Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @BlacK_TowerR
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriptonikVites

rütbemi artırırmısın
    @BlacK_TowerR

Anlayamadım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çaylak olmak istemiyorum
    TEĞMEN YAP BENİ
  • hadi
    [DHTUBE=aaaa]
  • quote:

Ben çaylak olmak istemiyorum
    TEĞMEN YAP BENİ

oyun stoklara geldi mi acaba diye konuya giriyorum yorumlara bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 17 Kasım 2014; 14:30:53 >
  • quote:

TEĞMEN YAP BENİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • /quote The Alumni Haha
  • quote:

/quote The Alumni Haha

doktorun ne diyor bu durumuna

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barcelonagame i aradım oyun daha gelmemiş birkaç güne geliyormuş. gta ları kargolayacaklarmış.
  • quote:

TEĞMEN YAP BENİ

Seni As Teğmen ilan ediyorum....

• ps4 test de 50 mbit down hızı almama rağmen; öğlen 12 den beri 3.5 - 4 gb. arası oyunu down etmesi mantıklımı? sanırım psn de tuhaf bir yavaşlık var, e normaldir millet far cry ve gta ya abanıyor :))
  • Benim spotcuya bu aksam gelme ihtimali varmis. Gta'yi aksam almaya gidince bakarim geldiyse haber ederim burdan

• quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

ps4 test de 50 mbit down hızı almama rağmen; öğlen 12 den beri 3.5 - 4 gb. arası oyunu down etmesi mantıklımı? sanırım psn de tuhaf bir yavaşlık var, e normaldir millet far cry ve gta ya abanıyor :))

çok gıcık edici bir durum farklı DNS ler denediniz mi Open DNS mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

ps4 test de 50 mbit down hızı almama rağmen; öğlen 12 den beri 3.5 - 4 gb. arası oyunu down etmesi mantıklımı? sanırım psn de tuhaf bir yavaşlık var, e normaldir millet far cry ve gta ya abanıyor :))

çok gıcık edici bir durum farklı DNS ler denediniz mi Open DNS mesela?

open dns ler den kastınız; 8.8.8.8 8.8.4.4 ise bunu daha önce denediğimde mevcut internet tarifem de; 8mbit felan test sonucu alıyorum. şu an uydu.net'in kendi dns lerini kullandığım için en yüksek 50mbit ala biliyorum, ama farklı farklı dns ler le bu rakam 60 70 mbit'e çıkıyor. zaten 100 mbit hızımızı 80 90 alsam gam yemiycem ama en fazla 60 70 göre biliyorum test de, oysa ki; pc de hız testi yaptığımda kablosuz; 95mbit göre biliyorum. kusura bakmayın biraz uzun oldu bu yazı ama içimi döktüm :)))

• XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    208.67.222 li dns vardı ben onda indirdim hep. Önemli olan hızın kaç gösterdiği değil ki hocam. Download verimliliği. Örneğin ben 16 mpbs hız gösteren dns ile çok yavaş indirirken 10.2 gösterenle jet hızında indirdim. Bu olayları çok anlamıyorum ama ilginç şeyler bunlar. Baya bi deneme yanılma yapmak gerekiyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

208.67.222 li dns vardı ben onda indirdim hep. Önemli olan hızın kaç gösterdiği değil ki hocam. Download verimliliği. Örneğin ben 16 mpbs hız gösteren dns ile çok yavaş indirirken 10.2 gösterenle jet hızında indirdim. Bu olayları çok anlamıyorum ama ilginç şeyler bunlar. Baya bi deneme yanılma yapmak gerekiyor sanırım

benim de pek bilgim yok ancak bir forumdaş şöyle demişti; ''saniyede 13 mbit. indiriyorsan down hızın olabildiğince iyidir'' diye. dün ilk indirmeye başladığımda dikkat ettim; tamı tamına, saniye de 13mbit. down ediyordu ancak ve ancak bugün down ederken artık saatte 1 gb felan indiriyor. mantıken 100mbit'i zaten tam kapasite ile çeken bir cihaz için 20 Gb çok kısa sürede inmeli. ama günümüz Türkiye sinde sony tarafından Playstation serverları için ya iyi alt yapı yok ya da; sony tarafından ''bağlantı hızı kotası'' yiyoruz. neyse konu dağılmasın ama sonuç itibari ile kaplumbağ yavaşlığında far cry 4 iniyor kısmetse bugün gece 12 ye kadar bitse bare de yarın oynasak :)))

• Far Cry 4 Season Pass Full Trailer | PS4, PS3

• ccc
  • quote:

ccc

Bedellileri rütbe arttırmıyoruz canım s.s.s.S:SS
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.