Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla oyuna yazik oldu tarihini iyi ayarlayamadilar bu ay cod cikti gta cikti assasins creed millet hangi birini oynaycak arada kaynaycak gibi oyun ya 2 ay once felan cikcakti oyun yoklugunda yada sonra cikcakti farcry 3 de yaptiklari satisa ulasamazlar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

valla oyuna yazik oldu tarihini iyi ayarlayamadilar bu ay cod cikti gta cikti assasins creed millet hangi birini oynaycak arada kaynaycak gibi oyun ya 2 ay once felan cikcakti oyun yoklugunda yada sonra cikcakti farcry 3 de yaptiklari satisa ulasamazlar bence

Biz aldik bosver hocam :) oyun cok keyifli

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

valla oyuna yazik oldu tarihini iyi ayarlayamadilar bu ay cod cikti gta cikti assasins creed millet hangi birini oynaycak arada kaynaycak gibi oyun ya 2 ay once felan cikcakti oyun yoklugunda yada sonra cikcakti farcry 3 de yaptiklari satisa ulasamazlar bence

Oyun çok iyi ilk haftasında olmasa da ilk ayında satar baya sorun yok bilader

• gt 540 kaldıramaz değil mi ? 3te fena değildi performans sadece ısınıyordu,doğru muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

Direk goty. Oynamayan kalmamali

O derece diyosun siparişi geçeyim bende o halde fazla geç kalmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

O derece diyosun siparişi geçeyim bende o halde fazla geç kalmadan

Acikara oynadigim en iyi grafikli oyun. Harita ucsuz bucaksiz baya icerik var. Ortam cok guzel. Kontroller guzel. Coop da istedigini yapabiliyorsun(ana gorevler haric yan gorevler dahil). Hayirli olsun :)

• quote:

+1 aynen...
  • Yarın spota gelecek deniliyor İzmir de gelir gelmez alacağım oyunu

• yusufgulcemal kullanıcısına yanıt
    acikcasi ben internetten indirdim pc de oynaycaktim ama gel gorki sistem yemedi oyunu bende bugun aldim ps4 icin kurdum yarin baslarim almasak olmaz farcry 3 un hatri var guzel oyundu 3
  • Yılın oyunu,net.

• goty tartışmasız
  • Goty tartışmasız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba surebilen var mi :D ucurumdan yuvarlaniyorum ikide bir. Bu arada kanat gibi olan sey cok keyifli fazla uzaga gitmiyor ama 10 numara

• Abi tam girdim yılın oyunu net yazıcaktım en azından benim icin. Baktım ki oynayan herkes aynı fikirde , gercekten sanki yaparken fikrimizi almışlar bu kadar güzel leziz olamaz 3ten hicbir sey kaybetmemis ekstra her şey güzel

• quote:

Araba surebilen var mi :D ucurumdan yuvarlaniyorum ikide bir. Bu arada kanat gibi olan sey cok keyifli fazla uzaga gitmiyor ama 10 numara

Usta araba kullanmak alısmısız her oyunda r2 l2. Aynen hep kaybediyprum kontrolu ama alısınca cok mantıklı oyun icinde neden hamallık yapalım ki diger tetikle çatışalım bence güzel fikir alışınc süper olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcelik-

quote:

Araba surebilen var mi :D ucurumdan yuvarlaniyorum ikide bir. Bu arada kanat gibi olan sey cok keyifli fazla uzaga gitmiyor ama 10 numara

Usta araba kullanmak alısmısız her oyunda r2 l2. Aynen hep kaybediyprum kontrolu ama alısınca cok mantıklı oyun icinde neden hamallık yapalım ki diger tetikle çatışalım bence güzel fikir alışınc süper olacak

Ayarlardan degistiriliyor arac kullanimi. Ben r2 l2 yaptim
    Klasik. Daha rahat oluyor l1 ates oluyor bu sefer

• quote:

5 metre gidiyorum hop tepetaklakalismak lazim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 18 Kasım 2014; 23:50:04 >
  • Ah ubi ah senle olmuyor sensiz hiç olmuyor
  • Ubisoftun Ac Unity'deki başarısızlığını bu oyun örtecek.Gerçekten çok iyi oyun yapmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.