Bildirim
FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Ebay de 13 euro ya pri hesap satiyorlar 6 kisi almis adamin feedback ide iyi hic olumsuz donus olmamis acaba bu hesaplarin sec haklarinda satiyorlarmi adam ispanyol aciklama yazmis bisi anlamadim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 26 Ekim 2014; 16:20:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında ön sipariş vermek istiyorum bu oyunu ama gta 5 ile aynı zamana denk geldiği için biraz bekleyip alıcam sanırım gta 5 uzun süre oyalıyacaktır.erken cıksaydi 1-2kasım gibi alırdım direk ama gta 5 ile aynı zamana geldiği için 1-2 ay geç alırım sanırm -
quote:
Orijinalden alıntı: ULYSES
Far cry3 den sonra bu oyun için normal fps demek pek doğru olmaz. Sandbox adventure denebilir belki. Bu arada şu oyunun gta 5 ile aynı gün çıkması nasıl bir saçmalıktır arkadaş. Şimdi oynayacak oyun yok. Kasım 18-21 de gta5, far cry4 ve dragon age çıkıyor. Üç tane uzun ömürlü open world yapım. İşin gücün arasında nasıl vakit bulup oynayacağız bilmem.
Mali külfeti de cabası -
gta 5 var sırada fakat sınırları zorlayıp far cry 4 ü de alabilirim. bakalım zaman gösterecek. -
Her video daha da güzel geliyor gözüme . cabucak çıksa da oynasak. -
Ubisoft umarım grafik konusunda son dakikada değişikliğe gitmez, Far Cry serisini çok seviyorum ama Ubisoft a hiç güvenim yok; o yüzden oyun çıktıktan sonra yapılan yorumlara göre oyunu alacağım.
fil üstünde savaşı bekliyorum bende lakin gta 5 ilr aynı anda çıkması fena biri önce çıksa onu alırdım şimdi gta 5 öncelikli ama 2 side farklı yarz aslında ve kaliteli taksitli bulursam alırım ikisinide.. mayış gitcek yoksa :)
Kasimda onceliklerim as unity ve gta5 ama unity i bitirip elden cikarabilirsem wingsuitle dagdan daga salarim kendimi
Yalınız bu vahşi hayvanlarla başımız dertte olacak gene bi görev sırasında gelip saldıracaklar bide onlarla uğraş. -
Oyunu oyun yapan seylerden bitaneside o ozelligi zaten bu arada snow leopard lar cok cok iyi gorunuyor. Bal porsuklarida olmasi gerektigi kadar psikopat olmuslar.
Farcry in online coop mode u beni cok heycanlandirdi ilk kez seriye baslicam ve de fps tarzi cok oynayan biri degilim nasil sizce cod mu yoksa farcry mi ?
ps4 e gta 5 le birlikte alacam sanırım. -
Heyecanla bekliyorum bu oyunu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun 60 fps olabilir mi? pek ümitli değilim ama, şansımı deneyeyim bilgisi olan varmı? -
Collecters edition alacağım inşallah. -
ps4 te 1080p/30fps olması lazım. -
Online mode u nasil Oluyor acaba bu oyunun oteki serileri oyanayan bir arkadas biraz yorum yapabilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
ps4 te 1080p/30fps olması lazım.
Yani 900p/60fps olabilse kabul ederdim, FPS oynuyoruz sonuçta, neyse artık grafikler güzeldir,dağ bayır çıkar manzara izleriz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X