Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

quote:

Orijinalden alıntı: confilax

Oyun sahane tavsiye ederim hele co-op cok eglenceli bi arkadasiniz varsa tadindan yenmez

Story coop mu yoksa coop'a özel bölümler mi var?

Yok bu komple co-op yani arkadasinla acik dunyada istedigini yapabilrsin tum yan gorevler dahil :) biz avlanmaktan sagda solda gezmekten single oynamiyoruz okadar eglenceli kesin deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far Cry 4 – Escape From Durgesh Prison Walkthrough | PS4, PS3

• Bu oyun ilerlerde guzellesiyor mu ? Baslarini oynadimda cok sikildim ben far cry 3 un birebir aynisi olmus onu cok begenmistim aslinda ama haritasi farkli kalan her sey ayni.Ona gore satacagim cevaplarinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Bu oyun ilerlerde guzellesiyor mu ? Baslarini oynadimda cok sikildim ben far cry 3 un birebir aynisi olmus onu cok begenmistim aslinda ama haritasi farkli kalan her sey ayni.Ona gore satacagim cevaplarinizi bekliyorum.

Ben sırf bu sebepten dolayı hiç beğenmeyip sattım. Farcry 3'ü yüzde 100 tamamlamıştım PC'de. O kadar beğenmiştim. FC4'ten de bir o kadar tiksindim. Tamamen FC3'ün aynısını yeni senaryo diye Far Cry'ın tropik ortam konseptinden çıkartmışlar. Himalayalar mıdır ne halttır anlayamadığım bir ortama sokmuşlar.

İleride güzelleşmiyor. Ben de sizin gibi düşünüp devam ettim. Oyunun %50'sine geldim, yok güzelleşmiyor.

Oyunda gece bile yok. O nasıl gece ya. Gündüz daha karanlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Ocak 2015; 11:10:41 >
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    Ben de Last of Us oynuyordum bu oyundan önce, hatta ikisini aynı anda almıştım ve önce Last of Us'a başlamıştım.

Hiç düşünmeden al, fazlası ile keyif alacağına emin olabilirsin ;) Grafikler ve oyundaki görsel şov yeter zaten...
  • Sevgili dostlar kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Bu oyun ilerlerde guzellesiyor mu ? Baslarini oynadimda cok sikildim ben far cry 3 un birebir aynisi olmus onu cok begenmistim aslinda ama haritasi farkli kalan her sey ayni.Ona gore satacagim cevaplarinizi bekliyorum.

Ben sırf bu sebepten dolayı hiç beğenmeyip sattım. Farcry 3'ü yüzde 100 tamamlamıştım PC'de. O kadar beğenmiştim. FC4'ten de bir o kadar tiksindim. Tamamen FC3'ün aynısını yeni senaryo diye Far Cry'ın tropik ortam konseptinden çıkartmışlar. Himalayalar mıdır ne halttır anlayamadığım bir ortama sokmuşlar.

İleride güzelleşmiyor. Ben de sizin gibi düşünüp devam ettim. Oyunun %50'sine geldim, yok güzelleşmiyor.

Fc3 himalaya,Fc4 o tropik bölgede geçse oynardım ama gerçekten o tropik bölgeden sonra burası hiç çekilmiyor üstüne kalan her şey de aynı yani neden oynayım ben bu oyunu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Fc3 himalaya,Fc4 o tropik bölgede geçse oynardım ama gerçekten o tropik bölgeden sonra burası hiç çekilmiyor üstüne kalan her şey de aynı yani neden oynayım ben bu oyunu.

Ubisoft klasigi. Bir aralarda oyunu ilk 10 dkdan sonra ayni dinamiklerke tekrar ettirirlerdi. Simdi de oyunlarin yanina 1 3 5 ekleyerek kopyaliyorlat

• Açık dünya oyunlarını seven herkes alıp oynar.Bunun yerine geçecek başka oyun yok, ha sen başka tarz seviyosundur onu alıp oynarsın.

Bu tarzı seven kişi zaten oyun çamurdan olsun yine alıp oynar.Tek şikayetçi olacağım kısım mp'de daha fazla mod olabilirmiş, tabi ilerde yeni modlar getirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 16 Ocak 2015; 12:46:13 >
  • Arkadaşlar bu oyun sadece online tabanlı mı? 23gblık demo indirdim ps4 için, oyuna girdiğim zaman online bağlantı kurmaya çalışıp da giriyor oyuna, bir evin içinde başlıyor
  • demo yu oynamak icin kod seysi hala gerekiyor mu?

• Arkadaşlar oyunu bir türlü beceremedim.güvenilir bir arkadaş olursa SEC hakkını 40 tl den vericem.teşekkürler...
  • Arkadasım ile co op nasıl oynayabilirim.

• zencikapici kullanıcısına yanıt
    TouchPad'e bas kategorilerin sağ tarafında Co-Op yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

TouchPad'e bas kategorilerin sağ tarafında Co-Op yazıyor.

Unvaible diyor.bunu tam olarak nerede yapacagım.biraz detsylı anlatır mısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: zencikapici

Unvaible diyor.bunu tam olarak nerede yapacagım.biraz detsylı anlatır mısınız

Oyundayken Touchpad'e basıp menüden sağ taraftaki Co-Op sekmesine gelirsen ''Invite Friends'' yazısı var, bastığın zaman arkadaş listen çıkar. Çıkmıyorsa UbiSoft serverlarına bağlanmamışsın demektir; PlayStation menüsündeki Ağ ayarlarından DNS'i 8.8.8.8 - 8.8.4.4 olarak ayarlaman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 17 Ocak 2015; 0:35:45 >
  • Ps3 demoyu indirdim.CO-OP oynatıyor ama girmiyor.Finding game diyor bekliyor.Boşa indirdik demoyu.

• Uplay de bulunan genisletilmis silah paketi nedir arkadaslar ? Hangi silahlari iceriyor ? Birde bu silahlari single modda mi yoksa multidemi kullanabiliyoruz.

• Üç gün önce limited edition olarak oyunu aldim. İcerisinden kesys kyrat kodu ve Hurks redemption limited edition kodu cikti oyun icerisinden keyi yazabilecegim hic bir yer bulamadim.Tam olarak nereye yaziliyor ve ne ise yarar bu kodlar yardimci olabilecek biri varmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi favorimps4 -- 17 Ocak 2015; 16:07:16 >
  • favorimps4 F kullanıcısına yanıt
    oyunu oynadığın psn hesabından store dankodları girip aktifleştirceksiniz hocm

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.