Yama için yabancı kaynaklardan yardım aldım ve bir Tool oluşturduk dil dosyaları explort edildi Yama sizlere hızlı ulaşması adına makine çeviri olarak hazırlanmıştır. Yamada emeği geçen ve destek veren Gameolog.net, @Team NINJA ve Ekibimize çok teşekkür ederiz. Yama güncellemeler alarak iyileştirilecektir Sinnerclown Discord: discord.com Gameolog.net Discord:. Join the Gameolog.net Discord Server! kurulum Oyunun kurulu olduğu dizini seçin kur butonuna tıklayın gelen uyarıya evet ditin ve kurulumun bitmesini bekleyin Yama Sürümü v1(Kaynak Site) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazenes -- 12 Ekim 2021; 23:48:10 > |
Far Cry 6 Türkçe Yama Yayınlandı
Uzun zamandır beklenen Far Cry 6 Türkçe yaması nihayet yayımlandı. Bu yama sayesinde artık oyunu Türkçe olarak oynayabileceksin.
Far Cry 6 Türkçe Yama Özellikleri
- Türkçe Altyazılar: Tüm diyaloglar ve oyun içi metinler Türkçe olarak çevrildi.
- Türkçe Arayüz: Oyunun arayüzü de tamamen Türkçe'ye çevrildi ve artık tüm seçenekleri kolayca anlayabileceksin.
- Kolay Kurulum: Yamayı kurmak oldukça basit. Sadece indirdiğin dosyayı oyunun kurulu olduğu dizine çıkarman yeterli.
Far Cry 6 Türkçe Yama İndirme ve Kurulum
Far Cry 6 Türkçe yamasını indirmek ve kurmak için şu adımları takip edebilirsin:
- Yamayı İndir
- İndirdiğin ZIP dosyasını masaüstüne çıkar.
- Çıkardığın dosyadaki "Bin" klasörünü oyunun kurulu olduğu dizine taşı.
- Oyunu başlat ve Türkçe dilini seç.
Far Cry 6 Türkçe Yama Epic Games
Epic Games üzerinden Far Cry 6 satın aldıysan da Türkçe yamasını kullanabilirsin. Ancak, yamayı kurmadan önce oyunun Ubisoft Connect sürümüne sahip olduğundan emin olmalısın. Ubisoft Connect sürümüne geçmek için şu adımları takip edebilirsin:
- Epic Games Başlatıcısını aç.
- Kütüphane sekmesine git.
- Far Cry 6'yı seç ve "Ayarlar"a tıkla.
- "Yönetim" sekmesine git ve "Ek Özellikler" bölümündeki "Ubisoft Connect'e Bağlan" seçeneğini işaretle.
- Ubisoft Connect hesabınla oturum aç.
Ubisoft Connect sürümüne geçtiysen artık Türkçe yamasını yukarıda belirtilen adımları takip ederek kurabilirsin.
Far Cry 6 Türkçe yamasını kullanarak oyunu kendi dilinde oynayabilir ve oyunun keyfini daha fazla çıkarabilirsin.