Şimdi Ara

FAR CRY 4 (ANA KONU) - 18 KASIM 2014 (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.172
Cevap
34
Favori
71.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qzwxec

Bu "kill kalinag" bölümü deli etti beni.

Bi sekiz on kere öldürünce ölüyordu ama bi yandan kaplan bi yandan ok kullanma filan epey stresli haklısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Co-op trophyler için yardıma ihtiyacım var. Müsait olanlar eklerse sevinirim. Psn : ibarut

• quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

Cocuklarim calindi diye aglayan teyzenin ses tonu yuzunden yaptim gorevi sussun diye ciyak ciyak bagirio sinir oldum yaw

Mesajı görünce kahkaha attım, ben de sadece o teyze sussun diye yaptım görevi, yoksa en büyük keyfim outpostların üzerinden helikopterimsi araçla geçip ateş edip ortalığı velveleye verip kaçmak.

Zevk meselesi ama oyuna bayıldım, ucu bucağı yok. Bugün sabah 9'da başlayıp az önce kapattım, midem bulandı, başım ağrımaya başladı ama oyundan hiç sıkılmadım. Sidearm bomba atar mermisine para vermek haricinde sorunum da yok, başka silah kullanmıyorum 3'er 4'er iniyor düşmanlar çok eğleniyorum q

• beyler %59 da sadece outpostlarda ki yan görevler var bi gariplik varmı normal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charge_Speed -- 4 Ocak 2015; 2:01:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charge_Speed

beyler %59 da sadece outpostlarda ki yan görevler var bi gariplik varmı normal mi ?

normal hocam %100 yapmak zor. örnek butun posterleri yok etmek lazım. butun maskeleri bulup yok etmek lazım vs.. ben %84e kadar geldim 52saatlik sürede
  • FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    çok geç bir cevap olacak ama yardım tabii ki de ederim sadece nasıl bilmiyorum co-op'tan yapacaksan psn:barantr90 eklersin outpost'ların hepsini alırız
  • Ben de %40'lardayım ama yavaş yavaş keyif alarak oynuyorum. Yeri geliyor görevleri yapıyorum yeri geliyor yan görevleri yeri geliyor outpost'ları almaya çalışıyorum ama bir tane outpost'u fark edilmeden kurtarmam gerek ve birazda ilerlediğimden bu iş zorlaştı. Upgrade yapabilmem içinde lazım ama bakcaz o işe

Benim en sevdiğim sinsice hareket etmek. Sidearm kısmımda da bir tane yaylı okum var süper ee tabii sinsi hareket edecekseniz snipersız da olmaz. Bir tane de assult silahım ve 4 lü bomba atarım var ki düşman arabaları giderken onları havaya uçurmak mükemmel

oyunu beraber oynamak isteyen arkadaşlar da olursa PSN den barantr90 ekleyebilirler

• Bütün hafta sonu oynadım beklediğimden çok daha güzel ve eğlenceli bir oyun.

Ok kullanmaya alışınca görevler daha kolay ve gizemli oldu.

Hikaye yerine önce yan görevleri yapıyorum ve skillerimi, silahlarımı geliştiriyorum.
    Zaten hikaye yerini işaretliyorum oraya gidene kadar arada çıkan görevlere kaptırıyorum hikaye görevine gittiğimi unutuyorum. :)
  • Arkadaşlar yardımcı olur musunuz bana ben far cry 4 cd sini taktım ps4 e sonra biraz bi yükleme oldu küçük ekranda sonra güncellemesini yaprım sonra direk oyuna girdi hiç diğer oyunlar gibi açıldıktan sonra yüzde olarak baya bekleyerek bir kurulum olmadı hemen direk başladım oynamaya bi sıkıntı mı var bende yoksa herkeste böyle mi oldu ?
  • Hepsin de olmuyor ben de cd'yi taktım hemen oyuna girdi bi sıkıntı olmaz için rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan3734

Hepsin de olmuyor ben de cd'yi taktım hemen oyuna girdi bi sıkıntı olmaz için rahat olsun

Aynen demi mesela gta 5 de oyuna girerken baya bi kurulum yaptı bunda cd yi taktım ana menüde ki görünen yerde bir dolma oldu kısa bi sürede sonra güncellemeyi yükledi sonra direk girdim.
  • üzerimizde taşıyacağımız silah sayısını arttıramıyormuyuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWalkingDead

arkadaşlar merhaba an itibariyle 24 outpost un 24 ünü de ele geçirdim. kullandığım taktik yarısından fazlasında bir kör tepe bulup geliştirdiğim sniper ile alarm ve adamları teker teker indirmekti.

şimdi sadece kaleler kaldı ve pegan min e gidecek destekleri kesmek ana görevleri yaparken işimi daha da kolaylaştırmak adına bu kaleleri almak için kullandığınız en iyi taktik neler????

hiç kale almayı denemedim daha önce. sniper taktiği kalelerde de işe yarar mı?

Fortresslarda sniper taktiği işe yaramaz çünkü hem kalenin snipleri var hemde helikopterler geliyor..

Ben 3 kaleyide içten fet ettim..Undetected olarak

• GhostEagle kullanıcısına yanıt
    craft upgrade'lerini yaparsan taşıyabilirsin ama onu da dilediğin kadar algılama.
    4 tane silah(bombalar, bıçaklar falan hariç) taşıyabiliyorsun.
    Daha fazla silah taşımak için gerekli ne bilmiyorum ama bakıp ona göre bir yol izleyebilirsin
  • FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    Ben de fark edilmeden bir tane outpost almak durumundayım gerekli upgrade için gerekli.
    Geliştirdiğin sniper ile adamları indirdin eyvallah onu anladım da alarmları nasıl devre dışı bıraktın? Onu da paylaşır mısın?
    Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim en zevklisi de sinsi sindi adamları indirip mümkün mertebe içeriden fethetmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: barantr90

Ben de fark edilmeden bir tane outpost almak durumundayım gerekli upgrade için gerekli.
    Geliştirdiğin sniper ile adamları indirdin eyvallah onu anladım da alarmları nasıl devre dışı bıraktın? Onu da paylaşır mısın?
    Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim en zevklisi de sinsi sindi adamları indirip mümkün mertebe içeriden fethetmek

Banamı dedin hocam sniper ile nasıl indirdin diye??

Ben içten undedected olarak ok'la kale outpost almayı seviyorum.
  • barantr90 kullanıcısına yanıt
    sniper ile çok kolay
    ben 3 alarm lı outpost u almıştım undetected olarak
    en yakın tepeye çık pus tek tek avla
    adamlar aval aval bakınıyo ne olduğunu anlamıyorlar

tabii sniper e susturucu takman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsar82 -- 6 Ocak 2015; 18:28:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

psnden oyunun demosunu indirmek istiyorum yalnız 23gb yazıyor, fazla değilmi bir demo için?

Demoyu oynamak için oyuna sahip birinin size key göndermesi gerek.
  • Oyunda co op girmek için plus gerekirmi?

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.