Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
117.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda bazıları sadece sidearms silah koyulabilen slota gidiyor roket falan koyuyor. Nasıl oluyor bu? Sadece sidearms silahlara izin veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Far Cry 3 Just Cause 2 vs oyunların güzel yerlerini toplamışlar bir oyun yapmışlar...
  • Amita'nın görevleri yapayım sırf Sabal puctluk yaptı diye oyunun sonlarında , dayanamadım Pagan'ın helikoptere Rpg ile çaktım bu sefer Amitanın yüzünden her yer uyuşturucu oldu her ikisinide öldürmeyi deniyeceğim Sabal ve Amita Pagan sağ kalsın... Nasıl olacak?
  • Bende kendim iyi oynuyor diye zannederdim

• quote:

Orijinalden alıntı: MDV

Bende kendim iyi oynuyor diye zannederdim

Doktor bu ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Outpost nasil ele gecirilir ders niteliginde olan bir video
  • Bende outpost ele geçirirken gizlilik triplerine giriyordum bu adamı izleyince kendi oynayiş tarzımdan sogudum

• Plan-B kullanıcısına yanıt
    Biz outpost ele geçirmiyormuşuz bu ne yahu.

• Arkadaşlar kings bride köprüsünü geçemiyorum. Kuzeyin anahtarı görevini bulamadım nerede başlatıyoruz görevi misyon 15 e kadar tamamladım bi yardımcı olursanız sevinirim
  • Tunaonl T kullanıcısına yanıt
    Daha bayağı var. Ana görevlerden devam edin.
  • İyi akşamlar kusura bakma rahatsız ettim ya bu ana görevlerde 13 te kaldı yenisi çıkmıyor outpostlsr ve yan görevler kaldı çıkmadım içinden iki gündür bi yardımcı olursan sevinirim tşkler
  • Tunaonl T kullanıcısına yanıt
    Ana görevler hep gelir kendiliğinden. Sorunu yok oyunun benim bildiğim. Haritada siz göremiyor olabilirsiniz. Oyun korsansa normal bu durumlar.
  • Oyunun 21:9 destegi yok galiba ?
    WideAsFcukyoutube
    Far Cry 4 | 21:9 Review [2560x1080/60fps/Ultrawide]
    https://www.youtube.com/watch?v=Od5rta95UBY&t=34s

anlatılanları tercüme edebilecek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 30 Mart 2017; 20:49:43 >

• Arkadaşlar gold edition yükledim 1.9.0

?u an 61% deyim ve hiç ummadık yerlerde oyun kilitleniyor. Kilitlenme de video sabit kaliyor, ses takılıyor...(56k modemlerin bağlantı yaptığı zaman çıkardığı ses gibi)

Primalde de aynı sorun oldu. Oyunun ilk başında..

Çözüm bulabilmek adın oyunu Low ayarlara aldım , Ekran kartını değiştirdim, soğutmayı guclendirdim, arkada çalışan tüm programları kapadım antivirusu kaldirdim tüm driverleri güncelledim, oyunu kaldırıp yeniden kurdum.

Yapmadığım son iki şey Windows ve standart far cry 4 yüklemek oldu

Bu tür bir sorun yaşayan oldumu? Olduysa çözümü nedir

• arkadaşlar bende şöyle bir sorun var oyunda ilerlemeye başladım fakat bir yerde tıkandım kaldım bir türlü geçemiyorum çan kulelerinin bazılarına ulaşamıyorum önümde dağlar var mini copterle geçmek istiyorum fakat fazla yükselincede uyarı verip düşmeye başlıyor etrafından dolanayım diyorum bu seferde yasak bölgeye geliyorum yasak bölgeye geçmeye çalışıyorum kronometre geri saymaya başlıyor oradan uzaklaşmassam ölüyorum kaldığım yerden bi daha başlıyorum diğer çan kulelerine nasıl ulaşabilirim görev falanmı tamamlamam gerekiyor acaba geçen arkadaşlar nasıl yaptılarsa yazabilirlermi verem oldum oyundan soğudum valla
  • ziyan82 kullanıcısına yanıt
    Haritanın diğer yarısına geçmek için ana görevlerde ilerlemeniz lazım,o yüzden tüm kulelere gidemiyorsunuz

• Oyunda birçok görev var hangisinin ana görev olduğunu nasıl anlarız yada nerden seçeriz

• quote:

Orijinalden alıntı: ziyan82

Oyunda birçok görev var hangisinin ana görev olduğunu nasıl anlarız yada nerden seçeriz

Oynayalı çok oldu hatırlamıyorum o kadarını da bir sıkıntı çıkarmamıştı bana,fark ediliyordu rahat diye hatırlıyorum

IGN
    Campaign Missions - Far Cry 4 Wiki Guide - IGN
    http://www.ign.com/wikis/far-cry-4/Campaign_Missions

Şurada ana görev isimleri yazıyor,belki oyunda bulmana yardımcı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ziyan82

arkadaşlar bende şöyle bir sorun var oyunda ilerlemeye başladım fakat bir yerde tıkandım kaldım bir türlü geçemiyorum çan kulelerinin bazılarına ulaşamıyorum önümde dağlar var mini copterle geçmek istiyorum fakat fazla yükselincede uyarı verip düşmeye başlıyor etrafından dolanayım diyorum bu seferde yasak bölgeye geliyorum yasak bölgeye geçmeye çalışıyorum kronometre geri saymaya başlıyor oradan uzaklaşmassam ölüyorum kaldığım yerden bi daha başlıyorum diğer çan kulelerine nasıl ulaşabilirim görev falanmı tamamlamam gerekiyor acaba geçen arkadaşlar nasıl yaptılarsa yazabilirlermi verem oldum oyundan soğudum valla

a key the north görevini bitirmeniz lazım o zaman o sınırdaki köprü açılır. o köprü sizin havadan ve karadan diğer yarıya geçebilmek için tek şansınız.

• Merhaba arkadaslar. Ben oyunu yeni bitirdim. Ve bu oyunda o görevler sırasında gittiğimiz karlı yerlere tekrar gitmek istiyorum. Çünkü çok hoştu. Epey bi gezdim haritada ama o beyaz dağların kar motorunun vd ve ordaki yapıların oldugu yere Girişi bulamadım. Aranızda bunların nerde oldugunu bilen var mı acaba??

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.