Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Ticket yolluyuyoruz onla oynayabiliyorsun bizle birlikte coop sanirsam o yuzden 20 gb

hım tamam kardesım saolasın
  • Farcry da adamı kafan vuruyorum ya da ayı saldırıyor gidip bakıyorum adam 2 80 uzanmış sanki kalp krizinden ölmüş. İnsan biraz efekt yapar kurşun yarası veya pençe izi gibi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bhdr84 B kullanıcısına yanıt
    Farklı bi görevi konuşuyor olabiliriz, ben oyunun başındakinden söz ediyorum yaklaşık 1-2 saat oynama civarındaki, 2 tane kutu buluyorsun haritada daha sonra süre çıkıyor bitmeden bize ulaştır diye, götürdüğün yer bi giriş gizli kapıyı çalıp bırakıyorsun topladıklarını.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • XaViEsTa kullanıcısına yanıt
    Durgun sular var sadece bildiğim kadarıyla .. ordada şeytani bir balık tan bahsediliyordu bikaç video dada gördüm ama köpekbalığı yok sanırsam Himalayalarda da çok rastlanılan bişey değildir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

belki çok abartı olacak ama; efsane bir oyun... yıllar sonra bile; ''bir far cry4 vardı beee'' dedirtecek cinsten şahsen bana :) fakat timsah ve köpek balığı yok sanırım. tamam köpek balığına elverişli deniz(ler) yok gibi oyunda (şu anlık, ilerlediğim kadarıyla) ama timsah olmasına çok elverişli su birikintileri, dereler vs. gayet elverişli yerler var aslında :))) yoksa ben mi denk gelmedim?

Timsah var bizzat avladım. Köpek balığı var mı bilmiyorum ama büyük saldırgan balıklar gördüm:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhdr84

Deliver the supplies to the golden path diyor. 1:30 dakikada zaman veriyor. Fakat haritada sari ile gosterilen golden path gidiyorum fakat hicbirsey olmuyor. Bu cantayi o alana nasil birakiyoruz? Simdiden tesekkurler yardimci olan arkadasa..

orda bi ev kapısı var kapıyı çalıyorsun grçiyorsun
  • Oyunda KİNG diye bir köprü var o köprüyü geçemiyoruz pagan ın bölge var kapıda 3-4 tane sniper var içerde kimbilir neler var helikopter ile geçmeye çalışıyorum oyun izin vermiyor askeri bölge geçemezsin diyor burayı geçen varmı

bu ara 7-8 saat oynadım
  • Komodo ejderi neydi ya 3'te. Ödüm kppmuştu gecenin bir yarısında kulenin yanında.
  • Ormanin icinde gezerken onume bogamiydi neydi tam goremedim bana 2 tane bi koydu varya 2 metre uzandim arabayla ormanin icinde onu ariyom araba ile gircem

• 3. oyunda da aynısını yaşamıştım dere kenarında yürüyordum timsahı hiç fark etmedim şak diye kapınca beni az daha kolu fırlatıyordum fena korktum.
    Bu arada hayvanlar aleminin en psikopatı olan bal porsuğunu oyuna koymaları süper olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 19 Kasım 2014; 15:03:49 >
  • Oyunu simdi aldim limited edition (sanirim hepsi boyle) icinden iki tande kod cikti biri, LE oldugu icin otekide coop key sanirim arkadaslarimiza vermek icin.
    Peki bu coop icin cikan kod birtane ama 10 kisiye ayni kodu verebiliyoruz sanirim pek birsey anlamadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverygt

Rica edicem beni psn den ekle sadece co op oynanabilen bir demo sanirim bende indirdim ama arkadaslarin hepsi gta da olduklarindan adam bulamadim. Aksam musaitsen bakma firsatimiz olur beraber

Hocam bende indirdim demo'yu ama şimdi arkadaş listemizde bu oyunu oynayan yoksa başlatamıyomuyuz oyunu ?

• Yahu Himalayalarda köpek balığının işi ne. Boğa köpek balığı tatlı suda yaşayabilir ama o kadar soğuk ve içeride olması imkansız. Timsah alçak bölgelere koymuşlardır. Hint timsahı yaşar oralarda. Demon fish de koymuşlar renk olsun diye ama o balığın anavatanı Afrikada Kongo nehridir. Himalayalarda olsa olsa insan yiyen kedi balığı olur.

Himalayan Cat Fish

Demon Fish

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 19 Kasım 2014; 15:21:58 >

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Ya oyle olmasi lazim yada demo sahibi baska birisi olmasi gerek ama emin degilim.. psn den eklersen aksam bakabiliriz musait olursak

• meksika orginden alan var mı? arkadaşlar, nasıl alınıyor, bir yardımcı olsanız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverygt

Durgun sular var sadece bildiğim kadarıyla .. ordada şeytani bir balık tan bahsediliyordu bikaç video dada gördüm ama köpekbalığı yok sanırsam Himalayalarda da çok rastlanılan bişey değildir heralde

Seytani balik dediginiz piranha nin buyuk versiyonu gibi biseyse ucuyodum suya atladim ayagimi kapti oldurdum fazla seytani bisey degil :D

• Merhaba, co-op olayı bütün senaryo için geçerli mi yoksa belli başlı ayrı kendine has senaryoları mı var?
  • Triportor gibi bir araçla yolda giderken yandan araca Gergedan saldırdi ya la takla attik

• Demoda ilk başta uplay seçeneği çıkıyordu şimdi çıkmıyor bişey anlamadım ben bu işten

• yusufgulcemal kullanıcısına yanıt
    yok yok piranha değil daha çok şu gibi bişeydi video da gördüğüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverygt -- 19 Kasım 2014; 18:44:24 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.