Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün far cry serilerini oynayan biri olarak bu oyunu da çok beğendim. Yapay zeka gerçekten çok iyi. Adam gibi plan yapmadan saldırır ve oyunu sıradan bir Call of duty gibi oynarsanız zevk alamazsınız tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kloroform

Bütün far cry serilerini oynayan biri olarak bu oyunu da çok beğendim. Yapay zeka gerçekten çok iyi. Adam gibi plan yapmadan saldırır ve oyunu sıradan bir Call of duty gibi oynarsanız zevk alamazsınız tabi...

oyunu platinleştirmiş birisi olarak aynen katılıyorum. köylere saldırmadan önce cevresine bakardım saldırmak için uygun bir yer arardım. alarmları çaldırmadan kimseyede görünmeden köyu ele geçirmeye çalişmanın keyfi bir başka
  • arkadaşlar siz auto-aim açık mı oynuyorsunuz kapalı mı ? merak ettim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: vingolf

arkadaşlar siz auto-aim açık mı oynuyorsunuz kapalı mı ? merak ettim de

Hocam başlarda bende açıktı rambo gibi %80 adamları vuruyodum.Sonra kapattım hem biraz daha zor oldu hemde daha güzel oldu şahşen.Açıkken hareketli cimleri vuramıyordum.Mesela Atv ile giden düşmanı vs.Çok zorlanmam diyorsanız kapatmanızı tavsiye ederim.Ben Ps3 den beri fps oynuyorum fakat birtürlü ds4 de fps ye alışamadım.Güzel fakat ps3 deki kadar iyi değilim nedense.Belkide oyundan oyuna değişen dinamiklerden kaynaklıdır.Mesela Bad Company 2 de çok iyiydim ds3 de.Mw2 ve Black Ops da ise Bad Company 2 kadar iyi değildim.
  • Ali_80 kullanıcısına yanıt
    Ben de konsolda tamamen yeniyim o yüzden biraz hakimiyette sıkıntı yaşıyorum ama sanırım auto-aimi kapatmak daha mantıklı gibi. En azından alışırım bir süre sonra daha iyi olur. Cevap için teşekkürler
  • oyuna uptade gelmiş 1.70 gb büyüklüğünde yapan varmı ?
  • Arkadaşlar oyuna single dlc çıktı mı hiç çıktı ise fiyatı ne kadar us psn de

• 10 dolara us aldığım escape from durgesh prisoon DLC 15 TL istiyorum

• Ps3 için Farcry4 satan varsa P.M lutfen

• Coop tropye yardim edebilecek bir arkadas araniyo. Psn Muco_243 ps4 tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlargest -- 6 Mart 2015; 23:18:22 >
  • 32 gorevden 13 tanesini yaptim gorev cikmamaya basladi.haritada gozuken yan gorecleride yaptim ama ana gorevler cikmiyor :( ne yapmam lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

32 gorevden 13 tanesini yaptim gorev cikmamaya basladi.haritada gozuken yan gorecleride yaptim ama ana gorevler cikmiyor :( ne yapmam lazim

Hocam Golden Path görevleri var.Haritada büyük sarı bir simge ile gözüküyor.Onlara bir bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

32 gorevden 13 tanesini yaptim gorev cikmamaya basladi.haritada gozuken yan gorecleride yaptim ama ana gorevler cikmiyor :( ne yapmam lazim

Hocam Golden Path görevleri var.Haritada büyük sarı bir simge ile gözüküyor.Onlara bir bak.

tamamdır hocam teşekkürler
  • US psn far cry 4'üm var. Valley of the yetis dlc sini nasıl elde edebilirim sizce?

• Xlargest kullanıcısına yanıt
    GalectheFabulous, eklersen Farcry 4'teki coop trophyleri birlikte yapabiliriz. Benim de changing lines eksik.
  • arkadaşlar yolcu koltuğunda oturup düşman aracındaki şoförü ortadan kaldırma trophy i icin bir arkadasın desteğine ihtiyacım var :) Desteğe ihtiyacı olan arkadaslar da ekleyebilir, coop tarafında destek olurum

GalectheFabulous / PS4
  • desdinova kullanıcısına yanıt
    Ben halletttim ama istersen sana yardim ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: Kloroform

Bütün far cry serilerini oynayan biri olarak bu oyunu da çok beğendim. Yapay zeka gerçekten çok iyi. Adam gibi plan yapmadan saldırır ve oyunu sıradan bir Call of duty gibi oynarsanız zevk alamazsınız tabi...

oyunu platinleştirmiş birisi olarak aynen katılıyorum. köylere saldırmadan önce cevresine bakardım saldırmak için uygun bir yer arardım. alarmları çaldırmadan kimseyede görünmeden köyu ele geçirmeye çalişmanın keyfi bir başka

hocam platinlemişsiniz çok zor mu trophy'ler

• Cok cok zorlarida var ben oyunu bitirdim okadar ustune oynadim kalan tropyler icin azdir diye 3 gunde bitirdim gerisini sen dusun, oyun bitince tropyleri biten kolay bir oyun degil, tropyler oyundan biktiriyor ama yapincada bu oyun buraya kadar diyorsun ilk tropy aldigim oyun oldu kendisi ki kendini bukadar oynatigina gore baya sardi beni, oyunun battle of kyrat ta kapismasini begenmedim ogh oldum.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.