Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Playstation 4 platformunda Far cry 4 CO-OP Oynamak isteyenler PSN ID: Lazmuteahhit
    Ekleyebilirsiniz
  • oyunu bitirdim. çok beğendim güzel bir oyun olmuş.
  • Hala side quest'ler var ama oynayamıyorum bir türlü.
    Online oynamaya da alışamadım, oynayanlar baya iyi tak tak indiriyorlar.

Bi' okla hayvan avlayasım geliyor o da insanoğlunun içindeki vahşi duyguları az da olsa dışarı vurmak adına.
  • Oyun nerdeyse 3 ile aynı ama başlayıncada bi zevk veriyor be kardeşim,bırakamıyorsun :D
  • Co-op'ta Mini helikopter ile uçarken Hurk'un gözünden Ajay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 21 Şubat 2015; 17:10:54 >
  • Yan görevler,outpost,kuleler,craftlar ve skiller ile uğraşmaktan Ana görevleri yapamıyorum
    Şahsen ben çok beğendim oyunu platin almaya calışacağım bakalım hayırlısı.
    Oyunun incelemeleri pek olumlu değildi,bende önyargı ile yaklaşmıştım biraz ama kesinlikle çok iyi olmuş.Tavsiye ederim.
  • MERHABA ARKADASLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM BEGENEREK FAR CRY4 ALDIM VE SU ARALAR ARALIKSIZ OYNUYORUM AMA SURADA TAKILDIM BIR TANE SILAHIM VAR BAŞA SILAHIMDA YOK DIGER KILITLI YERLERI NASIL AÇABILIRIM YANI 3 TANE SILAH TAŞIMAK ISTIYORUM O KILITLERI NASIL ACABILIRIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIIRM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat178

MERHABA ARKADASLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM BEGENEREK FAR CRY4 ALDIM VE SU ARALAR ARALIKSIZ OYNUYORUM AMA SURADA TAKILDIM BIR TANE SILAHIM VAR BAŞA SILAHIMDA YOK DIGER KILITLI YERLERI NASIL AÇABILIRIM YANI 3 TANE SILAH TAŞIMAK ISTIYORUM O KILITLERI NASIL ACABILIRIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIIRM..

kilitleri açmak için orda yazan hayvanları avlayıp derilerini alman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat178

MERHABA ARKADASLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM BEGENEREK FAR CRY4 ALDIM VE SU ARALAR ARALIKSIZ OYNUYORUM AMA SURADA TAKILDIM BIR TANE SILAHIM VAR BAŞA SILAHIMDA YOK DIGER KILITLI YERLERI NASIL AÇABILIRIM YANI 3 TANE SILAH TAŞIMAK ISTIYORUM O KILITLERI NASIL ACABILIRIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIIRM..

Kardeş ds4 deki toucpad e bas crafting kısmına gel orda craftlari yapman için hayvanları gösterecek.Onları kactane istiyorsa avla ve tekrar o menüye gel crafting i yap.Ammo bag, cüzdan,Siringalar,Daha çok bomba ve cephane için craftlari orda görürsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizyaz

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Co-op'ta Mini helikopter ile uçarken Hurk'un gözünden Ajay

Niye eksilemişler seni

Birkaç hayranım var sürekli mesajlarımı eksileyen. Alıştım artık attığım mesajlar otomatik -2 ile gidiyor.

• Yuzde 26 ya kadar oynayip sattim oyunu. Story si tek kelimeyle rezalet, gorevler sacmalik. Grafikler fena degil, silahlar guzel, doga hayvanlar vs inanilmaz guzel. 60 dolar hakeder mi bilinmez, icerik cok tabi ama sacma sapan bi suru sey dolu. Yapay zeka ölüm gibi. Henuz almamis varsa almasin, piyasada cok daha iyileri var

• yusufgulcemal kullanıcısına yanıt
    şu oyunun yapay zekasına laf edilmesine karşıyım.

Bir yapay zeka gerçekten bu kadar akıllı olabilir. Kafanızı bir sanıye bile çalıdan çıkartsanız ya da çalıda kıpırdarken biraz ses cıkarsanız hemen adamların dikkatini çekiyorsunuz. Oyunu Allah Allah nidaları ile saldırarak oynuyorsanız tabii ki ölüm olur. Oyunun en büyük hedefi gizlilik ve keşif yaparak saldırmak. Çıkacaksın bi tepeye outpostdaki adamları önce fotograf makinesi ile işaretliyceksın zırhlı bir grup varsa et parçası atıp yabanı hayvan cagıracaksın ya da kafes içindekı hayvanları serbest bırakacaksınız vs vs.

yani oyun kesinlikle sizin eleştirilerinizi haketmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

şu oyunun yapay zekasına laf edilmesine karşıyım.

Bir yapay zeka gerçekten bu kadar akıllı olabilir. Kafanızı bir sanıye bile çalıdan çıkartsanız ya da çalıda kıpırdarken biraz ses cıkarsanız hemen adamların dikkatini çekiyorsunuz. Oyunu Allah Allah nidaları ile saldırarak oynuyorsanız tabii ki ölüm olur. Oyunun en büyük hedefi gizlilik ve keşif yaparak saldırmak. Çıkacaksın bi tepeye outpostdaki adamları önce fotograf makinesi ile işaretliyceksın zırhlı bir grup varsa et parçası atıp yabanı hayvan cagıracaksın ya da kafes içindekı hayvanları serbest bırakacaksınız vs vs.

yani oyun kesinlikle sizin eleştirilerinizi haketmiyor.

Suya ayak basar basmaz ne gergedan saldirabiliyor ne kaplan bu mu yapay zeka hocam? Dusman npc lerde ne bi saklanma ne bisey, kosarak geliyor herifler siper falan hak getire. Yapay zekasi kotu oyunun ama diger oyunlardan daha kotu degil, cogu oyunun bu sekilde yapay zekasi. Elestirilerim kisisel sonucta ben oyunun iyi bi potansiyeli olup, aceleye getirildigini ve sacma sapan bi oyun olarak ciktigini dusunmekteyim acikcasi. Doga(hayvanlar ortam vb) kismi haric tam bir cop. Pagan Min den umutluydum onu da pek goremedim oyunda oynadigim yere kadar.

• Arkadaşlar killzone ve wolfenstein takaslık fifa 15 ile killzone türkçe değil

• Far Cry 3 çok daha güzeldi bu oyundan. FC3'ün tadını alamadım bu oyunda ama gayet güzel bi deneyimdi.
  • Valley of the Yetis Gameplay trailer – Far Cry 4

• sanalpazar'da ilanım var arkadaşlar.ilgilenen arkadaşlara duyurulur..iyi akşamlar.
  • Oyunu bitirp butub outpostlari kuleleri ele gecirdim bir suru silah actim aldim parayida bitirdim, hala oynuyorum ama platin alamayacagim online plusim bitik coop gorevleride duruyor, oyun cok guzel bir gta 5 kadar oyaliyor insani skmadan, ama ogh be kardesim acik dunyaninda cilki cikmis, oyun guzel ama ubisoft amcam masallah habire dlc vuruyor ben sogudum diyebilirim, farcry4un en guzel ve etkilendigim tarafi silahlari ve cesitliligi, ama galiba oynanamak uzere takaslicam gibi duruyor oynanmasi gereken bir oyun ama bitirdikten sonra da skiyor be

Bu arada storyde shangrila gorevini yaptim ama yapilanlar arasinda bos gozukuyor yani ve haritada gorev yeri yok, bunu nasil yapariz bileniniz varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlargest -- 1 Mart 2015; 3:51:12 >
  • Merhaba arkadaşlar elimde primary farcry hesap var başka bir primary hesaptan DLC satın alsam kendi tr psn hesabından dlcyi oynayabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusty19 -- 3 Mart 2015; 13:15:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rusty19

Merhaba arkadaşlar elimde primary farcry hesap var başka bir primary hesaptan DLC satın alsam kendi tr psn hesabından dlcyi oynayabilirmiyim?

Oyunla dlc ayni bölge olursa oynayabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.