Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde escape from durgesh prison DLC mevcut US psn alindi 10 dolara 15 TL satılık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 3 gun once almistim. Gece gunduz demeden araliksiz oynuyorum bayagi bir sardi bu oyun beni. Ilk baslangicta sıkılırım bu oyundan demistim fakat tam tersi oldu. Oyunu merak edipte almak isteyenler varsa hic beklemesin direk alsinlar derim. Manzara mukemmel zaten :) Bazi bolumler zor oluyor ancak plan yapmak,koy falan vs kurtarmak zevkli oluyor.
    Siz durbunle etrafta kesif yaparken arkanizdan cok buyuk bir sinirle hirlayan kaplanin sesini duymak paha bicilemez.

• Xlargest kullanıcısına yanıt
    Çok sevinirim, changing lines almam gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: rata

Ya co op birtürlü oynayamadım. Kaç defa denedim bir co op a katılmayı, oyunu buluyor yüklüyor ama yükleme bittikten sonra oyuncuya bağlanılamadı diyip atıyor. Bu durumu yaşayan var mı ?

Oyun içinden invite yapın yada chat grubu oluşturup arkadaşınız oyununuza başlansın o zaman daha kolay oluyor. Davet etmeyince matchmaking sapıtıyor biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞevketMarco

quote:

Orijinalden alıntı: rata

Ya co op birtürlü oynayamadım. Kaç defa denedim bir co op a katılmayı, oyunu buluyor yüklüyor ama yükleme bittikten sonra oyuncuya bağlanılamadı diyip atıyor. Bu durumu yaşayan var mı ?

bendede oluyor.Sırf bu yüzden oyunu platinleyemedim.

Oyun içinden invite yapın yada chat grubu oluşturup arkadaşınız oyununuza başlansın o zaman daha kolay oluyor. Davet etmeyince matchmaking sapıtıyor biraz

• Arkadaşlar Durgesh ve Valley of Yetis'i co op oynayabileceğim kimse yok mu? Oyun bittikten sonra artık yalnız oynamak zevk vermiyor. Hatta silah değiştirmek vs de böyle kolay oluyor. Oynamak isteyen arkadaşlar PSN'Den eklesin lütfen. PSN ID: Lazmuteahhit

• weritaserumok kullanıcısına yanıt
    Gold pakette var sadece Season pass

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Zoom R3 ile yapılıyor ancak başlangıç tüfeğinde (SVD) standart olarak gelen dürbünde zoom yok sanırım.

Kaleleri almak için ben öncelikle yüksek bir tepeye konuşlanıp düşmanın yerini belirli eden syringe lardan kullanarak yerlerini saptıyorum. Daha sonra susturucu takılmış sniper tüfeğiyle öncelikle sniperları ve daha sonra devriye atan düşmanların konumuna göre yüksekte kalan düşmanları öldürüyorum. Daha sonra zipline veya wing suit ile kalenin içine girip susturuculu silah ve throwing knife kombosuyla sessizce temizliyorum.

Araba kullanma olayında haklısınız. Ben dağ bayır gezmeyi sevdiğim için genellikle yürüyerek gidiyorum zorda kalırsam da helikopter ile. Aslında kontrollerden Battlefield'dan alıştığım şekilde ayarlayabildim ancak bu sefer de araç sürerken ateş etmek imkansız oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: purepain

Zoom R3 ile yapılıyor ancak başlangıç tüfeğinde (SVD) standart olarak gelen dürbünde zoom yok sanırım.

Kaleleri almak için ben öncelikle yüksek bir tepeye konuşlanıp düşmanın yerini belirli eden syringe lardan kullanarak yerlerini saptıyorum. Daha sonra susturucu takılmış sniper tüfeğiyle öncelikle sniperları ve daha sonra devriye atan düşmanların konumuna göre yüksekte kalan düşmanları öldürüyorum. Daha sonra zipline veya wing suit ile kalenin içine girip susturuculu silah ve throwing knife kombosuyla sessizce temizliyorum.

Araba kullanma olayında haklısınız. Ben dağ bayır gezmeyi sevdiğim için genellikle yürüyerek gidiyorum zorda kalırsam da helikopter ile. Aslında kontrollerden Battlefield'dan alıştığım şekilde ayarlayabildim ancak bu sefer de araç sürerken ateş etmek imkansız oluyor.

sağolasın bide ana görev yapmak istiyorum nerde bu görevler bulamadım en son seçim yapmıştım ladın komutanın tarafındamısın adamınmı diye sonra kaybolsu gitti a harfi haritadan

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Harita rengarenk olduğu için görevleri bulmakta ben de zorlanıyorum. Oyunu bitirmediğim için net bir şey söyleyemeyeceğim ancak Golden Path görevlerinde iki taraftan birini seçtiğinde diğerini reddetmiş oluyorsun. Belki o sebeple Amita'nın görevi ("A" harfi yani) gitmiştir. Haritada Golden Path simgesi varsa ana hikayeye oradan devam edebilirsiniz.
  • Tüm dlc'leri almıştım. Yeti'yi indirdim ama daha oynamadım, uzun bir görev mi yoksa on dakika da bitiyor mu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Tüm dlc'leri almıştım. Yeti'yi indirdim ama daha oynamadım, uzun bir görev mi yoksa on dakika da bitiyor mu :D

BERABER OYNARIZ psn: Lazmuteahhit

• Oyun nasil arkadaşlar şahsen ben sessizce adam oldurmeyi, sessizce ilerlemeyi seven biriyim far cry 3'ü playstation 3 ile oynadim ilerledim epey fakat begenemedim.

• arkadaşlar bu buzzer denen helikopter nedense bende kafasına göre çok nadir yerlerde çıkıyor. ihtiyaç duyduğum zaman haritada hiç göremiyorum. bir de bazı kuleleri açmak istediğim zaman içinde olması gereken bazı merdivenler olmuyor tırmanamıyorum. mecbur bende helikopterle kulenin tepesine çıkıyorum felan. hatta geçen sormuştum cevap alamamıştım. kanca attığımda tırmanmıyor. tıklıyorum sağ sol diye ama hiç etki tepki olmuyor. şu tuşa basta demiyor. keza oyunun başında böle sorunlar yoktu sonradan sapıttı oyun sanki.

ben oyunda sadece amitayla herif arasında tercih yapıp bi iki görev yaptıktan sonra senaryoya hiç devam etmedim acaba sorun ondan kaynaklımı. sürekli kuleleri açıp gelişeyim diyorum senaryodan devam etmeden önce. eğer bir arkadaş tatmin edici bir cevap verirsen çok mennun olurum.
  • bazı yerlerde merdiven bazı yerlerde tırmanmak için ip vs oluyor. görmesi zor oluyo bazen. en iyisi bi buzzer buldunmu tum kuleleri dolaşıp tepesine inmen. bzaen indiğinde düşüyo falan alet ama idare etcen işte

Bu arada ben bu signature weapons dan buzzsaw ı aldım. açık ara ramboya dönüşüyosunuz. Pagan min in kaleyi hiç kasmadan bodostan girip alıp çıktım. ne yapın n eedin o silahı alın. yok rakibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MemID12055

arkadaşlar bu buzzer denen helikopter nedense bende kafasına göre çok nadir yerlerde çıkıyor. ihtiyaç duyduğum zaman haritada hiç göremiyorum. bir de bazı kuleleri açmak istediğim zaman içinde olması gereken bazı merdivenler olmuyor tırmanamıyorum. mecbur bende helikopterle kulenin tepesine çıkıyorum felan. hatta geçen sormuştum cevap alamamıştım. kanca attığımda tırmanmıyor. tıklıyorum sağ sol diye ama hiç etki tepki olmuyor. şu tuşa basta demiyor. keza oyunun başında böle sorunlar yoktu sonradan sapıttı oyun sanki.

ben oyunda sadece amitayla herif arasında tercih yapıp bi iki görev yaptıktan sonra senaryoya hiç devam etmedim acaba sorun ondan kaynaklımı. sürekli kuleleri açıp gelişeyim diyorum senaryodan devam etmeden önce. eğer bir arkadaş tatmin edici bir cevap verirsen çok mennun olurum.

Yohi görevlerindne sonra Ajay Homstad diye bir yer oluyor orası ajay in annesinin evi jogi ve regie yi evden kovunca paranla oraya istediğin şeyi koyuyorsun helikopterin şu bu her zaman orda olur orayı al sonra hiç heli filan aramazsın fastravel ile gider binersin kardeşim :)Season pass aldıysan benide ekle arada oynarız
    PSN: LazMuteahhit

• quote:

Orijinalden alıntı: bilkerk

bazı yerlerde merdiven bazı yerlerde tırmanmak için ip vs oluyor. görmesi zor oluyo bazen. en iyisi bi buzzer buldunmu tum kuleleri dolaşıp tepesine inmen. bzaen indiğinde düşüyo falan alet ama idare etcen işte

Bu arada ben bu signature weapons dan buzzsaw ı aldım. açık ara ramboya dönüşüyosunuz. Pagan min in kaleyi hiç kasmadan bodostan girip alıp çıktım. ne yapın n eedin o silahı alın. yok rakibi

Bilmiyorum bag mı ama co op da buzssaw ı olan oyuncu adam öldürüp onun silahını yere atınca co op taki direkt o silahı alıp trade post ta save geme yaptıgında o silah artık her iki oyuncudada oluyor olmayana ben yardımcı olur PSN: Lazmuteahhit

• Ya arkadaslar oyunun ortasindayim gorevleri falan yapiyorum. Bu secim yapilan yerdeyim bolumleri bi turlu gecemiyorum sanirim ilk actigimda zorluk seviyesini orta yapmistim, nasil kolaya cevirebilirim? Oyunun tam cozumunu izliyorum adamlar tak tak öldürüyor ben bi bölümu on kere tekrar etmek zorunda kaliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

Ya arkadaslar oyunun ortasindayim gorevleri falan yapiyorum. Bu secim yapilan yerdeyim bolumleri bi turlu gecemiyorum sanirim ilk actigimda zorluk seviyesini orta yapmistim, nasil kolaya cevirebilirim? Oyunun tam cozumunu izliyorum adamlar tak tak öldürüyor ben bi bölümu on kere tekrar etmek zorunda kaliyorum

Hocam options a gir ordanda game options a gir.Yanilmiyorsam difuculity gibi birsey yazar,easy yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

Ya arkadaslar oyunun ortasindayim gorevleri falan yapiyorum. Bu secim yapilan yerdeyim bolumleri bi turlu gecemiyorum sanirim ilk actigimda zorluk seviyesini orta yapmistim, nasil kolaya cevirebilirim? Oyunun tam cozumunu izliyorum adamlar tak tak öldürüyor ben bi bölümu on kere tekrar etmek zorunda kaliyorum

Hocam options a gir ordanda game options a gir.Yanilmiyorsam difuculity gibi birsey yazar,easy yap

Oh be buldum ya ben oyunu baslatmadsn ariyormusum bu secenegi :)

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.