Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda eşyalarımı koyacağım depo gibi bir yer var mı acaba çantam dolduğunda? sürekli aldığım şeyler ölünce gidiyor ona bir çare var mı?
    Birde silah değişimi nasıl oluyor evimde falan bende olan diğer silahları alabiliyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda6 -- 1 Mayıs 2015; 17:00:52 >
  • Arkadaslar coop changing lanes icin yardimci olabilecek kimse var mi? psn : arezd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Oyunu yeni bitirdim, gerçekten helal olsun. Süper oyun. Unutmayacağım oyunlar arasına ekledim. İyi ki Amita'ya yüz vermemişim. Pagan'ı da helikoptere beni almadığı için öldürdüm.

Oyundan sıkılanlar varmış, çok uzun süre başında oturursanız tabi sıkılırsınız. Girip bir kaç görev yapıp veya bir kaç olaya karışıp çıkmanız lazım. Tadında bırakacaksınız. Far Cry 3 bu kadar güzel değildi.

Hocam, spoiler butonu içine alirsaniz daha iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Oyunu yeni bitirdim, gerçekten helal olsun. Süper oyun. Unutmayacağım oyunlar arasına ekledim. İyi ki Amita'ya yüz vermemişim. Pagan'ı da helikoptere beni almadığı için öldürdüm.

Oyundan sıkılanlar varmış, çok uzun süre başında oturursanız tabi sıkılırsınız. Girip bir kaç görev yapıp veya bir kaç olaya karışıp çıkmanız lazım. Tadında bırakacaksınız. Far Cry 3 bu kadar güzel değildi.

Hocam, spoiler butonu içine alirsaniz daha iyi olur.

Duzelttim

• Arkadaşlar biri yardım etsin lütfen.

Oyundan çıktım ve tekrar girdiğimde Continue butonu yoktu ve sadece New Game vardı. Bütün savelerim gitmiş durumda galiba, böyle bir sorunla daha önce karşılaşan var mı ? karşılaşıldıysa nasıl çözümlenecek ?

Kesinlikle Load Game yok :( 10*11 saatlik oynama sürem vardı galiba hepsi yok oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ralph

Arkadaşlar biri yardım etsin lütfen.

Oyundan çıktım ve tekrar girdiğimde Continue butonu yoktu ve sadece New Game vardı. Bütün savelerim gitmiş durumda galiba, böyle bir sorunla daha önce karşılaşan var mı ? karşılaşıldıysa nasıl çözümlenecek ?

Kesinlikle Load Game yok :( 10*11 saatlik oynama sürem vardı galiba hepsi yok oldu.

Ben haric 3 arkadasimin basina geldi. Tum save datalarin ve oyun profilini sil sonra bmolusin varsa buluttan indir. Silmeden yapma bunu hic ise yaramaz umarim plus silinnis halini almamistir hafizaya.Gec kaldiysan gecmisler olsin :-(

• beyler pc için alan varsa steamden eklesin: Madsea
  • Arkadaşlar Farcry4 te 4 adet shangrila görevi var 2 tanesini yaptık progress te 2 adet daha var diyor ama map location da yerini bulamıyoruz bilenler yardımcı olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

Arkadaşlar Farcry4 te 4 adet shangrila görevi var 2 tanesini yaptık progress te 2 adet daha var diyor ama map location da yerini bulamıyoruz bilenler yardımcı olabilir mi?

Hocam isareti var haritada mavi, pusula ucu seklinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte Hocam haritadaki o mavi, pusula ucu seklinde olan işeret kayıp ama hala yapılmadı göüküyor görev.

• Oyunu alıp oynamayı çok istiyorum ama ingilizcem çok iyi değil pc için bildiğim kadarıyla türkçe yama mevcut ps içinde mümkünmü türkçe oynayabilme şansım varmı ?

• PS için herhangi bir türkçe yama yok.
  • Oyuna yeni başladım, 5 saat oynama sürem var genelde hayvan avlama ve harita açma olarak gittim, tüm haritaları satın aldım, çanta geliştirmeleri sadece kaplan ve leopar kaldı, oyunun %9 u bitmiş daha. Haritanın tamamını açmak ve platinium almak istiyorum, beni baya oyalayacak gibi :)

Genel anlamıyla oyunu sevdim, ilk andan itibaren gelişmiş olan yayı hedef eklentisi işe kullanıyorum sadece head shot yaparak ilerlemeye çalışıyorum eğlenceli oluyor.

• Topladığım bitkilerle nasıl can iğnesi yapıcam far cry 3 de olduğu gibi hazırlama menüsü görmedim

• drejtc kullanıcısına yanıt
    Yeşil yaprakları otomatik olarak kendi craft ediyor.

• şu oyundaki gizliligi ac serisiden daha iyi yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Peki kırmızı mavi beyaz yapraklar ? Far Cry 3 de bunları craft edip kullanacağımiz yerlere yerleştiriyorduk

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Peki kırmızı mavi beyaz yapraklar ? Far Cry 3 de bunları craft edip kullanacağımiz yerlere yerleştiriyorduk

silah seçme menüsünü gösteren tuş hangisiydi unuttum L1'di sanırım. Ona basılı tutup silah seçme yuvarlağı açıkken başka bir tuşa daha basıyorsun. R1 olabilir. Sonra R2 ile craft ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 20 Haziran 2015; 14:21:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

silah seçme menüsünü gösteren tuş hangisiydi unuttum L1'di sanırım. Ona basılı tutup silah seçme yuvarlağı açıkken başka bir tuşa daha basıyorsun. R1 olabilir. Sonra R2 ile craft ediyorsun.

Evet buldum lakin slotlar kilitli bende

bide silah uprageleri nasıl açılıyor misal ak47nin tüm gereçleri kapalı

• Skillerden açman lazım o yüzden kilitli.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.