Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar silah açma slotlarını nasıl açıyoruz yardımcı olurmusunuz ne öldürmem lazğım veya ne yapmam gerek ????
  • Oyunu ps4 üzerindem oynuyorum bugün oyuna girdigimde direk new game yaziyodu kayitli oyun kaybolmus.kayitli oyunu nasil bulucaz bilgisi olan var mi?bu olay baskasinin basina geldi mi tek benim mi yoksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazaryonetmen Y kullanıcısına yanıt
    Oynadığın hesaptan girmeyimi deniyorsun başka hesaptan giriyorsan save görmeyebilir

• Roccer kullanıcısına yanıt
    Yok hocam aynı hesap

• oyunu bitirdim müthiş bir oyun olmuş. görevler hep aynı sayılsada geçtiği mekanlar enfesti. tam bir görsel şölen. amita'yı ilk gördüğümden beri sevmemşitim. tabii ki sabal'ı seçtim ve amita'yı öldürdüm.
  • Oyunda Fully Loaded diye bir trophy var. baya bir skill puanı istiyor nasıl skill puanı elde ederim
  • Oyunda Büyük bir köprü var oradan ikinci adaya geçiş var sanırım oraya bir türlü geçemiyorum köprüye gelirsem hemen öldürüyorlar ilk adada her yeri ele geçirdim birşey kalmadı köprüden nasıl geçilecek?
  • m@xman M kullanıcısına yanıt
    Ana hikayeyi oynamaya devam edin hocam orada bi görev icabı orayı hallediceksiniz sonra giriş çıkışlar serbest olucak

• Arkadaslar co op oynamak isteyen varmi plat kupaya kasiyorumda 4 5 tane kaldi yardim edicek varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kmmk3232

Arkadaslar co op oynamak isteyen varmi plat kupaya kasiyorumda 4 5 tane kaldi yardim edicek varmi ?

Ben oynuyorum birader yeni bitirdim oyunu cok guzeldi yapmak istersen mesaj atman yeterli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far cry 3 çok güzeldi bu da çakması gibi bir şey oldu ondan beğenilmemiş olunabilir

• Platini aldım co opda yardım edebilirm isteyenlere
  • Ben bazi secimlerde amita'yi sectim ve sonundada oldurmedim kotu bir secim mi oldu sizce bu kupalari etkiliyormu secimler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler birşey soracağım ya trophy kazanamıyorum campingin % 4 ü bitti daha 1 tane trophy gelmedi sizce sebep nedir ?
  • rockerdem kullanıcısına yanıt
    3 üde senin altyazınla oynamıştım. 4 ü bitirdim ama altyazı hürmetine bir kere daha bitiririm.
  • Arkadaşlar ana hikayede görev yaparken co op modu var mı yani görevi arkadaşımızla oynama şansımız var mı ona göre alacağım bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

Arkadaşlar ana hikayede görev yaparken co op modu var mı yani görevi arkadaşımızla oynama şansımız var mı ona göre alacağım bilgilendirirseniz sevinirim.

karakol / kale filan basabilirsin co-op'ta ama direniş görevleri (senaryoyu etkileyen görevler) yalnız oynamak zorundasın. Kiralık asker çağırabilirsin sadece.
  • quote:

Arkadaşlar ana hikayede görev yaparken co op modu var mı yani görevi arkadaşımızla oynama şansımız var mı ona göre alacağım bilgilendirirseniz sevinirim.

Hikaye görevlerini co-op modunda oynayamazsın. Co-op modunda birlikte oyunun haritasında gezebilir, avlanabilir veya düşman bölgelerini ele geçirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Hikaye görevlerini co-op modunda oynayamazsın. Co-op modunda birlikte oyunun haritasında gezebilir, avlanabilir veya düşman bölgelerini ele geçirebilirsiniz.

Tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokenwings -- 10 Kasım 2015; 12:07:08 >
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.