Bildirim
FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (33. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Demoyu indirdim ancak key istiyor, fazla key'i olan var mı? -
-
Oyunu hong kong psnden aldim arkadaslar ek bir hesap acarak. 112 tl'ye geldi limited edition dlc hediyesi de var sanirim iki adet eklenti.. Su an iniyor bakalim. Herkese iyi oyunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar42
Ormanin icinde gezerken onume bogamiydi neydi tam goremedim bana 2 tane bi koydu varya 2 metre uzandim arabayla ormanin icinde onu ariyom araba ile gircem
Domuz onlar :) yaban domuzu
Arkadaşlar far cry 4 konusunda kararsizim, 3. Oyunu çok begenmistim, bu oyunu tavsiye eder misiniz?
gergedanlar çok sıkıntı gördüğüm an yolumu değiştiriyorum
arkadaslar 3 gorev bitirdim ama daha hic trophy kazanamadım ilk görevden sonra veya radio tower dan sonra tropy kazananan varmı -
-
7.1 headset ile oyuna tam odaklanmışken yerden birden bire yılan atladı üsteme son ses oynuyordum acayip tıstım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lucky Luciano
gergedanlar çok sıkıntı gördüğüm an yolumu değiştiriyorum
El bombasiyla hemen ölüyor :))
Kurşun işlemiyo Allahin gergedanina :)
Nasıl oyun hocam beğendin mi ? -
Far Kral 4
quote:
Orijinalden alıntı: emretor23
Nasıl oyun hocam beğendin mi ?
son zamanlarda oynadığım en iyi oyun net
Haritanin ilk bolumunu actim ustune 4 5 gorev daha yaptim(veya yaptigimi sandim,harflerden gorev aliorum hep)
Haritanin kapali olan yerlerinde harfler cikio. Oralardan girev almama ragmen haritanin ilk kismi haric acilan bi yeri olmadi. Sadece bolgenin merkez binalari gorunuyo ama her taraf bulutla kapali...
Açabilen var mi??
Alınır o zaman -
Dostlar oyun kaç gb
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman-iac
Haritanin ilk bolumunu actim ustune 4 5 gorev daha yaptim(veya yaptigimi sandim,harflerden gorev aliorum hep)
Haritanin kapali olan yerlerinde harfler cikio. Oralardan girev almama ragmen haritanin ilk kismi haric acilan bi yeri olmadi. Sadece bolgenin merkez binalari gorunuyo ama her taraf bulutla kapali...
Açabilen var mi??
Haritayı açman için 2. bölümde seni çıkarttığı yüksek kulelere çıkman gerek Farcry 3 te adı radio tower dı hatta.
Beyler airport u ele gecıre bılıyormuyuz? Harıta da kırmızı gorunuyor ve hava lımanı ıcındeyım ama etkılesım olmuyor mu?
Oyunun demosu us psn ye düşmüş. Alınır bir dal.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X