Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
117.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı dlc'ler yüklü değil görünüyor,nasıl aktif edebilirim? Oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula yaptım ancak değişen birşey olmadı.

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]
  • arkadaşlar benim pc ye öneriniz var mı ? oyun en düşük çözünürlekte 15 fps civarı alıyor 1024x768 ve diğer çözünürlüklerde de 10 fps civarı oluyor. bu oyunu oyamayı çok istiyorum bana önerilerinizi bekliyorum.

pcnin özellikleri:

Marka & Model Lenovo G570 Dizüstü Bilgisayar

İşletim sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic

İşlemci türü Intel® Core™ i5-2410M (2.30GHz, 3MB) 3M Cache, 2.30 GHz

Dahili bellek 4 GB DDR3

Grafik kartı ATI Radeon™ HD 6370M 1 GB Harici Ekran Kartı
  • tahababa58 kullanıcısına yanıt
    Dogal o sistemde ancak o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 3 gündür oynuyorum,ilk haritadaki on radyo kulesi tüm karakollar ve iki tane kaleyi elegeçirdim. Kralin köprüsünü geçmeye çalıştığım zaman geri dön uyarısı veriyor yan görevlerin falan bitmesimi gerek köprüyü geçmek için?

• quote:

Orijinalden alıntı: 18.Bayezid

Oyunu 3 gündür oynuyorum,ilk haritadaki on radyo kulesi tüm karakollar ve iki tane kaleyi elegeçirdim. Kralin köprüsünü geçmeye çalıştığım zaman geri dön uyarısı veriyor yan görevlerin falan bitmesimi gerek köprüyü geçmek için?

Ana görevle alıyorsun orayı.
  • Nasıl ana görevle hocam ne yapmam gerek yani ? İsmini ekleyemedim ne hikmetse pm veya alıntı kısmı çalışmıyo

• Arena görevinde kapı açılmıyor küçük bi odada elinde silahla bekliyor karekter nasıl geçicez?

• Beyler aradım bulamadım, bende farcry 4 var, ekran kartı ile hediye gemişti, daha yeni kurup oynayacağım. Steama baktım, far cry4 golden edition ve yetili ıvır zıvır birkaç daha paket var golden edition nedir ?
  • 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Hocam 34 tl verince aciliyo

• Para sıkıntı değil hocam satın alınan oyunu indiricek bile internet yok şuan Irak'tayım:)

• Oyunu bitirmiş bulunmaktayım.Son zamanlarda gördüğüm doğa atmosferi en başarılı oyunlardan bir tanesi.Hayvan sesleri,doğa,yeşillik vs. oyun insanı kendini içine çekmeyi başarıyor.Hikaye olarak 3.oyundan geride kalmış.Oyunda aşırı derecede yan görev mevcut.%28.25 ve 15s 33dk ile ana görevleri tamamladım.Gerisi hep yan görev.

Fil oyuna çok güzel bir renk katmış.Binmek ve düşmanların üzerine salmak oldukça eğlenceli.Ok ve yayda hoşuma gitti.Özellikle olimpik yay.

Türkçe yama için rockerdem ve Technogame ekibine çok teşekkürler.Onların sayesinde bu oyunu anlayarak oynadım

Oyunun sonunda kralı öldürdüm

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]  Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]  Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]

• Ben de sonunda bugün bitirdim oyunu.Oyundan ve oyunun alternatif sonlarından çok fena spoilerlar içermektedir

Amita'dan yanaydım ben.Sabal'ı öldürmeye gittim ama öldürmedim saldım Pagan'ı öldürdüm.

Alternatif sonlara baktım.Ama en içime sinen benimkisi oldu Ayrıca Sabal'ı veya Amita'yı saldıktan sonra yanına gidilebiliyomuş.Yani kaybolmuyorlar.

Bir de fark ettiyseniz Mohan Ghale'nin son günlüğü Pagan'ı öldürdüğümüz yerdeydi.Görev bitince onu almaya tekrar gittim.Görevde C4'le patlattığımız kapıyı hatırlarsınız.O kapı kapalıydı.Dedim aha s*çtık son günlük kaldı Sonra bi deneyeyim diye C4'le patlattım, açıldı kapı ama araba sığmadı.Görev esnasında arabayla gittiğimiz tüm o yolu koştum Gittiğimde içeri girdim ve Pagan hala oradaydı

Üstünü aradım ve bu çıktı Alttaki açıklamaya dikkat

Sonra günlüğün yanına gittim.Küçük bi kulübenin içindeydi.Eğer Pagan'ı öldürmeseydik bizi sokacağı kulübe.İşte orası Pagan ve Ishwari'nin kızları Lakshmana'nın mezarıymış.Yani annemizin günlüğünde bahsettiği ve Ajay'in ne olduğunu bilmediği Lakshmana bizim üvey kardeşimiz oluyor.

''Beni Lakshmana'ya geri götür''

Mohan da bi günlüğünde bu konudan bahsetmiş

Alternatif son videolarından baktığım kadarıyla Lakshmana'yı Mohan öldürmüş ve bunun üzerine Ishwari'de Mohan'ı.Ne hikaye ama

Her neyse.Bi macerayı daha geride bıraktık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 25 Mart 2016; 16:56:11 >

• Beyler benim oyun kayıt ediyo ama oyunu kapatınca kayıt siliniyor yani ana menüye dön deyince devam et bölümü çıkıp girince yeni oyun var çözümü sizce nedir

• Arkadaşlar oyun tekrar oynayayım dedim ama ağır silahlı öldürme skill'i açılmıyor oyun bitti nerede ise.
    Paganın gazabı konvoyunu yok et diyor ama gelmiyor ki konvoy yok edeyim var mı fikri olan.
  • oyun aldım yükledim ama daha doğru düzgün oynamak nasip olmadı.3 saat oynadım.Oyunu beğendim sonra youtube de far cry primal videolarını görünce onu aldım.Su an primal oynuyorum.Bitince bu oyun a devam ederim artık:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueshadov -- 26 Mayıs 2016; 18:35:38 >
  • Oyundaki atmosfer olmuş bu sefer,ben çok beğendim bu oyunu,böyle beklemiyordum,
    2'de nasıl muhteşeme yakın Afrika atmosferi varsa bunda da oyunun geçdiği bölgenin kültürü güzel aktarılmış gibi...Harita daha fazla dolu en azından,sivil insanlarda var.

Ayrıca şu Far Cry serisindeki Dunia grafik motoru acayip başarılı,detaylar konusunda da çok iyi sanırım,keşke başka oyunlarda da kullanılsa şu motor.Acaba Skyrim veya Fallout oyunu bu grafik motoru ile nasıl olurdu..
  • Merhaba arkadaşlar, oyunu ilk defa alacağım/oynayacağım öncesinde far cry 3' ü oynamıştım çok ta sevmiştim.

Pc özelliklerim;

Intel Core i7-2670QM 2 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.9 GHz. ) 6 MB Cache Bellek İşlemci
    6 GB DDR3 1333 Mhz. Ram
    750 GB SATA (7200 Rpm) HDD
    Microsoft Windows 7 Professional (64 Bit)
    NVIDIA GeForce 2 GB GT 540M Max. 4095 MB Ekran Kartı, Full HD 1920x1080

Bu özelliklerle rahatça oynayabilir miyim.
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    Oyunu anlayarak oynamak diye buna denir tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluehero_wolf

Oyunu anlayarak oynamak diye buna denir tebrik ederim.

Teşekkürler Her oyunu bunun gibi %100 yaparak, her şeyini anlayarak bitirmeye çalışırım ama benim de en içime sinen bu oyun olmuştur.

• Oyunun sonunda Pagan Min helikoptere atlayınca dayanamadım :) Rpg'yi çaktım. Acaba iyi ettim mi ; hata mı ettim?
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.