Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tane coop trophy kaldi platin kupa almama. Yardım edecek varsa oynayalim :))
    Psn ID: omerulger038

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun kutusunda limited edition yazanla yazmayan arasında bir fark var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pileysteysin

Bir tane coop trophy kaldi platin kupa almama. Yardım edecek varsa oynayalim :))
    Psn ID: omerulger038

Hocam az sonra girerim oynariz birlikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkIsLaM87

Arkadaslar bende internet yok far cry 4 alsam single beni uzun sure idare edermi ?
    Birde internet olmadigi icin guncelleme yapmadan direk oynucam sorun olur mu oyunda bug fps dusmesi falan guncelleme yapilmamis halinde var mi ? Butcem cok kisitli cevab verirseniz sevinirim

Lutfen yardimlarinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkIsLaM87

Arkadaslar bende internet yok far cry 4 alsam single beni uzun sure idare edermi ?
    Birde internet olmadigi icin guncelleme yapmadan direk oynucam sorun olur mu oyunda bug fps dusmesi falan guncelleme yapilmamis halinde var mi ? Butcem cok kisitli cevab verirseniz sevinirim

Eder.İlk başta zorlanıyorsun sonra oyuna alıştıksa oynayasın geliyor,

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalakman

Arkadaslar iyi geceler bir sorum olacak. Oyunu 3 gundur oynuyorum ve %20 sine geldim ancak beni sinir eden bir durum var bu da sadece alt ve ust silah yerlerimin açık olmasi sag ve soldaki slotlari nasil acabilirim yardimci olursaniz sevinirim

3 tane yaban domuzu öldüreceksinve derilerini yüzeceksin.Menüde işaret çıkar zaten 3 tane olunca crafting açacaksın.sağ soldakileri açan ilk çanta ilk sırada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forward 1905 -- 15 Şubat 2015; 12:27:26 >
  • Changing Lanes kupasını almama yardım edecek biri yok mu? çok basit ama bir türlü alamıyorum karşındakinin de bilmesi lazım :((

• quote:

Orijinalden alıntı: Pileysteysin

Changing Lanes kupasını almama yardım edecek biri yok mu? çok basit ama bir türlü alamıyorum karşındakinin de bilmesi lazım :((

Yardım ederdim ama daha önce bir konuda ''Sizin 150TL verip üstüne 900p'de kasa kasa oynadığnız oyunu torrentten beleşe indirip, 1080p ultra 35-40 fps akıcam'' yazdığın için etmiyorum! Selametle...
  • forward 1905 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler ama bende internet yok updatesiz oynasam sorun olur mu ? Bug fps dusmesi gibi gta5de sorun cikmadi

• Valla bende Bedava Online Oynama bitmeden kupaları almak istiyorum.
    Changing Lanes için skill puanı açmak gerekiyor galiba.Hem bunu hemde battle of kyrat trophy sini almaya calışacagım gece boyunca.
    Oynamak isteyen arkadaşlar eklesin beni psn den Ali80Tr
  • Oyunu hard modda bitirip suyunu çıkardım. 56 saat sürdü hardda %100 bitirmek. Artı platinum. Gerçi loot sandıklarını toplamakla çok uğraştım onlarla uğraşmasam daha kısa sürebilirdi.

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Tebrikler :) valla ben sizin oyunu bitirdiğiniz sürenin yarısı kadar oynadım ancak % 18 tamamlamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerMeister_ -- 16 Şubat 2015; 10:27:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimarınOgluBimar

Tebrikler :) valla ben sizin oyunu bitirdiğiniz sürenin yarısı kadar oynadım ancak % 18 tamamlamışım.

Oyun çok yönlü olduğu için bu süre değişken olur. :) Dağ bayır gezip 100 saatte de bitirilebilir istenirse.
  • Oyunla alaklaı bazı sorularım olacak yardım ederseniz sevinirim.
    -Oyunda topladığımız paralarla harita ve açılan silahları satın aldım ancak çok fazla para birikiyor,% 18 oyun tamamlama oranım ileride işe yarayacakmı ?
    -Sandık ve öldürdüğümüz askerlerden lootladığımız materyaller ne işe yarıyor? Hayvanların skinleri crafting için gerekli onları tutuyorum ama diğer lootladığım itemler baka craftlara yardımcımı ? yoksa direk satayımmı ?
    -Oyunda 25 saate yakın süre geçirdim malum oyunu platınleyıp yada oynayıp sıkılanlar oldukça oyuncu sayısı düşüyor bu co-op trophy görevlerini sıfırdan başlayanlarda hemen yapıp aradan çıkarabiliyormu yoksa belli bir ilerleme süre/harita açma felanmı gerekıyor ?Dİabloda yardımcı bulamadık daha fazla oyuncu kaybetmeden co-op trophylerını yapmak istiyorum.
    Sorularım oldukça rahatsız edeceğim :)
    Herkese iyi oyunlar.
  • Arkadaslar co-op 2 trophy var yardim ederseniz cok memnun olurum. Bu gece alirsam 2 trophyi de platin alacagim. Yardimlarinizi bekliyorum.

• Guncelleme yapmadan oyun rahat oynanabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Valla bende Bedava Online Oynama bitmeden kupaları almak istiyorum.
    Changing Lanes için skill puanı açmak gerekiyor galiba.Hem bunu hemde battle of kyrat trophy sini almaya calışacagım gece boyunca.

Ne gereği var Her açılan yeni hesaba 14 günlük deneme alınabiliyor, para vermek istemiyorsanız ya da uzun aralıklarla kısa süreli online oynuyorsanız 14 günlük deneme plus'larla online oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Valla bende Bedava Online Oynama bitmeden kupaları almak istiyorum.

Ne gereği var Her açılan yeni hesaba 14 günlük deneme alınabiliyor, para vermek istemiyorsanız ya da uzun aralıklarla kısa süreli online oynuyorsanız 14 günlük deneme plus'larla online oynayabilirsiniz.

Her seferinde yeni kullanici acip plus almayi tavsiye etmiyorum

• Arkadaşlar 18. Göreve geldim fakat hikaye görevi çıkmıyor Y L görevleride çıkmıyor Shangriladan 2 görev yaptım haritada 2 tane shangri görevi çıkıyor ama onlarda uzakta gidemiyorum izin vermiyor üstelik yollarda gözükmüyor hiç.

• arkadaşlar kolay gelsin bi save sorunum oldu. sanki oyunu hiç save etmemiş gibi new gameden başlatmaya çalışıyor. o kadar da oynadık. bunun sebebi ne olabilir bilen var mı ayrıca dün güncelleme geldi onun etkisi olur mu? oyunu sec hesap olarak oynamaktaydım ayrıca.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.