Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Valley of The Yetis içeriği bitti biraz oyalana oyalana oynadığım için 5 saat sürdü. Bu DLC olmuş. Önümüzdeki Far Cry'lara bakacağız.

Durgeshe gore bayagi bi olmus :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Valley of The Yetis içeriği bitti biraz oyalana oyalana oynadığım için 5 saat sürdü. Bu DLC olmuş. Önümüzdeki Far Cry'lara bakacağız.

Durgeshe gore bayagi bi olmus :-)

Ben durgeshe'i dlc'den saymıyorum. Bana göre o bir oyun modu ve gereksiz bir mod. Bu iyiydi. Keşke daha da uzun olsaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Nisan 2015; 22:20:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

limited edition oyunun içinden season pass ve hurks şifreleri çıkmıştı bu görevleri nasıl yapabilirim indirmekmi lazım şifreleri nereye giricez yada? oyunun bitmiş olması şart değil dimi?

Oyunu bitirmen sart degil. Psn ayarlarda yada store bolumunde yer aliyor sifre girecegin yerler. Konfirme edildikten sonra haritanda gorunecek bu gorevler. Hurk over run gibi gorevler ana oyun haritanda ama seasin pass ile gelen escape from Durgesh ve yetis oyun acoldiginda ana menude sag tarafta.Onlarin haritasi farklidir.

bişey indirmek gerekmiyor dimi?

bu arada kuzey kyrata erişemiyorum daha fazla görev yqlın diyor arkadaşlar ana görevleri yaptım haritada kalmadı başka bişey sıktı oyun fena bitirmek istiyorum bir an önce nasıl ilerliyim outpost yok kyrat racing bı yan görevleri yqpmak şartmı?

• quote:

quote:

quote:

limited edition oyunun içinden season pass ve hurks şifreleri çıkmıştı bu görevleri nasıl yapabilirim indirmekmi lazım şifreleri nereye giricez yada? oyunun bitmiş olması şart değil dimi?

Oyunu bitirmen sart degil. Psn ayarlarda yada store bolumunde yer aliyor sifre girecegin yerler. Konfirme edildikten sonra haritanda gorunecek bu gorevler. Hurk over run gibi gorevler ana oyun haritanda ama seasin pass ile gelen escape from Durgesh ve yetis oyun acoldiginda ana menude sag tarafta.Onlarin haritasi farklidir.

bişey indirmek gerekmiyor dimi?

bu arada kuzey kyrata erişemiyorum daha fazla görev yqlın diyor arkadaşlar ana görevleri yaptım haritada kalmadı başka bişey sıktı oyun fena bitirmek istiyorum bir an önce nasıl ilerliyim outpost yok kyrat racing bı yan görevleri yqpmak şartmı?

Mainmission 23 u bitirince acikiyor. Optiobs tan progrese bak 32 bolumun kacindasin gorursun ok

• Co op bolumler uzinmu. Ona gore hemen alicam bende. Birde pass kod gibi isler varmi yine

• Co-op oynamak isteyenler bana ulaşsın. Trophy falan kasarız platform: ps4
  • quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

Co op bolumler uzinmu. Ona gore hemen alicam bende. Birde pass kod gibi isler varmi yine

Co op oynamak istedikten sonra sınır yok. DLC leri kesinlikle co op oynayabiliyorsun ana oyunun da sadece main mission ını co op oynayamıyorsun ama alınacak 17 bell tower 26 tane outpost 4 buyuk kale var ayrıca outpostların içinde yardımına muhtac kişilerin gorevleri var 26 tane outpostta en az 2 goorev olsa 50 gorev de ordan eder. Craftingleri de arkadaşınla yapabilirsin. Map editoreden iki arkadas aynı haritayı indirip de oynayabilirsiniz. ayrıca arkadas senin haritana geldi oyunu orda bitirdiniz platin kupa aldınız yetmedi sende onunharitasında onun platin kupa almasınayardımcı olabilirsin :) düşün benmail mission u kendi oyunumda dlc yi arkadasınharitasında bitirdim ama hala satmıyorum. kim istere oynarız PS4 PSN ID: LazMuteahhit

• quote:

Orijinalden alıntı: tutkual

Co-op oynamak isteyenler bana ulaşsın. Trophy falan kasarız platform: ps4

kanki, platformun yanına psn id nide yazsaydın oki açık davet var :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

Co op bolumler uzinmu. Ona gore hemen alicam bende. Birde pass kod gibi isler varmi yine

Co op oynamak istedikten sonra sınır yok. DLC leri kesinlikle co op oynayabiliyorsun ana oyunun da sadece main mission ını co op oynayamıyorsun ama alınacak 17 bell tower 26 tane outpost 4 buyuk kale var ayrıca outpostların içinde yardımına muhtac kişilerin gorevleri var 26 tane outpostta en az 2 goorev olsa 50 gorev de ordan eder. Craftingleri de arkadaşınla yapabilirsin. Map editoreden iki arkadas aynı haritayı indirip de oynayabilirsiniz. ayrıca arkadas senin haritana geldi oyunu orda bitirdiniz platin kupa aldınız yetmedi sende onunharitasında onun platin kupa almasınayardımcı olabilirsin :) düşün benmail mission u kendi oyunumda dlc yi arkadasınharitasında bitirdim ama hala satmıyorum. kim istere oynarız PS4 PSN ID: LazMuteahhit

Haftaya alicam hocam eklerim seni :) saol

• Primary farcry digital hak elimde olan arkadaşlar var ise talibim

• Oyunu oynadım satıyorum tekliflere açığım mesaj atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 13 Nisan 2015; 10:48:12 >
  • Beyler 3 te split screen yapiyoduk iki kisi girip takiliyoduk coop bunda da var mi o muabbet

• Beyler2 eleman tablodaki resmi bulmam için gönderdi ve shangri la diye biyere geldim.yanımda kaplanla 2 tane çanı çevirdim ama 3. baya baydı. Burayı yapmasak olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GBoztepe -- 15 Nisan 2015; 0:36:38 >
  • Ps3 co op oynamak isteyen ekleyebilir headset var psn s1t3hhh

• Online de oyuncu sıkıntısı mı var acaba?
    2-3 kere denedim oyuncu bulmuyor sıkıldım çıktım bende. Bi yerde yanlış mı yapıyorum diycem altı üstü online ne gibi bir yanlış olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar shangri la son bölümde ki kuşun ağzına kaplanı nasıl sokucaz
  • Co-op trophylerini beraber halledebileceğimiz birisini arıyorum arkadaşlar ps4'te oynuyorum. PSN ID: Blacksun-TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: action_figure

Online de oyuncu sıkıntısı mı var acaba?
    2-3 kere denedim oyuncu bulmuyor sıkıldım çıktım bende. Bi yerde yanlış mı yapıyorum diycem altı üstü online ne gibi bir yanlış olabilir

aynen bunu merak ediyorum. önemli olan online'da neler yapılabildiği. boş ise hiç almak istemem oyunu.
  • Oyun çıktıktan 2 ay kadar sonra bile onlıne trophyleri için adam bulmakta zorlanıldı forumda rica minnet birileri geliyordu oyuncular.Ben online trophylerı tamamlayamadan % 84 trophy tamamlamışken satmıştım oyunu,%100 tamamlayamamak üzmüştü açıkcası .Oyun tek kelimeyle süper alıp oynamayanlar hiç düşünmeden edinsinler bence.Haritanın genişliğine rağmen tekrarlayan bir yapısı yok oyunun.
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu sorunu port ayarlamaları yaparak aştım. Far cry 4 ps4 port ayarları olarak aratırsan hangi portları açman gerektiğini öğrenebilirsin. Daha sonra modeme göre değişen ayarları yaparsan bu sorunla karşılaşacağını sanmıyorum

Online kısmı benim deneyimleyevildiğim kadarıyla zevkli diyevilirim. Oyunda 1 kere attack 1 kere defend oluyorsun 2 maç sonucuna göre puanlama yapılıyor. Attack-defend ayrımıda ok veya silah ile mücadele etmeni sağlıyor. Genel olarak tüm oyun modlarında durum böyle.

Onlineda fps türüne çok aşina olmadığım için fazla birşey diyemiyorum ama bu oyun hele ki far cry 3 oynamadıysan sadece offline için bile alınır oynanır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.