Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence ciddi ciddi GOTY'e adaydır bu oyun.

Grafikleri bile başlı başına yeter, bazen resmen oyunu bırakıp etrafı seyrettiğim oluyor. Hele hele yüksek noktalardaki dağ ve karlı zirve manzaraları nefis

PS-3'te PC'de ne durumda bilmiyorum ama PS-4'te şov yapmış resmen Ubisoft
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Orijinalden alıntı: acsar82

o crossbow u sorma kardeş
    almışsındır iyi bak
    bende oyunu bitirmiştim
    sonradan farkettim
    tek elle kullanılan silahların içinde
    autocross mu nedir
    normal silaha benziyo şekli o yuzden anlaşılmıyor

Hadi yaa :S bütün silahları açmıştım onu unuttum ne güzel oyunun son bölümlerini onunla tamamlayacaktım. Bari arada gireyimde tadını çıkartayım :)

Bende normal yaylı ok var onunla aldım fortress ve outpostları cossbowdamı vardı?
    offfff
    Special silahlar sekmesindemı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

quote:

almışsındır iyi bak
    bende oyunu bitirmiştim
    sonradan farkettim
    autocross mu nedir

Hadi yaa :S bütün silahları açmıştım onu unuttum ne güzel oyunun son bölümlerini onunla tamamlayacaktım. Bari arada gireyimde tadını çıkartayım :)

Bende normal yaylı ok var onunla aldım fortress ve outpostları cossbowdamı vardı?
    offfff

Aynen nerede crossbow bende bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ozitech kullanıcısına yanıt
    Grafikler bence de çok başarılı ama kaplamalar bazen sırıtıyor özellikle yakınlaştırma yaptığınızda birde renkler biraz fazla pastelimsi gerçekçiliği biraz baltalıyor yinede gayet iyi tabii.
  • Arkadaslar ben ps3 icin far cry 4 almak istiyorum ama arkadasımlada oyunu oynsmak istiyorum .oyunda arkadasımla acık dunya seklinde oynayabiliyormuyum veya gorevleri falan beraber yapıp istedigimiz zamn gorev yapmadan dolasabiliyormuyuz yoksa far cry 3 deki gbi chapter sistemimi var ?? Bilen varsa yardım lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

quote:

almışsındır iyi bak
    bende oyunu bitirmiştim
    sonradan farkettim
    autocross mu nedir

offfff

Hocam tabanca sekmesindeymiş, snırım special değil, zaten orda görememiştim bende, henüz oyuna girmedim ama tabancaların olduğu yerde bakın orda olması lazım. Crossbow çok iyi ya sessiz seri.

• arkadaşlar co op a bir türlü bağlanamadım partnerle olan bağlantınız jkesildi diye hata veriyor sizede oluyormu sorun bendemi
  • Ben de hala Crossbow açılacak diye bekliyorum oyunun yarısı bitti

• Arkadaşlar bu büyük outpost nasıl alıcağım yardım edin her yerde mayın var tek başıma mümkün değil almak. Kapıyı patlattım herkesi temizledim ancak helikopterler hiç bitmiyor sürekli geliyor nasıl olucak o yardımcı olursanız sevinirim bir de son bir şey daha oyunda uzaklarda karlı dağlar görünüyor ya hani bu oyunda öyle arkada görsel olarak konulmuş şeyler mi onlar yoksa gta v da ki gibi oralara gidebiliyor muyuz karlı dağın tepeye atlayıp oralarda gezebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HideBound

Arkadaşlar bu büyük outpost nasıl alıcağım yardım edin her yerde mayın var tek başıma mümkün değil almak. Kapıyı patlattım herkesi temizledim ancak helikopterler hiç bitmiyor sürekli geliyor nasıl olucak o yardımcı olursanız sevinirim bir de son bir şey daha oyunda uzaklarda karlı dağlar görünüyor ya hani bu oyunda öyle arkada görsel olarak konulmuş şeyler mi onlar yoksa gta v da ki gibi oralara gidebiliyor muyuz karlı dağın tepeye atlayıp oralarda gezebiliyor muyuz?

Büyük outpost derken fortress leri mi kastediyorsunuz.Eğer öyleyse önce hikayede biraz ilerlemeniz lazım.Belirli bir görevi yapınca kalenin savunması azalıyor.Daha sonra saldırmadan önce kalenin alarmlarını yok edin.Böylece destek ve helikopterler gelemez.Gerisi size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞevketMarco -- 10 Ocak 2015; 17:31:03 >

• Beyler psn ekleyin co op oynayalim KivancTR

• Arkadaşlar far cry 4'deki soft landıng skill'inin kilidi bir türlü açamadım.Sanırsam iki tane outpost'u düşmana farkedilmeden ele geçir diyor fakat ne kadar farkedilmeden de ele geçirsem bir türlü açılmıyor yardımcı olur olur musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HideBound

Arkadaşlar bu büyük outpost nasıl alıcağım yardım edin her yerde mayın var tek başıma mümkün değil almak. Kapıyı patlattım herkesi temizledim ancak helikopterler hiç bitmiyor sürekli geliyor nasıl olucak o yardımcı olursanız sevinirim bir de son bir şey daha oyunda uzaklarda karlı dağlar görünüyor ya hani bu oyunda öyle arkada görsel olarak konulmuş şeyler mi onlar yoksa gta v da ki gibi oralara gidebiliyor muyuz karlı dağın tepeye atlayıp oralarda gezebiliyor muyuz?

sniperla yukarıdaki tepelerden avla hepsini, arada içeriye et falan at. halledersin tek başına.
  • Oyunu az önce bitirdim. Story odaklı oynadım sağa sola çok bulaşmadan oldukça güzel bir oyun olmuş. Hele dağ manzaraları falan çok hoşuma gitti benim. Konusu da gayet güzel. Oynanması gereken oyunlardan olmuş.
  • Himalaya bölümü muhteşem olmuş grafikler aksiyon falan tavan yapmış Ubisoft bu oyuna dua etsin inşallah bu seriyi de bozmazlar...

• Arkadaslar oyunun icinden cikan bir kac tane kod var nasil kullaniyoruz.

• Demo kodu varsa alabilir miyim

• Bu oyunda uzakta görünen karlı dağlar sanırım sadece model boş gezerken gidip tepesine inemiyoruz yada tırmanamıyoruz sadece bölüm olunca görevde direk orada bulunuyoruz bu olmamış işte gerçek bir open world de görev olmasa dahi ben belki helikoptere atlayıp o dağlarıda dolaşıcam ama imkan yok bu özelliği çok kötü.
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Artık demo koduna ihtiyaç yok.

http://far-cry.ubi.com/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm:154-189736-16&ct=tcm:148-76770-32
  • quote:

Orijinalden alıntı: barantr90

craft upgrade'lerini yaparsan taşıyabilirsin ama onu da dilediğin kadar algılama.
    4 tane silah(bombalar, bıçaklar falan hariç) taşıyabiliyorsun.
    Daha fazla silah taşımak için gerekli ne bilmiyorum ama bakıp ona göre bir yol izleyebilirsin

bilgi için teşekkürler,

4 silah taşıma olayı sınırlandırılması kötü olmuş, oku seviyorum ama bazı yerlerde sniper lazım. sıkıntı oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.