Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Debater

Hocam öyle de, bu maske taktığımız epey serin olan karlı yerlerden bahsediyorum. Diğer yerlerden değil. Örneğin karlı bölgelere çok yaklaştığım dağlarda 10 sanite içinde oyun alanına dön diyor, dönmediğin takdirde seni başka bir yerden başlatıyor tekrar. Sadece görev yaparken o bölgelere gidebiliyoruz sanırım :(

Karlı bölgelerde oynamak istiyorsan "Valley of the Yetis" DLC'sini satın alman gerekiyor.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    evet öyleymiş okudum ben de Teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgilendirme için, güzel bir pazarlama stratejisi
  • Ya ben rg mechanics indirdim 98.2 de
    "error when allocating memory to performans operations in Isxdeltaextarct!"
    Diye bir hata veriyor ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunu 2. El olarak alıcam online veya co-op ta sıkıntı çıkartırmı oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadBoyzWonder

Beyler oyunu 2. El olarak alıcam online veya co-op ta sıkıntı çıkartırmı oyun

İçinden çıkan kod sadece oyuna sahip olmayan arkadaşlarınla 1-2 saatliğine coop oynamanı sağlıyor. Eğe kod yoksa bu özelliği kullanamazsın. Çok önemli bir özellik değil. Bunun haricinde online ve coop modlarına girebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: DeadBoyzWonder

Beyler oyunu 2. El olarak alıcam online veya co-op ta sıkıntı çıkartırmı oyun

İçinden çıkan kod sadece oyuna sahip olmayan arkadaşlarınla 1-2 saatliğine coop oynamanı sağlıyor. Eğe kod yoksa bu özelliği kullanamazsın. Çok önemli bir özellik değil. Bunun haricinde online ve coop modlarına girebilirsin.

Anladım hocam cok teşekkürler

• Oynamak isteyen varsa coop beklerim pm atin

• Lan oğlum yorumları okudum herkes çok güzel demiş kendimden utanıyorum şu an ben bu oyunu nasıl beğenmem allah belamı versin benim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyundaki harpoon kodunu nereye yazacağız?
  • Alsammı oyunu?
  • Gold edition ile normal oyun arasindaki fiyat farki cok fazla. Su anda bana ozel ekraninda far cry4 110tl ama gold edition 330tl. Bu ucreti vermeye degecek kadar bir fark varmi gild editionda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilter

Lan oğlum yorumları okudum herkes çok güzel demiş kendimden utanıyorum şu an ben bu oyunu nasıl beğenmem allah belamı versin benim.

Hocam bende aynı durumdayım aldığımdan beri 2 kez taktım ısınamadım oyuna değiştirmeyi düşünüyorum

• Uzun zamandır oynamak istediğim bir oyundu ...

Oyunu şimdi bitirdim... Keşke
    Pagan Min'i öldürmeseydim... Allah'ım , oyunda verdiğim tüm kararlar sarpa sardı...Sabal'ı seçtim , Amita'yı vurmadım...
  • Ben gold edition ve standart edition arasındaki fiyat farkı çok olduğu için bilgi almak istedim çünkü last of us extraları çok kötü ve kısaydı. Ama oyun güzelliği ve " alınmalı mı? " hakkında çok fazla mesaj var. Ben size şöyle söyleyim; Tam detay vermek istemiyorum oyunu oynamamı olanlar için genel konuşma ve isimlendirme yapacağım.
    Far Cry4 hem çok güzel hem çok kötü. Çok güzel dememin sebebi;
    1- Bu tarzda kıyaslama yapılabilecek oyun yok. Açık alanda hayvanlar ve bitkiler yardımıyla kendini geliştirip sonrasında oyun dünyasındaki hemen her türlü cisimle etileşime girmek-kullanmak. Oyunun her açısı tatmin edici. Araç kullanımları bir çok oyundan iyi. Oyunda bulunan tüm detaylarda başarılı bir kontrol hissi var. Bu kadar geniş kapsamlı oyun yok.
    2- Far Cry 1 den sonra tarz değişti ve bu oyun tarzından fazla kopmadan serilere devam etti bu çok iyi oldu çünkü COD ya da NFS deyince aklımıza gelen hikaye+oyun tarzı FarCry oyunlarında da oluşmaya başladı. Şimdiden FC5 nasıl olacak desek açık alan hayvanlar bitkiler düşüncesi sarar muhakkak herkesi... Yani FC2 ve 3 ü az çok sevip oynamış olan sadece FC4 değil bundan sonra çıkacak olan FC serilerinide beğenir (tabi radikal bir değişim yapılmazssa)
    3- FC4 te az ama güzel yenilikler var. ÇOK olup kötü olmasından iyidir. Hava araçları, tırmanma apartı vs. güzel his ve yenilik yapmak için değilde oyunu geliştirmek için yapılmış hissini aktarıyor size.
    4- FC seven alsın koysun oyunu ve elden de çıkartmaz, elimizin altında sabit kalması gereken kaç tane oyun var ki zaten...

Çok kötü dememin sebebi;
    1- Tutupta gerçeklik ararsanız kötü. Hayvan saldırısından hemen sonra kendinizi iyileştirmek istediğinizde kolundan mermi çıkması... yolda bulunan koca hayvanın üzerinden yürürken içinden geçmeniz ve takılmaması... mermi izleri ve kanlı sahneler çok zayıf.
    2- Fark edilme ve düşmanların size karşı olan tepkileri çok yapay ve zayıf.
    3- Fiyatı da kötü, heleki her türlü extrasını alacak olursanız çok gereksiz bir fiyat.
    4- Harita ve görevlerin bilgi eksikliği. Daha anlaşılır isimler olmaması kötü, mesela bildiğimiz maymuna, atıyorum "paqupa malapaka tuqa" şeklinde isimler verilmesi. Her yerden yazılar ve mektupların fışkırması + bu durumun zaten iddalı olmayan bir hikayeyi haddinden fazla bulandırması.

Not= Kötü kısımda yazılan olumsuzluklara DÜnyadaki oyunların %99u sahip bunuda bilin. Şu anda hiç bir oyunun ateşli sahneleri kusursuz değil. Oyun kıyaslaması ve alsam mı almasam mı düşüncesine kapıldığınızda, elinizde olan oyunları düşünerek hareket edin. Hiç bir zaman almayacağınız ya da sevmediğiniz bir oyunla kıyaslamalar yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

Lan oğlum yorumları okudum herkes çok güzel demiş kendimden utanıyorum şu an ben bu oyunu nasıl beğenmem allah belamı versin benim.

Hocam bende aynı durumdayım aldığımdan beri 2 kez taktım ısınamadım oyuna değiştirmeyi düşünüyorum

Ben de ısınamadım 2 hafta ara verdim. Sonra 2 hafta ara verdiğime pişman oldum. Oyun da biraz ilerleyin belli bir süre sonra oyun sizi içine çekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiator-TR

quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

Ben de ısınamadım 2 hafta ara verdim. Sonra 2 hafta ara verdiğime pişman oldum. Oyun da biraz ilerleyin belli bir süre sonra oyun sizi içine çekecek.

Doğrudur hocam ama ciddi derecede mouse ihtiyacı duyuyorum oynarken o yüzden oynayamıyorum

• Arkadaşlar oyunu bitirdim lakin şu crafting malzemelerini niye topladıgımızı halen çözemedim, hepsini toplayınca oyunun sonunda görev vs mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

Arkadaşlar oyunu bitirdim lakin şu crafting malzemelerini niye topladıgımızı halen çözemedim, hepsini toplayınca oyunun sonunda görev vs mi var?

Cephaneliğinizi v.s çoğalta biliyorsunuz bu sayede..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

Arkadaşlar oyunu bitirdim lakin şu crafting malzemelerini niye topladıgımızı halen çözemedim, hepsini toplayınca oyunun sonunda görev vs mi var?

Cephaneliğinizi v.s çoğalta biliyorsunuz bu sayede..

Kardeş onu biliyorum da, oyunun başında Sabal şey diyodu bunları tamamla sonra görüşeceğiz tarzında, bende hep bir görev var sanıyodum tamamlayınca

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.