Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Far Cry 4'ün grafikleri bir tuhaf geliyor gözüme. Far cry 3 multiplayer videolarına bakın, daha canlı gibi.
  • Arkadaslar coop trophy icin birine ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama senaryo yüzde kaçta bitiyor acaba gerçi yan görevlerde var herkesin değişir yüzdesi sanırım ama fikir verebilir...?

görev olarak şurdayıö

bi üsden adam kaçırıp arabanın bagajına koydum

• Far Cry'ın ilk 3 oyununu oynamadan 4. oyunu oynasam konuyu anlar mıyım?
  • Yeti dlc sini deneyen varmı nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

ama senaryo yüzde kaçta bitiyor acaba gerçi yan görevlerde var herkesin değişir yüzdesi sanırım ama fikir verebilir...?

görev olarak şurdayıö

bi üsden adam kaçırıp arabanın bagajına koydum

32 ana gorev var progression dan bakabilirsin ana ven gorevvlerin kacta kacini yaptin.Yuzdelige takilma yuzde 30 ile bitirende var, hicbir kutu vs acmadan ilerleyipte gidince o sekildede biter tahmiinim 15. Bolumde filansin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

Yeti dlc sini deneyen varmı nasıl

Ben denedim, arkadasin haritasinda bitirdim.Alirsan ikimizin haritasindads oynayabiliriz. Escape Durgesh dlcsine on basar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saint Patrick

Far Cry'ın ilk 3 oyununu oynamadan 4. oyunu oynasam konuyu anlar mıyım?

Platformun nedir? Ps4 ise zaten sadece farcry4 oynayabilirsin.Olays oyle bakma hic bir baglantisi yok hikayelerin tipki assasin serisi gibi dusun.

• Oyunu oynuyorum yine bol görevli uzun bir oyun olmuş.3 gündür %20 ilerledim. Bitmesin diye geze geze sindire sindire oynuyorum.
    Bir takım sorularım olacaktı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

1-Cüzdan dolduğu zaman ürünleri alıcılara satamıyorum cüzdan dolu uyarısı veriyor.Neden acaba?
    2-Oyunda yüklü miktar param birikti.Bu paraları en iyi şekilde nasıl kullanabilirim?
    3-Aynı şekilde skillerin bir kısmını açtım ama çok beğenmedim.25 skill puanım var onlara dokunmadım.Onları en iyi hangi şekilde açabilirim?

Oyunun ustası arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • bilkerk B kullanıcısına yanıt
    tüm kuleleri açtırmaya bende izin vermedi hocam bir kaç kuleden sonra terörist saldırı oluyor.zaten köprünün birini komple kapatmışlar henüz o köprünün diğer tarafına ilerleyemedim.siz nasıl buzzer ile tüm kuleleri açtınız
  • Skill puanı kolay, zamanla bol bol geliyor, ben skillerin çoğunu kullanmadım diyebilirim çok takılmayın. Cüzdan dolduğunda ürün satamazsınız çünkü aldığınız parayı koyacak yeriniz yok. Cüzdan büyütmek için gerekli hayvan derilerini bularak ilerleyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

tüm kuleleri açtırmaya bende izin vermedi hocam bir kaç kuleden sonra terörist saldırı oluyor.zaten köprünün birini komple kapatmışlar henüz o köprünün diğer tarafına ilerleyemedim.siz nasıl buzzer ile tüm kuleleri açtınız

23 missionu story modda bitirmezsen kuzey koprusu acilmaz buzzsaw istouorsan co op a gir buzz sawi olan birinden o silahi al.vurun birini digeri bizsaww i yere atsin olenin solahimi alsin sende bizzsaei al tradeposta git save et artik sende de olur. Adam yoksa benom psn : LazMuteahhit sana veririm buzzsaw silahini

• Arkadaşlr hiç co-op oynamadım denemek istiyorum.Yardımcı olmak oynamak isteyen varsa tekliflere açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

Yeti dlc sini deneyen varmı nasıl

Ben denedim, arkadasin haritasinda bitirdim.Alirsan ikimizin haritasindads oynayabiliriz. Escape Durgesh dlcsine on basar.

Ben de bu yeti içeriğini kurdum. Daha önceden oyunu yan görevleriyle birlikte bitirip skill point'ler ile açmadığım skill kalmamıştı sonra sildim oyunu. Save'i sildik. Neyse ki dlc save şartı koşmadı ama karakterimizin bi elinde bıçak var ve 3 adet hp barı var yani hp barı 3 parça. Bu ben oynuun bitirdiğimde skill'ler sebebiyle 6 idi. Bu dlc'yi save etkiliyor mu yoksa ana oyundan tamamen bağımsız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu platinledim. Gayet kolay ve eğlenceli bi platindi. Oyun Far Cry 3 ile hemen hemen aynı, pek bi yenilik getirmemişler ama yine de çok güzeldi. Herkese öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEZ1R

Oyunu platinledim. Gayet kolay ve eğlenceli bi platindi. Oyun Far Cry 3 ile hemen hemen aynı, pek bi yenilik getirmemişler ama yine de çok güzeldi. Herkese öneririm.

Icin rahat olsun dlcler bagimsiz aynen dedigin gibi bagimsiz o sekilde bicakla basliyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: mkmdesign

quote:

Orijinalden alıntı: VEZ1R

Oyunu platinledim. Gayet kolay ve eğlenceli bi platindi. Oyun Far Cry 3 ile hemen hemen aynı, pek bi yenilik getirmemişler ama yine de çok güzeldi. Herkese öneririm.

Icin rahat olsun dlcler bagimsiz aynen dedigin gibi bagimsiz o sekilde bicakla basliyorsun...

Yanlış kişiye alıntı çekip cevap vermişsin, ben sormuştum ama ben gördüm şimdi yanıtını teşekkürler.

• limited edition oyunun içinden season pass ve hurks şifreleri çıkmıştı bu görevleri nasıl yapabilirim indirmekmi lazım şifreleri nereye giricez yada? oyunun bitmiş olması şart değil dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

limited edition oyunun içinden season pass ve hurks şifreleri çıkmıştı bu görevleri nasıl yapabilirim indirmekmi lazım şifreleri nereye giricez yada? oyunun bitmiş olması şart değil dimi?

Oyunu bitirmen sart degil. Psn ayarlarda yada store bolumunde yer aliyor sifre girecegin yerler. Konfirme edildikten sonra haritanda gorunecek bu gorevler. Hurk over run gibi gorevler ana oyun haritanda ama seasin pass ile gelen escape from Durgesh ve yetis oyun acoldiginda ana menude sag tarafta.Onlarin haritasi farklidir.

• Valley of The Yetis içeriği bitti biraz oyalana oyalana oynadığım için 5 saat sürdü. Bu DLC olmuş. Önümüzdeki Far Cry'lara bakacağız.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.