Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fozcam

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

1080p hedefleniyoruz demiş ubisoft. kesin birşey yok. Asıl siz yanlış bilgi vermeyin ubisoft bu ne zaman verdiği sözü tuttu?

http://gamingbolt.com/far-cry-4-ps4-versus-xbox-one-video-comparison-in-1080p-both-versions-are-almost-identical

Bu sefer tuttu. Konusmak icin bos konusmayin.

Ordaki 1080p videonun çözünürlüğü. İstersen 480 p oyunu da 1080 p olarak upscale edip youtube a yükleyebilirsin ki bir çok oyun kanalı zaten yapıyor bunu. Gta 5 in ps3 versiyonu da 1080 p o zaman youtubr vidolara göre verdiğin linki bi okusaydın keşke.
    Senin linkinden 2 hafta kadar sonrasında ubi yetkilisinin verdiği ropörtaj:http://www.forbes.com/sites/davidthier/2014/10/28/far-cry-4-dev-nobody-cares-about-1080p/?optimizely=a

Oyunu 1080p çıkaracak adam niye 1080p olması kimsenin umurunda değil desin? Ayrıca ben 1080p çıkmaz da demiyorum sadece kesin değil ubiye güvrn olmaz diyorum. Watch dogs dan sonra bu firmayı bu kadar savunan insan olnası ilginç cidden. Ayrıca isterse 720p olsun yine alıcam oyunu oyuna karşı bi düşmanlığım yok.

Yahu oyun cikmis millet comparison yapmis kafanmi guzel senin ? Hala bos konusuyorsun. Boyle yuzsuzunude ilk defa goruyorum. Hala uste cikmaya calisiyor adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 15 Kasım 2014; 9:19:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fozcam kullanıcısına yanıt
    Ubisoft hangi verdigi sozu tutmadi?

Yani var ya su kadar cahil cuhela yorumlar yuzunden, en sevdigim firma olmayan ubisoft'u savundurtuyorsunuz bana.

Ubisoft ne dedi de yapmadi. Watch Dogs' daki "size gore" downgrade haric.

• Saat kacta acilir pre load

• quote:

quote:

quote:

quote:

1080p hedefleniyoruz demiş ubisoft. kesin birşey yok. Asıl siz yanlış bilgi vermeyin ubisoft bu ne zaman verdiği sözü tuttu?

http://gamingbolt.com/far-cry-4-ps4-versus-xbox-one-video-comparison-in-1080p-both-versions-are-almost-identical

Bu sefer tuttu. Konusmak icin bos konusmayin.

Ordaki 1080p videonun çözünürlüğü. İstersen 480 p oyunu da 1080 p olarak upscale edip youtube a yükleyebilirsin ki bir çok oyun kanalı zaten yapıyor bunu. Gta 5 in ps3 versiyonu da 1080 p o zaman youtubr vidolara göre verdiğin linki bi okusaydın keşke.
    Senin linkinden 2 hafta kadar sonrasında ubi yetkilisinin verdiği ropörtaj:http://www.forbes.com/sites/davidthier/2014/10/28/far-cry-4-dev-nobody-cares-about-1080p/?optimizely=a

Oyunu 1080p çıkaracak adam niye 1080p olması kimsenin umurunda değil desin? Ayrıca ben 1080p çıkmaz da demiyorum sadece kesin değil ubiye güvrn olmaz diyorum. Watch dogs dan sonra bu firmayı bu kadar savunan insan olnası ilginç cidden. Ayrıca isterse 720p olsun yine alıcam oyunu oyuna karşı bi düşmanlığım yok.

Yahu oyun cikmis millet comparison yapmis kafanmi guzel senin ? Hala bos konusuyorsun. Boyle yuzsuzunude ilk defa goruyorum. Hala uste cikmaya calisiyor adam.

Oyunun 1080 p olduğuyla ilgili ubisofttan gelen bir açıklama yok. Sadece bir sitenin yaptığı comparisondan yola çıkarak yprum yapıp boş konuşan sensin.
    @dante
    1 mesaj okuyup yorum yapma o hakde bi zahmet bi alt mesajı da oku. Sonradan ilk mesajı da düzelttim o ayrı. Ayrıca; watch dogs bariz downgrade edildi. Unity 30 fps açıklamasına rağmen 22 fps zor görülüyor ps4 de. The divison a da açıklama geldi downgrade edicez diye. Ciddi ciddi ubisoftun verdiği sözleri tuttuğunu mu savunuyorsun@Dante

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozcam -- 15 Kasım 2014; 9:29:16 >

Hmm haklisin tamam sus hadi

• Dante kullanıcısına yanıt
    Konuyu tartışmaya çekip sonra da aklınca abilik büyüklük yapıyor. En başta niye yapamadın bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozcam -- 15 Kasım 2014; 9:32:39 >
    Haci bak inanilmaz derecede cahilsin. Hakaret olarak alma uyari olarak al ve "nasil bu kadar cahil olmayi engellerim" sorusunu kendine bir sormaya basla. Ben yazmiyorum daha.

Simdi yazacagin mesajda super bir laf sokacaksin bana inaniyorum. Hadi yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 15 Kasım 2014; 9:34:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Haci bak inanilmaz derecede cahilsin. Hakaret olarak alma uyari olarak al ve "nasil bu kadar cahil olmayi engellerim" sorusunu kendine bir sormaya basla. Ben yazmiyorum daha.

Simdi yazacagin mesajda super bir laf sokacaksin bana inaniyorum. Hadi yapabilirsin.

Hocam arkadasin yaptigi cahillik degil. Sadece sanirim siz ubisoft a haksizlik yapildigini dusundugunuz icin savunma moduna gecmissiniz. Unity ana konusunda da oyunun eksik kisimlarini hatalarini hic yazmiyorsunuz acikcasi. Gereksiz tartismalara girmeyelim. Guzel guzel abi kardes misali sohbet edelim oyun hakkinda konusalim. Ne gerek var birbirimizi kirmaya?

• yusufgulcemal kullanıcısına yanıt
    Oyunda hataya denk gelsem yazayim ama denk gelmedim ki. Yoksa benden de 59.99 dolar aldklar sizden de. Bana bedava degil yani oyun neden koru korune savunayim parami alan firmayi :) benim parami aliyor ya daha igrenc bi durum var mi? :)

• spot'tan gelecek gol haberi bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

spot'tan gelecek gol haberi bekleniyor

Aynen bende ama o ses çıkmayacak sanırım, haftaya gibi geliyor.
  • Türkçe yaması ne zaman çıkar acep
  • ps4 canlı yayın uygulamasından aynı kalite tv'den hem far cry4 ü izliyorum, hem de; gta stream lerini, gta5 tamı tamına ps3 de oynadıgım grafik ve dinamiklere sahip! far cry4 ise 3'ün üzerine koyulmuş da gidilmiş cinsten ha eksileri yok mu? elbet var mesela gözüme çarpan far cry da yapay zeka çok ama çok salakça geldi... adam çatışıyor önündeki düşman sağa sola deli gibi koşuşturuyor :) umarım bunu update ler le düzeltirler
  • Trophy listesi:

www.gamersftw.co.uk/far-cry-4-trophy-list-revealed/

• sürekli oyun çıkıyo para kalmadı cepte ne yapacaz bilmiyorum çıksa bi dert çıkmasa bi dert

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Trophy listesi:

www.gamersftw.co.uk/far-cry-4-trophy-list-revealed/

platinium kasacaklar için çok zor görevler yok gibi, gta olmasa ben bile platinium kadabilirdim bu oyunda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane bir oyun bizi bekliyor ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bari ac unity gibi olmadı oyun bakalım spotçulara gelince alırım oyunu umarım 180 tl filan istemezler

• Ön sipariş geçtim
  • ilk bölümü geçen varsa bi el atar mısınız gençler?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.