Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mr.Hayko Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Skillerden açman lazım o yüzden kilitli.

Tamamdır skilleri karıştırırken buldum zaten :) bide silah upragelerini açabilsem tam olacK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba beyler far cry 4 te co op ta yardim edebilecek var mi

• Arkadaşlar farcry 4 u yeni aldım ps4 kullanıyorum CD yı taktim yüklemeyi yaptı yan tarafta da guncelleme geldi onu indiriyordu ben girdim oyuna ilk bölümü oynadım install progress diye bir bölüm geldi oyuna devam etmeme izin vermedi ve biseyler yukluyor fakat takılı kaldı 2 gundur deniyorum sebebini bilen yardım edebilir mi

• far cry 4 gold edition psn de indirime girmiş,107 tl,nasıl sizce...?
  • https://www.youtube.com/watch?v=yAy5nX6VXXo

bu adam nasıl bu modları oynuyor?ps3'dede var mı böyle bir mod?
  • Map Editor ile hazırlanmış bölümleri oynuyor. PS3'te var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan qf

Arkadaşlar farcry 4 u yeni aldım ps4 kullanıyorum CD yı taktim yüklemeyi yaptı yan tarafta da guncelleme geldi onu indiriyordu ben girdim oyuna ilk bölümü oynadım install progress diye bir bölüm geldi oyuna devam etmeme izin vermedi ve biseyler yukluyor fakat takılı kaldı 2 gundur deniyorum sebebini bilen yardım edebilir mi

oyunun tamamı inmemiş hocam inen kısmı oynamşsınız endişilenmeyin indirilenler sekmesinden kontrol edebilirsiniz
  • Dostlar oyubu bitirdikten sonra tekrar himalayalara karlara kışlara gitme şansımız olmuyor mu? Yoksa hep dağda bayırda mı takılmak zorundayız?

• Debater D kullanıcısına yanıt
    Dostlr çok mu zor soru sordum ya? Yok mu bunu hiç deneyen?
  • Airport görevlerini anlayamadım, mekan kırmızı renkli bende gidiyorum iki üç asker indirdikten sonra öyle dolaşıyorum.
    Mantığı nedir, tam olarak ne yapmam gerekiyor o alanda.

Tşk.
  • Beyler ilk bölümü prologueyi bitiriyorum ama bir türlü diğer bölüme geçemiyorum geçiş animasyonu geliyor sağ üste kılıç simgesi çıkıyor lakin sonra bir siyah ekran geliyor öyle kalıyor arkadan sesler gelmeye devam ediyor ama nasıl düzeltirim bunu w8.1 64bit var işletim sistemi
  • Pc bölümünde ki konuya yazarsan daha çabuk yardımcı olurlar.
    Oyun orjinal değilse yapabilir ve buna benzer bir sürü sorun.Eğer orjinalse güncellemeleri kontrol et yada oyunu sil tekrar yükle...

• quote:

Orijinalden alıntı: *HKN*

Airport görevlerini anlayamadım, mekan kırmızı renkli bende gidiyorum iki üç asker indirdikten sonra öyle dolaşıyorum.

Tşk.

Orada havalimanına kimseye yakalanmadan ve alarm çaldırmadan sızman gerekiyor.Alarmları disable et, kişileri tek tek görünmeden öldür çık .

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Orijinalden alıntı: *HKN*

Airport görevlerini anlayamadım, mekan kırmızı renkli bende gidiyorum iki üç asker indirdikten sonra öyle dolaşıyorum.

Tşk.

Orada havalimanına kimseye yakalanmadan ve alarm çaldırmadan sızman gerekiyor.Alarmları disable et, kişileri tek tek görünmeden öldür çık .

Çok teşekkür ederim.

Syg.
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Reis benim soruma da cevap versen :) Karlı tepelerde gezip adam kesemiyor muyuz?
    karlı bölgelerde de kırsalda dolaşan ya da nöbet tutan küçük gruplar oluyor.onları öldürebilirsiniz. Üs basabilirsiniz.

Oyun açık dünya.İstediğiniz şekilde oynayın.

• Ya ben oyunda 4 gündür bir bölümü geçemedim. Acaba oyunun saveni internetten bulup usb ile Ps e aktarabilir miyim? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn09

Ya ben oyunda 4 gündür bir bölümü geçemedim. Acaba oyunun saveni internetten bulup usb ile Ps e aktarabilir miyim? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Başkasının oluşturduğu save dosyasını çalıştıramazsın. Takıldığın görevin adını Youtube'da aratıp nasıl geçileceğini izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

karlı bölgelerde de kırsalda dolaşan ya da nöbet tutan küçük gruplar oluyor.onları öldürebilirsiniz. Üs basabilirsiniz.

Oyun açık dünya.İstediğiniz şekilde oynayın.

Hocam öyle de, bu maske taktığımız epey serin olan karlı yerlerden bahsediyorum. Diğer yerlerden değil. Örneğin karlı bölgelere çok yaklaştığım dağlarda 10 sanite içinde oyun alanına dön diyor, dönmediğin takdirde seni başka bir yerden başlatıyor tekrar. Sadece görev yaparken o bölgelere gidebiliyoruz sanırım :(
    Hımm tamam şimdi oldu.Siz senaryo gereği dağın zirvesine gittiğimiz bölümleri diyorsun.Far cry 4te sevdiğim en iyi görevlerdendi orası.

Maalesef oraya gidemiyoruz senaryo dışında.Aynı gta Vteki gidilemeyen şehir gibi.

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.