Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunda changing lanes için bana yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim
  • Far cry mı alsam yoksa gta 5 mi bilemedim. Sipariş verip verip iptal ediyorum. Far cry 3-4 oynamadım gta 5 ide ps3 te filan oynamadım Bir fikir verebilecek var mı ?

Edit: Bir görevi geçmek için co-op şart filan diyor lar doğru mu ? Onu yapmadan ana hikaye veya oyundaki bir bölüm devam etmiyor mu ? Çünkü netim yok sıkıntı bu tür şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shupusbu -- 10 Şubat 2015; 15:09:15 >
  • Bu hafta sonu co op trophy lerde yardım edebilecek???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shupusbu kullanıcısına yanıt
    öle bişi yok co-op da ana seneryo görevlerini yapamıosun tek başına yapman lazım co-op diğer yan görevler için
  • barantr90 kullanıcısına yanıt
    Ok atar silahı nerden alıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shupusbu

Far cry mı alsam yoksa gta 5 mi bilemedim. Sipariş verip verip iptal ediyorum. Far cry 3-4 oynamadım gta 5 ide ps3 te filan oynamadım Bir fikir verebilecek var mı ?

Edit: Bir görevi geçmek için co-op şart filan diyor lar doğru mu ? Onu yapmadan ana hikaye veya oyundaki bir bölüm devam etmiyor mu ? Çünkü netim yok sıkıntı bu tür şeyler

Tabiki gta v al

• Arkadaşlar bende bugün aldim oyunu ancak Cuma günü oynayabileceğim.
    Bakalım nasıl olmuş merakla bekliyorum oynamayi

• Dostlar oyunu bugün aldım dijital olarak. Oyunu indirdim prologue görevini tamamladım fakat görevden hemen sonra oyun içinde yükleme sayfası açıldı %30 installing diyor. Niye böyle ? Demosunu mu indirmiş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Dostlar oyunu bugün aldım dijital olarak. Oyunu indirdim prologue görevini tamamladım fakat görevden hemen sonra oyun içinde yükleme sayfası açıldı %30 installing diyor. Niye böyle ? Demosunu mu indirmiş bu

Oyun hala iniyor. PS4 ana menüsünde oyunun simgesinin üstüne gelip options tuşuna basarak ne kadar kaldığını öğrenebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Dostlar oyunu bugün aldım dijital olarak. Oyunu indirdim prologue görevini tamamladım fakat görevden hemen sonra oyun içinde yükleme sayfası açıldı %30 installing diyor. Niye böyle ? Demosunu mu indirmiş bu

Oyun hala iniyor. PS4 ana menüsünde oyunun simgesinin üstüne gelip options tuşuna basarak ne kadar kaldığını öğrenebilirsin.

Anladım hocam çok teşekkürler . Bu arada bu olayı sanırım tüm dijital oyunlarda yapıyor. Satın aldığımız oyunun önce demosunu indirebiliyoruz sanırım

• arkadaşlar bende far cry 4 aldım limited edition paketinden içinden 2 tane kod çıktı(keys to kyrat ve hurk görevinin kodu) 2 koduda girmeme rağmen kabul etmiyor.Oyunu sıfır aldım kodun kullanılmış olmasının imkanı yok.Ps plus üyesi olmadığım için kabul etmiyor olabilir mi? cevaplarınızı bekliyorum.
  • Aldığınız oyunun kutusunun arkasında 1 yazıyorsa eğer kodu US PSN'e, 2 yazıyorsa TR PSN'e girmeniz gerekiyor kodu. Yoksa kabul etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weritaserumok

arkadaşlar bende far cry 4 aldım limited edition paketinden içinden 2 tane kod çıktı(keys to kyrat ve hurk görevinin kodu) 2 koduda girmeme rağmen kabul etmiyor.Oyunu sıfır aldım kodun kullanılmış olmasının imkanı yok.Ps plus üyesi olmadığım için kabul etmiyor olabilir mi? cevaplarınızı bekliyorum.

Oyunun bölgesiyle psn'inin bölgesi farklidir.

• WarsLife kullanıcısına yanıt
    oyundaki son kuleyi ele geçirince açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingShady

quote:

Orijinalden alıntı: weritaserumok

arkadaşlar bende far cry 4 aldım limited edition paketinden içinden 2 tane kod çıktı(keys to kyrat ve hurk görevinin kodu) 2 koduda girmeme rağmen kabul etmiyor.Oyunu sıfır aldım kodun kullanılmış olmasının imkanı yok.Ps plus üyesi olmadığım için kabul etmiyor olabilir mi? cevaplarınızı bekliyorum.

Oyunun bölgesiyle psn'inin bölgesi farklidir.

anladım çok teşekkür ederim.
  • terlix T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Merhabalar, bir arkadaşımın Far Cry 4 içinden çıkan arkadaşlara Co-Op oynayabilmek için verilen kodu geçersiz diyor. Oyun 2. bölge ve ''Kod her bölgede geçerlidir'' diyor. Çözümü var mıdır?
  • Arkadaşlar co op arkadaşımla oynamak isterken " cannot connect to the game session , try again" hatası alıyorum, her ikimiz de başkalarıyla online co o oynayabiliyoruz, hatta multiplayer modunda arkadaşımla da oynayabiliyorum sadece co opta bu hatayı alıyoruz, yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar.

• Arkadaşlar coop oynamak isteyen varsa eklesin oynayalım ben birazdan oyuna gececeğim.
    psn Ali80Tr
  • Arkadaslar bende internet yok far cry 4 alsam single beni uzun sure idare edermi ?
    Birde internet olmadigi icin guncelleme yapmadan direk oynucam sorun olur mu oyunda bug fps dusmesi falan guncelleme yapilmamis halinde var mi ? Butcem cok kisitli cevab verirseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.