Bildirim
FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (30. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ya kendimi bildiginiz everestin eteklerinde av kosturuyomus gibi hissettim oyun herseyiyle super.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş bi oyunu sipariş edemedim, niye hiç bir spotçu resim koymamış ilanlara :S Spottan alan arkadaşlar var mı ses verin hele :) -
dragon age ve far cry 4.bu ikisinden birisi alır bence goty. -
Bende oyunun içinde kayboluyorum yapılacak çok şey var.
3. oyunun üstüne çok şey koymuşlar aldığı puanları sonuna kadar hak ediyor.
Bu arada Coop trophyleri için yardım bekliyorum oldukça basit şeyler kısa sürede hallederiz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Far Cry 3'te olmayan ne tür yenilikler var oyunda ? 3'te senaryo bitince animal bounty ve bunun gibi bir kaç yan görev + wingsuit ile zaman öldürebiliyorduk 4'te bunların dışında yeni olarak neler var ? -
arkadaşım almıştı bugün oyunu ona gidip bir bakayım dedim ve yarım saat sonra oyunu almaya gittim yaklaşık 2 saattir oynuyorum ve tek cümleyle özetleyebilirim: bu oyun olmuş,oynayın oynattırın -
Oyun hepimizin dedigi gibi super olmus araliksiz oynuyorum coop acabilen varmi ?;)
quote:
Orijinalden alıntı: ottomans1453
Oyun hepimizin dedigi gibi super olmus araliksiz oynuyorum coop acabilen varmi ?;)
ben denedim ama giremedim
Yanliz arada bir l1 e basmadan inventory i aciyor silahlar fln olan kismi stack deniyor galiba o size de oluyor mu ?
quote:
Yanliz arada bir l1 e basmadan inventory i aciyor silahlar fln olan kismi stack deniyor galiba o size de oluyor mu ?
Dokunmatik tuşa dokunduğunda oluyor sanırım hızlı seçim için. -
Dokunmatik tus ne touch pad mi ? Hyr r3 e basarken sanki geliyor ama cok sacma
Heralde kolum bozuldu dedim otekisini aldim yine ayni
Sende oluyormu
quote:
Orijinalden alıntı: Feto TR
quote:
Dokunmatik tuşa dokunduğunda oluyor sanırım hızlı seçim için.
Evet r3 simdi denedim onu kaldiramazmiyiz ki ?;) tesekkur ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Yûnus
Bende oyunun içinde kayboluyorum yapılacak çok şey var.
3. oyunun üstüne çok şey koymuşlar aldığı puanları sonuna kadar hak ediyor.
Bu arada Coop trophyleri için yardım bekliyorum oldukça basit şeyler kısa sürede hallederiz.
Uygun olursan yarın gece 11 gibi yapalım coop ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Feto TR
quote:
Dokunmatik tuşa dokunduğunda oluyor sanırım hızlı seçim için.
Evet r3 simdi denedim onu kaldiramazmiyiz ki ?;) tesekkur ederim
joystick'in ortasında kocaman dikdörtgen tuş yok mu ona dokununca oluyor sağa sola sürükleyince falan. r3'te öyle bir şey olmuyor bende. Rica ederim -
Ticketlarinizi aldiniz mi online icin pre order yapanlar?
Birde silah verecekti o nerde ?;)
Beyler coop trial icin keyi olan yok mu hic ? :)
Varsa beni ekleyebilir misiniz. Coop yapariz ? Psn : engbac -
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar42
valla oyuna yazik oldu tarihini iyi ayarlayamadilar bu ay cod cikti gta cikti assasins creed millet hangi birini oynaycak arada kaynaycak gibi oyun ya 2 ay once felan cikcakti oyun yoklugunda yada sonra cikcakti farcry 3 de yaptiklari satisa ulasamazlar bence
Cod çöpü yerine bunu almaları lazım da işte milletni yapacak bir şey yok. Umutla alıyoruz mp sini önümüze MW1 ve 2 den çok daha kötü MP deneyimini sunuluyor -
Haftaya alacağım bu oyunu. Çok iyi olacağını biliyordum. Yanılmamışım.
demoyu indirip oynayabilen varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X