benzer olabilir ama kesinlikle oynanmali. 3 e gore cok daha dolu bi oyun

• Far Cry 3'den tek farkı hikayesi ve daha fazla görev olması. Far Cry 3 daha oturaklı bir oyun.
  • Map olarak nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok böyle aman aman yerler yok ama ben beğendim.
  • Gold Editiona bu dlc paketleri dahil mi?

• Arranger. kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Far Cry 4 Gold Edition paketini daha önceki indirim döneminde Steam üzerinden satın almıştım ve ana oyunla birlikte diğer tüm içerikleride bu pakete dahil olmaktadır.Gold Edition alırsanız paylaşmış olduğunuz görüntüdeki tüm içeriklerede sahip oluyorsunuz.

İyi oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 9 Şubat 2016; 2:28:57 >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler
  • Konuda korsan muhabbetler dönmüş, döndüren kişilerde gayet haklı bence. Far Cry için 100 lira çok pahalı bir rakam. 25-50 arası koysalar alırız fakat GTA V gibi oyunları başka ülkeler ucuza alırken giydiriyorlar bize
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.