Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Indomitablee

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman-iac

Haritanin ilk bolumunu actim ustune 4 5 gorev daha yaptim(veya yaptigimi sandim,harflerden gorev aliorum hep)
    Haritanin kapali olan yerlerinde harfler cikio. Oralardan girev almama ragmen haritanin ilk kismi haric acilan bi yeri olmadi. Sadece bolgenin merkez binalari gorunuyo ama her taraf bulutla kapali...

Açabilen var mi??

Haritayı açman için 2. bölümde seni çıkarttığı yüksek kulelere çıkman gerek Farcry 3 te adı radio tower dı hatta.

Verilen görevlerin sonunda kuleyle alakali gorev verip actirdi ilk bolumde. Ama gorevler o bolge icindeydi hep. Simdi haritanin resmen diger ucuna godiorum harflere ulasmak icin. Farcry3'te de adamlarin baş harflerinden mi alioduk gorevleri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunu bitiren var mı ? ortalama kaç saat sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: patapon_00

Dostlar oyun kaç gb

24 tu sanirsam

• servera bağlanamıyorum. Başka var mı bağlanamayan?

• Arkadaşlar Unity gibi bu oyunda da fps düşüşleri oluyor mu? Ubisoft sonuçta bu ne yapcağı belli olmaz..
  • Coop acayip zevkli.bu oyun olmus.ubisoft bu sefer hakkini vermem lazim iyi calismissiniz

• quote:

Haritanin ilk bolumunu actim ustune 4 5 gorev daha yaptim(veya yaptigimi sandim,harflerden gorev aliorum hep)
    Haritanin kapali olan yerlerinde harfler cikio. Oralardan girev almama ragmen haritanin ilk kismi haric acilan bi yeri olmadi. Sadece bolgenin merkez binalari gorunuyo ama her taraf bulutla kapali...

Açabilen var mi??

Towerbell leri ele gecirceksin sinyalleri bozup

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

servera bağlanamıyorum. Başka var mı bağlanamayan?

Hocam dns degistirdiniz mi ? Uplay trden zor giriyor ttnet banliyor serverlarini

• quote:

Orijinalden alıntı: yado1907

oyunu bitiren var mı ? ortalama kaç saat sürüyor

50 saat diye okumustum

• quote:

bukadar kısa sürede oyunu bitiren olacağını sanmıyorum. COD lar gibi 6-7 saatde bitecek oyun deyil. harita cok buyuk ve görevler cok fazla
  • quote:

Açabilen var mi??

harıtayı tamamen görmen için kulelerdeki radio sinyalını bozman lazım. istersen direk gidip halledebilirsin. görev beklemene gerek yok.. 17 kule vardı sanırsam
  • quote:

5 saat oynadım %11 tamamlanmış. Baya uzun oyun belli ki. Zaten bitmesin mümkünse aylarca oynanır bu oyun

• FC3'de ben görevlerden önce ilk başta kulelere çıkmıştım haritayı açmak için.Bence ilk önce kuleleri halledip haritayı açın sonra görevlere geçin.

• Grafikler deli olmuş beyler 280x in egsoz sesleri çıkıyor arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

Grafikler deli olmuş beyler 280x in egsoz sesleri çıkıyor arada.

kaç fps ortalama ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Indomitablee

quote:

Açabilen var mi??

Haritayı açman için 2. bölümde seni çıkarttığı yüksek kulelere çıkman gerek Farcry 3 te adı radio tower dı hatta.

Verilen görevlerin sonunda kuleyle alakali gorev verip actirdi ilk bolumde. Ama gorevler o bolge icindeydi hep. Simdi haritanin resmen diger ucuna godiorum harflere ulasmak icin. Farcry3'te de adamlarin baş harflerinden mi alioduk gorevleri?

Hayır sarı olarak belirtiliyordu şimdi seçim de yaptırıyor ayrıca o bulutlu bölgeleri açman için kulelere çıkman gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

Arkadaşlar Unity gibi bu oyunda da fps düşüşleri oluyor mu? Ubisoft sonuçta bu ne yapcağı belli olmaz..

30 fps kilitli ben herseyi yaptim nerdeyse hic bi sekilde dusme olmadi gec gelme vb sorunlar da hic yasamadim

• Yorumlarınız neler arkadaslar iyi mı Oyun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Yorumlarınız neler arkadaslar iyi mı Oyun ?

Ps4 e cikan en iyi 3 oyundan biri

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

FC3'de ben görevlerden önce ilk başta kulelere çıkmıştım haritayı açmak için.Bence ilk önce kuleleri halledip haritayı açın sonra görevlere geçin.

+1 bende öyle yapmiştim :)
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.