Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EXios6

quote:

Orijinalden alıntı: rusty19

Oyunu digital alırsanız tekrar indirmenize gerek yok oyun full surum 24 GB

Yanlış yönlendirmeyelim, lisanslar farklı olacağı için tekrar indirir fc4'ü. 24 Gb indirmiyor daha az birşey indiriyor zaten demoda.

Yanlış yönlendirme yok denenmiş durumu paylaşıldı lisans alıp oyun oynanıyor tekrar indirme sozkonusu değil farklı hesap olmadığı surece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

quote:

Oyunu digital alırsanız tekrar indirmenize gerek yok oyun full surum 24 GB

Yanlış yönlendirmeyelim, lisanslar farklı olacağı için tekrar indirir fc4'ü. 24 Gb indirmiyor daha az birşey indiriyor zaten demoda.

Yanlış yönlendirme yok denenmiş durumu paylaşıldı lisans alıp oyun oynanıyor tekrar indirme sozkonusu değil farklı hesap olmadığı surece

Bende indirirken 2.fc4'ü indiriyordu ama farklı hesaptı dediğin gibi kusura bakma dikkatsizlik etmişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 26 Ocak 2015; 15:13:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu oyunun sonu nedir öyle hayatımda 1000e yakın oyun oynadım ama bunun kadar kötü son görmedim ulan azcık bi dövüş kavga falan olurdu bu nedirrr??

pagan minle karşılasıyosunuz vurabilirsen vur diyor kafasına vuruyosunuz bitiyor :D

birde coop oynayacak varmı 2tane coop tropysi kaldı brbr yapmak isteyen varsa Oxygen1453 eklesin dh den pm atsın
  • Oyunu bitirdim. Hikayesini Far Cry 3 teki gibi tatmin edici bulamadım . Far Cry 3 ü ilk oynadığım zaman çok etkilenmiştim. Defalarca oynamıştım . Karakterimiz çok sönük kalmis öncelikle . Yinede güzel oyundu. Başarılı buldum. Özellikle yan görevler. Gayet hoşuma gitti.

Son olarak ingilizcem o kadar iyi değil. Oyundaki ana hikaye hakkında bilgilendirme yapabilecek var midir acaba?

• Uplayde sorunmu var girilmiyorda

• 3x cargo truck hijack yapıp trophy'i almadan oyunu bitirdim ve tüm outpostları aldım şimdi hiç bir yerde cargo truck görünmüyor trophy'i nasıl kazanabilirim
  • Elimde satılık far cry 4 var arkadaşlar ilgilenen olursa;

http://forum.donanimhaber.com/m_102059063/f_//tm.htm#102059063
  • Arkadaşlar dns değiştim farklı farklı dns ler kullandım ama deli olcam aldığım günden beri (3gündür) far cry servers is unreachable alıyorum varmı yardım edebilecek

• Demo iniyor şu anda sadece coop mu oluyor ?
  • Oyunu bitirdim ama trophy'ler için coop oynayacak arkadaş lazım. PS4'de Far Cry oynayan varsa ekleyebilir: Hasan42

• Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama elimde shadow of mordor primary var, far cry 4 ü bitirip primary hesapları takaslamak isteyen arkadaşlar pm atabilir. Referanslarım mevcuttur bakabilirsiniz, buraya yazmamda ki sebep forumda ki kardeşlik sayfası tartışmalarla o kadar kirlendi ki ilanlarımız gmrünmüyor artık. Takaslamak isteyen arkadaşların pm'lerini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Santonir0n

Arkadaşlar dns değiştim farklı farklı dns ler kullandım ama deli olcam aldığım günden beri (3gündür) far cry servers is unreachable alıyorum varmı yardım edebilecek

lütfen yardım edin arkadaşlar oyun %100 oldu coop trophy leri lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: deadangel1344

bu oyunun sonu nedir öyle hayatımda 1000e yakın oyun oynadım ama bunun kadar kötü son görmedim ulan azcık bi dövüş kavga falan olurdu bu nedirrr??

pagan minle karşılasıyosunuz vurabilirsen vur diyor kafasına vuruyosunuz bitiyor :D

birde coop oynayacak varmı 2tane coop tropysi kaldı brbr yapmak isteyen varsa Oxygen1453 eklesin dh den pm atsın

Eğer pagan ı vurmayıp beklerseniz daha uzun ve önemli şeyler öğrebdiğiniz bir son görürsünüz.Direk tetiği çekmek bazen en kötü çözüm.

• Son bölüm leşti onun dışında oyun oldukça iyi senaryo ise vasat geldi dar cry 3 e göre.

• Final bölümü saçma geldi bana ama oyun genel olarak iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

quote:

Orijinalden alıntı: haybat123

gittigidiyordan 100 tlye aldıgım key banlanmış az önce oyuna gıreyım dedım banlandıgını gordum varmı başına gelen ?

Makina mı ban yedi hesap mı

Makine neden ban yer ve ban yerse ne olur ?

• 0xc0000142 hatasını nasıl çözebiliriz.Sabahtan beri arıyorum bulamadım
  • Geçen ilk defa Shangri-la görevi yaptım gerçekten çok güzeldi hem mekan tasarımı hemde kaplanı kullanabiliyor olmamız çok hoşuma gitti yapmamış olanlar için haritada Y ile gösterilen göreve gitmelerini tavsiye ediyorum gerçekten zevkli oluyor Yoggi&Reggie görevleri...
  • Arkadaşlar changing lanes için partner lazım bana yardımcı olabilecek var mı ps4 için

psn: Posheidon69-TR

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.