Şimdi Ara

Far Cry 4 Nasıl ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu orijinal olarak almayı düşünüyorum. Oyun zevkli ve eğlenceli mi acaba ? Para vermeye değer mi ? Tavsiye eder misiniz ? Ayrıca oyun uzun mu çünkü hemen bitsin istemiyorum. Çocukken Far Cry 1 ve 2'yi keyifli şekilde bitirmiştim. 3'ü ise 2 yıl önce yarıya kadar oynayıp bırakmıştım. 4 nasıl acaba ? Videolarına biraz baktım oyun görsel açıdan tam bir şölene benziyor. Birde bir arkadaşım bu oyunu Pentium G3258 ile oynamak istiyor ama sanırım çift çekirdek limiti var ve oyun siyah ekran hatası veriyor güncel ve orijinal olmasına rağmen. Bunun bir çözümü var mıdır ?

• Oyun güzel. Geçen kampanyadayken alacaktım kaçırdım.oyun oynamaya eskisi gibi zamanım olmuyor ama oynuyorum vakit buldukça.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHGamer

Oyun güzel. Geçen kampanyadayken alacaktım kaçırdım.oyun oynamaya eskisi gibi zamanım olmuyor ama oynuyorum vakit buldukça.

Peki ne gibi görevler var oyunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Arkadaşlar bu oyunu orijinal olarak almayı düşünüyorum. Oyun zevkli ve eğlenceli mi acaba ? Para vermeye değer mi ? Tavsiye eder misiniz ? Ayrıca oyun uzun mu çünkü hemen bitsin istemiyorum. Çocukken Far Cry 1 ve 2'yi keyifli şekilde bitirmiştim. 3'ü ise 2 yıl önce yarıya kadar oynayıp bırakmıştım. 4 nasıl acaba ? Videolarına biraz baktım oyun görsel açıdan tam bir şölene benziyor. Birde bir arkadaşım bu oyunu Pentium G3258 ile oynamak istiyor ama sanırım çift çekirdek limiti var ve oyun siyah ekran hatası veriyor güncel ve orijinal olmasına rağmen. Bunun bir çözümü var mıdır ?

Oldukça iyi..paranın hakkını veren eğlenceli bir oyun..35 saat civarı sürüyor oyun..ayrıca türkçe yaması mevcut ve iyi sistemin varsa görsel şölen diyebilirim..

• Eski Far Cry oyunlarını oynadıysan bileceğin üzere senaryo tamamen farklı.

Tavsiyem şu; Far Cry 3'ü oynadıysan bu oyundan zevk almayabilirsin çünkü 3'ün üstüne neredeyse hiçbir şey eklenmemiş. Şu anda oyunun 3'ten farkı bazı bölümler ikili seçim olayına bırakılmış ama tabi bu Far Cry'ın doğasını bozmuş ve senaryosu 3'ten epey kötü.
  • Kamil93 K kullanıcısına yanıt
    bende aynı şekilde düşünüyorum ama biraz kötümser oluyor oynamadıysanız güzel bir deneyim sunucaktır
  • Güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Far Cry 7 | PC ANA KONU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunu steam den 91,99 tl ye satın aldım. ben aldıktan 3 gün sonra %50 indirime girdi. enpara ile aldığım için nasılsa yarısı gelecek iade ile uğraşmayım deyip türkçe yamasınıda yükleyip oyuna başladım. far cry sevenler elbette çoktur fakat bu oyun beni kendine bağlamadı. görsel açıdan çok iyi fakat yeni mgs5 bitirmiş biri olarak bu oyuna ısınamadım. birbirinden farklı oyunlar biliyorum ama görüşüm böyle. dün iade girişi yaptım steam sağolsun bugün paramı geri yolladı. beğenenler bu oyunun büyük takipçileri oluyor genelde. tamamen tecrübe etmeden yorumlayamayacağınız bir yapım. hayatta kalma öğeleri, düşmanlar dışında vahşi hayvanlarlada başa çıkmanız gerekiyor. ben tavsiye edip etmeme konusunda kararsızım fakat steam üyesi isen 2 saat süre harcamadan oyunu iade etme şansın var. al oyna beğenirsen devam edersin beğenmezsem steam in bu iade alma ayrıcalığı süper bir nimet bizim gibi orjinal oyun alanlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanakg85 -- 7 Aralık 2015; 15:18:42 >

• 2 kere yükledim ve dayanamadım sildim. 3 den sonra bana zevkli gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

quote:

Arkadaşlar bu oyunu orijinal olarak almayı düşünüyorum. Oyun zevkli ve eğlenceli mi acaba ? Para vermeye değer mi ? Tavsiye eder misiniz ? Ayrıca oyun uzun mu çünkü hemen bitsin istemiyorum. Çocukken Far Cry 1 ve 2'yi keyifli şekilde bitirmiştim. 3'ü ise 2 yıl önce yarıya kadar oynayıp bırakmıştım. 4 nasıl acaba ? Videolarına biraz baktım oyun görsel açıdan tam bir şölene benziyor. Birde bir arkadaşım bu oyunu Pentium G3258 ile oynamak istiyor ama sanırım çift çekirdek limiti var ve oyun siyah ekran hatası veriyor güncel ve orijinal olmasına rağmen. Bunun bir çözümü var mıdır ?

Oldukça iyi..paranın hakkını veren eğlenceli bir oyun..35 saat civarı sürüyor oyun..ayrıca türkçe yaması mevcut ve iyi sistemin varsa görsel şölen diyebilirim..

Cevaplarınız için teşekkürler peki Battlefield Hardline nasıl ? Daha önce hiç BF oynamadım.

• Grafik olarak 3 un uzerine baya koymuslar bence oynanir seneryo diyeceksen bana kalirsa 2 den sonra butun serilerin seneryolari sıkıciydi birde oyunun optimasyonu cok kotu hatta araba kullanirken dususler ciddi manada oluyordu bu konuda Unityden bile kotu oldugunu gordum oyunun

• Oynamazsan pişman olacağın oyunlardan biridir. 3. oyunu da oyna.
  • hardline alma bf4 premium al rahat et.
  • Optimizasyonu 3 gibi değil.Biraz kötü yani.3 kadar olmasada oynanır.Açık dünya oyunu özgürce dolaştığın oyunlar iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F cry 4 bence denenmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

quote:

Hocam far cry 1 ve 2 yi oynamadan 3ü oynasam senaryodan vs. kopar mıyım?
    3'ten sonra ek paket vs var sanırım onu mu oynayayım yoksa 3'ten sonra direk 4'e mi geçeyim?

• tüm seri birbirinden bağımsız ..bundan dolayı rahat oynayabilirsin herhangi bir devam söz konusu değil.
  • parasını hakeden oyunlardan biridir far cry 4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.