Bildirim
FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (84. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Seneryosu bu kadar vasat bir oyunun puan ortalaması 85 olması çok ilginç.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrikler -
-
Arkadaslar iyi geceler bir sorum olacak. Oyunu 3 gundur oynuyorum ve %20 sine geldim ancak beni sinir eden bir durum var bu da sadece alt ve ust silah yerlerimin açık olmasi sag ve soldaki slotlari nasil acabilirim yardimci olursaniz sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bilalakman
Arkadaslar iyi geceler bir sorum olacak. Oyunu 3 gundur oynuyorum ve %20 sine geldim ancak beni sinir eden bir durum var bu da sadece alt ve ust silah yerlerimin açık olmasi sag ve soldaki slotlari nasil acabilirim yardimci olursaniz sevinirim
Craftigleri acicaksin yani hayvanlardan silah taşımak için çanta yapicaksin
Çok tesekkur ederim belli bir canta yok anladigim kadari ile yukseltilen canta belli bir sayiya geldigi zaman mi acilacak yoksa belli bir cantayi yukseltince mi acilacak
quote:
Orijinalden alıntı: mizyaz
Season pass i şimdi alırsam çıkan dlc ler bedava mı geliyor
Evet
quote:
Orijinalden alıntı: rusty19
quote:
Orijinalden alıntı: bilalakman
Craftigleri acicaksin yani hayvanlardan silah taşımak için çanta yapicaksin
Bu sorundan bende muzdaribim, % 30'dayım ama sadece alttaki ve üstteki silah açık, sağ sol kilitli. Arkadaşın biri diğer kilitleri de açmak için Crafting yapılması gerektiğini belirtmiş. Bu Crafting olayını yani hayvanlardan çanta yapma olayı nasıl oluyor ben öldürdüğüm her hayvandan meat alıyorum, derilerini satıyorum. Açıklayıcı bir şekilde yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
-
Haritada hayvan avlama alanlari var bide silahla hayvanın derisine zarar verdiğin için çantaa yapmaz ok ile avlan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah Üstadım. Son olarak bir şey sormak istiyorum sağ sol silah yerlerinden en az birini açmak için ortalama kaç hayvan avlamam gerekir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: xserifx
Eyvallah Üstadım. Son olarak bir şey sormak istiyorum sağ sol silah yerlerinden en az birini açmak için ortalama kaç hayvan avlamam gerekir ?
Hocam haritaya gelin r1 e tıklayarak crafting e kadar gelen orda weapon holster falan diye artırılacak öğeler gösteriliyor üstüne gelince hangi hayvana ihtiyacı olduğunu da yani rastgele değil hangi yükseltmeyi yapacaksanız gerekli hayvanları avlamalısınız birde hayvanları yakarak veya patlayıcılarla öldürmeyin normal silah ya da ok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock69 -- 8 Şubat 2015; 22:38:38 >
Normal Silah oluyor yani. Tüfek, tabanca filan. Bomba, molotof, aeş çıkaran silah dışındaki silahlar olursa iyi olur ya. Ok kullanmayı bir türlü beceremedim ben, okla öldüremiyorum hiç birşey. -
quote:
Normal Silah oluyor yani. Tüfek, tabanca filan. Bomba, molotof, aeş çıkaran silah dışındaki silahlar olursa iyi olur ya. Ok kullanmayı bir türlü beceremedim ben, okla öldüremiyorum hiç birşey.
Tek elli silahlarda d2 vardı al onu daya gitsin baya iyi vuruyor :D
quote:
Normal Silah oluyor yani. Tüfek, tabanca filan. Bomba, molotof, aeş çıkaran silah dışındaki silahlar olursa iyi olur ya. Ok kullanmayı bir türlü beceremedim ben, okla öldüremiyorum hiç birşey.
Oku yaydan salmadan önce r2 ye bir süre basılı tutun.Oku iyice gerecek.Bende ilk başta oku becerememiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: ŞevketMarco
quote:
Oku yaydan salmadan önce r2 ye bir süre basılı tutun.Oku iyice gerecek.Bende ilk başta oku becerememiştim.
Benim sorunum isabet ettirememek ya. Bir türlü isabet ettiremiyorum.Şu kilitleri açsam bir tane ok sürekli tutacamda yanımda, şimdi ok yapsam silah alamıyorum bu sefer bölüm geçemiyorum. Ok gizli görevlerde lazım oluyor aslında. -
Ok ve sonrasında crossbow mükemmel silahlar, okun hedef alma şekli biraz farklı ama alışmaya çalışın çok işe yarar. Ben boş arazide antreman yaparak çözmeye çalıştım. Ayrıca ok ile öldürdüğünüz hayvanlardan çift deri çıkıyor
Selamlar,
Bu hayvan avlama konusu beni de zorladı. Gerekli olan hayvanları harita üzerinde bulmanın kolay bir yolu var mı?
Teşekkürler -
hayvanların olduğu yerleri haritadan bak ve way point olarak işaretle oralara gidince vahşi hayvan ise avlayacağın direk yem çıkarıp at hemen geliyorlar eğer avlayacağın hayvan otçul ve yırtıcı değilse o muhitte biraz dolanman gerekebilir ama illa karşına çıkar veya hunting şırıngasını açarsan onu kendine sapladığında civarındaki tüm hayvanlar otomatik beliriyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: benvesen123
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
şu spotçular düşürmedi hala fiyatı alamadım bari 140 falan olsaydı hala 170-180 çekiyorlar terbiyesizler utanmıyor.. aralla kapışıyorlar..
http://www.psoyunu.com/
Al kardeşim burda 140TL. Hep burdan alışveriş yaparım bakırköyde şubesi.
orjinal kutulu mu hocam ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X