Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ok kullanımı neden böyle napsam tutmuyor hep öne düşüyor gökyüzünü mü nişan alıp atmam lazım yani uzaktan ok kullanamıyorum illa hayvanın ağzının içine girip kafaya oku sıkınca oluyor kurtlar ayılar hep yedi beni valla.
  • Oyunun sonunda jenerik akarken , voice talent ekibinde Ozan Ünal adında bir Türk'ü gördüm . Çok başarılı bir oyundu fakat hikaye tarafında o koskoca coğrafyaya eklenebilecek çok şey olabileceğini düşünüyorum. Oynamamış olanlara tavsiye ederim mutlaka oynayın , farklı bir kültürün, farklı bir ortamın içine atıyor oyun sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HideBound

Arkadaşlar bu ok kullanımı neden böyle napsam tutmuyor hep öne düşüyor gökyüzünü mü nişan alıp atmam lazım yani uzaktan ok kullanamıyorum illa hayvanın ağzının içine girip kafaya oku sıkınca oluyor kurtlar ayılar hep yedi beni valla.

L2 yle hedef aldıktan sonra r2 ye biraz basılı tutun.Adam oku iyice geri çekecek.Sonra bırakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coop trophyler için yardım lazım psn:xCriminaIx ( L değil büyük ı)
  • acsar82 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam çok sağolun bir deniycem öyle
    Ben de uzaktan sniper ile alarmlar devre dışı kalabiliyor gibi anladım o sebeple sordum.
  • oyunda baya bir ilerledikten sonra, arkadaşım yeni bir oyun açarak oynamak istedi ama bu sefer benim kendi oyunum da gitti. o kadar ilerledikten sonra sıfırdan başlamak istemiyorum açıkçası. kaldığım yerden devam etmemin bir yolu yok mu ? aldığım kupalar hepsi gözüküyor tropphy sayfamdan bakınca?
  • Merhaba oyunu season pass olarak almak için ortak aryyorum
    farcry 35 dolar season pass 30 dolar
    65 dolar için %60 primary %40 sec ?eklinde oyunu alyp elinde çykarmyycak karde?lik aryyorum

http://gamedealdaily.com/playstation-4/far-cry-4-full-game-download/
  • Arkadaşlar şu otomatik crossbow u nasıl alıyoruz ? Oyunu bitirdim ama aramadım hiç aklıma geldi biraz boş boş takılırım onu alırsam :)
  • _EsmeR kullanıcısına yanıt
    o crossbow u sorma kardeş
    almışsındır iyi bak
    bende oyunu bitirmiştim
    sonradan farkettim
    tek elle kullanılan silahların içinde
    autocross mu nedir
    normal silaha benziyo şekli o yuzden anlaşılmıyor
  • Helikopter bulur bulmaz tüm kuleleri açın demişlerdi ama 10 tane kuleyi açtım ancak bi köprü var ordan öteye gidilmiyor 10 saniye çıkıyor geri dön diyor kuzey kyrat a gidemessin siz nasıl açtınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HideBound

Helikopter bulur bulmaz tüm kuleleri açın demişlerdi ama 10 tane kuleyi açtım ancak bi köprü var ordan öteye gidilmiyor 10 saniye çıkıyor geri dön diyor kuzey kyrat a gidemessin siz nasıl açtınız ?

Görev yapmaya devam edin.Belirli bir ana görevden sonra kuzey bölgesi açılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: acsar82

o crossbow u sorma kardeş
    almışsındır iyi bak
    bende oyunu bitirmiştim
    sonradan farkettim
    tek elle kullanılan silahların içinde
    autocross mu nedir
    normal silaha benziyo şekli o yuzden anlaşılmıyor

Hadi yaa :S bütün silahları açmıştım onu unuttum ne güzel oyunun son bölümlerini onunla tamamlayacaktım. Bari arada gireyimde tadını çıkartayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriminaI

Coop trophyler için yardım lazım psn:xCriminaIx ( L değil büyük ı)

Bende oyunu bitirdim çok az bi trophy kaldı. 2 tanesi mecbur coop açılıyor. Karşılıklı olarak yapabiliriz. psn: mesuty_85
  • Arkadaslar oyun kendini tekrar ediyor mu yoksa uzun sure oynanabilecek single moda mi sahip?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beograd -- 7 Ocak 2015; 21:00:22 >
  • Season pass içerikleri ne zaman çıkıyor arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Arkadaslar oyun kendini tekrar ediyor mu yoksa uzun sure oynanabilecek single moda mi sahip?

Oyun 50 saatten uzun.Almanızı öneririm.

• Oyun sahane tavsiye ederim hele co-op cok eglenceli bi arkadasiniz varsa tadindan yenmez

• Arkadaslar on siparis aldik oyunu ama on siparis hediyeleri harpoon gub falan gelmedi. Yapmam gerekn bisey var mi gelmesi icin

Ek olarak crossbow u nasil aliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufgulcemal -- 8 Ocak 2015; 18:08:06 >
  • Beograd kullanıcısına yanıt
    Görevler kendini tekrar etsede zevkli yani bi assassins creed kadar çizgisel değil farklı stratejiler gerektirebiliyor zaman zaman sıksa da genel olarak kendini oynatıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Arkadaşlar şu otomatik crossbow u nasıl alıyoruz ? Oyunu bitirdim ama aramadım hiç aklıma geldi biraz boş boş takılırım onu alırsam :)

Ben Himalayalardaki hapishaneden kaçtığımız görevde Sniper kulesinin arkasındaki evden buldum
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.