Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ps4'te join co-op diyorum, baya bi bekledikten sonra giriyor fakat lost connection deyip kapaniyor. Bilgisi olan var mi ? Cözüm bilen yada. Tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radicaldeyyus -- 18 Ocak 2015; 2:28:25 >
  • Arkadaslar daha oyunun baslarindayim yuzde 12 13 filan ama sıkıldım oyundan daha eglenceli daha iyi bir oyun bekliyordum hayal kirikligina ugradim oyundan zevk alabilmem icin ipuclariniz bana kolaylik saglicak oyuna akicilik getirebilicek bi oneriniz var mi?Co op dışında varsa isime yaricak guzellestiricekk ipuclariniz bekliyorum sunu yapabilirsin su gorev su silah sunu satin al gibi oyunun kolayliklari da olabilir mesela nasil daha fazla silah tasiyabilirim ya da tek basima nasil kale gecirebilirim yardimci olursunuz sevinirim simdifrn tesekkur ediyorum

NOT:DAHA ONCE FAR CRY OYNAMADI ŞŞŞHHHTT SESSIZ HERKES DUYMASİN ARAMIZDA KALSIN :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben far cry serisini daha önce çok oynamış değilim far cry 3'ü biraz oynamıştım birazda 1 ve 2. oyunu ama hiç birini bitirmedim şu an bu oyundan zevk alıyorum kendini tekrar ediyor evet ama daha önce bahsettiğim gibi bi assassins creed gibi değil her outpost ve fortress ayrı taktik/stealth gerektirebiliyor açık dünya bi oyun her taraf canlı çiçekdi böcekti suydu hayvandı tamamen canlı bir doğa başarılı grafikler heleki karlı himalaya kısımları çok çok başarılı akıcı oynanış bir sürü silah ve crafting seçenekleri bilmiyorum ben tavsiye ediyorum şahsen ya da sıkılanların biraz daha zaman vermeleri gerektiğini düşünüyorum.
  • another2 kullanıcısına yanıt
    Oyunda bir tek co-op mu var ? (Online olarak)

• arkadaşlar bir açık dünya muahbbeti dönmüş açık dünya isteyen insanın alacağı tek oyun gerçek anlamda intermediate ingilizce seviyesine sahipse Dragon Age Inquisition'dır. Far Cry 4, 3 kadar yenilikçi değil ve çoğu kişiyi heyecanlandırmadı ama güzel oyun yine de
  • 35 yasinda adamsin. Spoilerin ne oldugunu biliyormusun ?

• HideBound kullanıcısına yanıt
    Şimdi biri size gelse ağız dolusu küfür etse yönetim o arkadaşı banlamamalı bence. İnsanlar 60dolar para verip oyun alıyor ve story odaklı bir oyunu oynuyor . Ama densizin biri gelip oyunun ana konusuna sonunu yazıyor. Bu arada alıntılayıp ben 35 yaşındayım bana bunu diyemezsin demezsen de sevinirim.
  • Arkadaşlar far cray 4 ün demosunu indireyim dedim yaklaşık 23 gb lık bir dosya boyutu var bunu indirdik kuruldu daha sonra oyunu satın almak istediğimde tekrar baştan mı indireceğim ?

• Fox90 kullanıcısına yanıt
    Oyunu digital alırsanız tekrar indirmenize gerek yok oyun full surum 24 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusty19 -- 23 Ocak 2015; 3:36:32 >
  • arkadaşlar ben far cry 4 ü yeni kurdum şöyle bir sorunum var; monitörüm philips 190cw monitörün doğal çözünürlüğü 1440x900 16:10 bu ben oyun içinde bu ayarı bulamıyorum
    ya 1600x900 ya da 1366x768 de oynuyorum fakat bu ayarlarda da görüntü tam düzgün olmuyor ya biraz üsten basık ya da yandan basık gibi bunun çaresini bilen var mı?
    ekran kartım driveri güncel ati hd 5750
    anakart ga-g31m-es2l
    işlemci dual core e5700 3,00 çift çekirdek
    ram 4 gb
    win 7 pro
    yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

Arkadaşlar bu oyun sadece online tabanlı mı? 23gblık demo indirdim ps4 için, oyuna girdiğim zaman online bağlantı kurmaya çalışıp da giriyor oyuna, bir evin içinde başlıyor

Arkadaşlar bilen cevaplayabilir mi oyunun last of us daki gibi bir hikaye teması felan yok mu, demoya girince direkt online match making gibi bir şey çıkıyor çat diye bir evde başlıyor olay nedir yani bu oyunda
  • Arkadaşlar bugün satın aldım Far Cry 4'ü senaryo kısmını biraz oynadım zevkli gibi, ancak online kısmı beni hiç tatmin etmedi. Daha önce Far Cry oynamadım, senaryo kısmına önem veren bir oyun ancak multiplayerın bu kadar kötü olması gerekmezdi ki, keşke arada multiye geçebileceğimiz oyun modları olsaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Arkadaşlar bugün satın aldım Far Cry 4'ü senaryo kısmını biraz oynadım zevkli gibi, ancak online kısmı beni hiç tatmin etmedi. Daha önce Far Cry oynamadım, senaryo kısmına önem veren bir oyun ancak multiplayerın bu kadar kötü olması gerekmezdi ki, keşke arada multiye geçebileceğimiz oyun modları olsaymış

Aynen öyle bende 2 haftalık oynamanın ardından oyunu takasladım yapacak birşey kalmadı siz oyunu nereden aldınız acaba benim oyunu almış olmayasınız :) tabi ikinci el almadıysanız o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufkrkmz

quote:

Arkadaşlar bugün satın aldım Far Cry 4'ü senaryo kısmını biraz oynadım zevkli gibi, ancak online kısmı beni hiç tatmin etmedi. Daha önce Far Cry oynamadım, senaryo kısmına önem veren bir oyun ancak multiplayerın bu kadar kötü olması gerekmezdi ki, keşke arada multiye geçebileceğimiz oyun modları olsaymış

Aynen öyle bende 2 haftalık oynamanın ardından oyunu takasladım yapacak birşey kalmadı siz oyunu nereden aldınız acaba benim oyunu almış olmayasınız :) tabi ikinci el almadıysanız o ayrı.

Ben sıfır aldım hocam :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ufkrkmz

quote:

Ben sıfır aldım hocam :)

:) sana tavsiyem platinyum kupayı almadan takaslama

• Crafting weapon holster ve diğer ileri için hangi hayvanların derileri lazim?

• quote:

Orijinalden alıntı: haybat123

gittigidiyordan 100 tlye aldıgım key banlanmış az önce oyuna gıreyım dedım banlandıgını gordum varmı başına gelen ?

Makina mı ban yedi hesap mı

• haybat123 H kullanıcısına yanıt
    100 tl key aldın hcm kutulusu 120 lira ikinci elde oyunun digital çift hakkı 80 tl

Makina ban yemez öyle bi durumda
  • Ah hocam ah cok defa soyledik burda o cakallara para kaptırmayin forumdan alin diye,cok gecmis olsun aldiginiz kisiyle iletisime gecin gerekirse suc duyurusunda bulunun dolandiricilik bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: rusty19

Oyunu digital alırsanız tekrar indirmenize gerek yok oyun full surum 24 GB

Yanlış yönlendirmeyelim, lisanslar farklı olacağı için tekrar indirir fc4'ü. 24 Gb indirmiyor daha az birşey indiriyor zaten demoda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.