Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 saatte 9 bucuk gb. Akk sagolsun yetisir umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun indi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spot'lar açılır, oyun bir an önce gelir umarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: adoreco

quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

oyunu yanlislikla on siparis verdim para odemeden tabi kart da ekli degil hesap ta kendi kendine indirmeye almis oyunu iptal ettim indirmeyi sonra para isterler us psn de degil avrupa psn 60 euro

o nasıl oldu hocam cüzdanda para olmadan kart da tanımlı değil diyorsun
    nasıl ödeme ekranını geçip preload yaptın

güzel sormussun :) bende merak ettim..

Hocam oyunu indirir ama çıktığı gün parayı çekmek ister, psn parayı aamayınca oyuna lisans vermez ve arkadaş oyuna giremez :) bende DriveClub var ama sattım hala güncelleme geliyor oyuna hesap olmadıgı halde bende :)

hıımm.. sen böyle deyince benim farcrya baktım 24gb da inmiş oyun saatini bekliyor sadece.. sevindim valla. bende saat dolcakda öyle indircek diyo bekliyorum..

• Oyna bakalim sen kapilari acmayi basarabilirsen

• Ulan patates oyunları bile 1 hafta once getirirler 1 gün kala far cry spotculardan haber bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorosman -- 17 Kasım 2014; 12:40:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcelik-

Ulan patates oyunları bile 1 hafta once getirirler 1 gün kala far cry spotculardan haber bile yok

Ben bugün gelir diyordum ama hala ses seda yok umarım bir an önce gelir incelemeleri baya iyi oyunun

• quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

Orijinalden alıntı: mertcelik-

Ulan patates oyunları bile 1 hafta once getirirler 1 gün kala far cry spotculardan haber bile yok

Ben bugün gelir diyordum ama hala ses seda yok umarım bir an önce gelir incelemeleri baya iyi oyunun

Bence de bugun ama kim bilir kaçta bilsek ona göre ayarlarız kendimizi

• O değilde spotçulara ne olmuş böyle hala getiremediler :) bi yandan seviniyorum bi yandanda alamadığım için üzüldüm gibi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adoreco

quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

oyunu yanlislikla on siparis verdim para odemeden tabi kart da ekli degil hesap ta kendi kendine indirmeye almis oyunu iptal ettim indirmeyi sonra para isterler us psn de degil avrupa psn 60 euro

o nasıl oldu hocam cüzdanda para olmadan kart da tanımlı değil diyorsun
    nasıl ödeme ekranını geçip preload yaptın

güzel sormussun :) bende merak ettim..

Hocam oyunu indirir ama çıktığı gün parayı çekmek ister, psn parayı aamayınca oyuna lisans vermez ve arkadaş oyuna giremez :) bende DriveClub var ama sattım hala güncelleme geliyor oyuna hesap olmadıgı halde bende :)

hıımm.. sen böyle deyince benim farcrya baktım 24gb da inmiş oyun saatini bekliyor sadece.. sevindim valla. bende saat dolcakda öyle indircek diyo bekliyorum..

İndirdiğin iyi oldu alınca indirmek zorunda kalmazsın :)

• oyun hala spotculsra gelmemis yav

• quote:

O değilde spotçulara ne olmuş böyle hala getiremediler :) bi yandan seviniyorum bi yandanda alamadığım için üzüldüm gibi

zaten oynadığımız oyun gta'ya abandılar far cry'ı sallamadılar herhalde :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

O değilde spotçulara ne olmuş böyle hala getiremediler :) bi yandan seviniyorum bi yandanda alamadığım için üzüldüm gibi

zaten oynadığımız oyun gta'ya abandılar far cry'ı sallamadılar herhalde :S

Gram GTA beklemiyorum umrumda bile değil o çıkalı bilmem kaç ay oldu zaten :) yepyeni Far Cry varken adamların düştüğü derde bak :)
  • oyunu getirdiler bilerek satmıyorlar bence gta satsın diye fazladan.yarın veya çarşamba gelir
  • _EsmeR kullanıcısına yanıt
    oyun alalı 1hafta falan oldu.. ama daha önce pre-order yapmadığım için sisteme biraz yabancı kaldım :)
  • quote:

oyun alalı 1hafta falan oldu.. ama daha önce pre-order yapmadığım için sisteme biraz yabancı kaldım :)

Bende ilk işlemlerimde kuşkuya düşüyordum hocam :)
  • Simdi gta aldıgım yerdeydim gta yüzünden aksadı gtayı tercih ettik dedi iki güne falanmış poff

• güzel
  • Güzelmiş
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.