Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maverick_77

Beyler Selam

Ps4 te Far cry 4 ün türkçe desteği mi var?
    Oyunu usa amazondan alsam türkçe desteği var mıdır?

Oyunda Türkçe dil desteği yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maverick_77

Beyler Selam

Ps4 te Far cry 4 ün türkçe desteği mi var?
    Oyunu usa amazondan alsam türkçe desteği var mıdır?

Maalesef Türkçe desteği yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah

• arkadaşlar merhaba,ps4 için psn den farcry 4 seasson pass satın aldım,konsolda hemen kuruldu dedi,zaten file size 1,6 mb gözüküyordu.ben bir yanlışlıkmıyaptım acaba bu seasson pass bütün eklentileri içeren paket değilmi hani walley yeti ,hurk vs?
  • bonham55 B kullanıcısına yanıt
    Mağazan bulup indireceksiniz hocam,ücretsiz görünüyordur artık...
  • sabirmusti kullanıcısına yanıt
    indirilenler kısmında eklenti kuruldu olarak gözüküyor zaten,ama dediğim gibi birşey kurmadı,ve tıkladıgımda da far cry açılıyor ama bir değişiklik yok anlamadım.
    hocam ben anlayamadın bu işi,eklentiyi satın aldıgımızda oyunlarda oldugu gibi otomatik olarak kurmuyormu?endo psn den satın aldım seasson passi,oyunu da o hesaptan almıştım,endo psn hesabımdan kütüphaneye girdiğimde oyunda 1 eklenti gözüküyor,indirilenler listesinde de kurulum bekleniyor diyor.diğer hesabımda ( us hesabı oyunları ordaoynuyorum) kütüphanede oyunda eklenti gözzükmüyor. farkındayım karışık oldu biraz ama :)
    season passi aldığında ücretli içerikler ücretsiz oluyor season passi aldığın psn stora gir oradan far cry 4ü bul eklentiler ücretsizdir onları indir sonra diğer hesaptan oynarsın
    eklentilerde unavailable yazıyor,seasson pass de purchased ,yani buy kısmında kısaca zaten seasson pass e sahip oldugunuzdan bunu satın alamazsınız diyor.ya bir sorun var yada ben birşeyleri yanlış yapıyorum.
    hocam ben tr psnden almıştım ve dediğim gibi indirmiştim sizde niye böyle oldu bilmiyorum
  • valla ben de anlayamadım bir şeyler ters ve çözemyorum.neyse yine de çok saol ben araştırmaya devam ediym.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonham55

arkadaşlar merhaba,ps4 için psn den farcry 4 seasson pass satın aldım,konsolda hemen kuruldu dedi,zaten file size 1,6 mb gözüküyordu.ben bir yanlışlıkmıyaptım acaba bu seasson pass bütün eklentileri içeren paket değilmi hani walley yeti ,hurk vs?

Season Pass'ı satın aldığın PS Store'daki Far Cry 4 satış sayfasına gidip ücretsiz gözüken içerikleri indirmen gerekiyor. Oyun ve DLC aynı bölgeden olmalı, aksi halde çalışmaz. Valley of the Yetis 1.6 MB değil 1.5- 2 GB boyutunda.

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    hocam oyunu da seasson passi de endo psn den satın aldım.far cry 4 sayfasına girdiğim de seasson pass satın alındı diğerleri de unavailable yani kullanılamıyor olarak gözüküyor,mesela walley of the yeti ye girdiğimde satın al kısmında "daha fazlasını göster" diyor onun da içeriğinde zaten seasson passe sahipsin bunu alamazsın diyor.
  • quote:

hocam oyunu da seasson passi de endo psn den satın aldım.far cry 4 sayfasına girdiğim de seasson pass satın alındı diğerleri de unavailable yani kullanılamıyor olarak gözüküyor,mesela walley of the yeti ye girdiğimde satın al kısmında "daha fazlasını göster" diyor onun da içeriğinde zaten seasson passe sahipsin bunu alamazsın diyor.

O zaman PS4 ana menüsündeyken Far Cry 4 simgesine gelip alt kısımdaki eklenti bölümünden DLC'yi indirmen gerekiyor. Bunu kütüphanedeki Far Cry 4 simgesinden de yapabilirsin.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    bütün çözümlerini çürütüyormuş gibi oluyorum ama onu da yaptım,zaten eklenti sadece endo psn de gözüküyor,ordan kütüphaneye girdiğimde altta seasson pass gözüküyor,tıkladıgımda indirme listesine atıyor ev eklendi diyor( 1,6 mb) bir kaç kere denedim bazen öylece kalıyor bazen de eklendikten sonra kurulum bekleniyor diyor ve öylece kalıyor.
  • quote:

bütün çözümlerini çürütüyormuş gibi oluyorum ama onu da yaptım,zaten eklenti sadece endo psn de gözüküyor,ordan kütüphaneye girdiğimde altta seasson pass gözüküyor,tıkladıgımda indirme listesine atıyor ev eklendi diyor( 1,6 mb) bir kaç kere denedim bazen öylece kalıyor bazen de eklendikten sonra kurulum bekleniyor diyor ve öylece kalıyor.

Season Pass'ın altında diğer eklentiler bölümünde olması lazım. Eğer kurulum bekleniyor diyorsa oyun ve DLC farklı bölgeden olabilir. Belki de sorunun kaynağı bu.

• resimlerde görüldüğü gibi hocam diğer eklentileri de kuramıyorum. oyunu da seasson passi de endo psn den satın aldım bölge farkı olma ihtimali varmıdır?

• Amitayı vurdum lan ya tüh keşke vurmasaydım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle oyunun sonunu anlatarak kendi içinizde nasıl bişey yaşıyorsunuz merak ediyorum. Yapmayın artık kabak tadı verdiniz.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.