Oyunun Dil dosyalarını Çıkartmayı Başardık ve Çevirmenimiz @Narayanna tarafından çeviri işlemini yeniden Normal Çeviri Olarak Başlattık Sonraki Projelerimizde Elimizden Geldikçe Normal Çeviri Kullanma Kararı Aldık Tekrar oyuna entegre edip Test ettikten sonra bu konu altında yamayı paylaşıma açacağız. import işlemi sonrası yamayı Resmi Sitemize ve bu Konuya ekleyeceğiz beklemede kalın
Resmi Sitemiz Konu Linki:
Deus Ex: Mankind Divided ile Marvel's Guardians of the Galaxy Oyunları için PC_headerlib dosyalarını Export İmport edebileceğim Bir Kaç Class ve Fonksiyonalara ait Kod bloglarım var fakat derleme yapmak için c++ bilgim yok kod bloglarını xentax daki bir arkadaştan aldım bu kodları bir şekilde derleyebilcek arkadaşa ihtiyacımzı var yardımcı olabilcek arkadaşlar L4Z3N35#6139 discort Adresimden bana ulaşa bilirler
GPT-3 Beta Ücretsiz Oldu
Arkadaşlar geçen günlerde OpenAI GPT-3 (https://beta.openai.com/ )Herkesin erişimine Ücretsiz Olarak Açıldı bende Bir PHP Örnek Scripti yaptım Bir Fikir Olsun diye yalnız Motorlar Tam anlamıyla Şu anlık Türkçe Öğrenimini tamamlamamış siz Eğiterek Kendi Özelleştirilmiş yapay zeka motorunuzu geliştiriyorsunuz Github Örnek proje linki :
Far Cry 6 Türkçe yama çıktı!
Yama için yabancı kaynaklardan yardım aldım ve bir Tool oluşturduk dil dosyaları explort edildi
Yama sizlere hızlı ulaşması adına makine çeviri olarak hazırlanmıştır. Yamada emeği geçen ve destek veren Gameolog.net, @Team NINJA ve Ekibimize çok teşekkür ederiz. Yama güncellemeler alarak iyileştirilecektir
Sinnerclown Discord:
discord.com
Gameolog.net Discord:.
Join the Gameolog.net Discord Server!
kurulum
Oyunun kurulu olduğu dizini seçin kur butonuna tıklayın gelen uyarıya evet ditin ve kurulumun bitmesini bekleyin
Yama Sürümü v1(Kaynak Site)
Hitman 3 Türkçe Yama Çalışması %100
-----------BİLGİ-------------
Malumunuz Oyun Aşırı Sinematik İçermekte ve serinin diğer oyunlarını da içerisinde barındırmakta o yüzden biraz ağır ilerliyoruz belirli bir dil dosyası sırası da bulunmuyor dil dosyalarını bütün bir vaziyete sokup tekbir yerden içeriği çevirmeye başladık oyun içi menü %80 tamamlandı şu aşamadan sonra sinematik diyaloglar ve oyun içi diyalogları çevirmeye başladık
Çevirmen: @msk arkadaşımıza ben altyapı oluşturarak yardımcı oluyorum kendisinin emeğine sağlık proje bittiğinde Konusu ilgili Forumda Açılacaktır.
Beklemede kalın
İyi Forumlar dileriz.
---------GORUNTULER--------
-
Konu linki :
Turbobit Link Hızlandırma Sitemiz Açılmıştır
Evet Arkadaşlar Yeni Projem Olan Turbobit.Net Premium Link Hızlandırma Sistemi sizlere sunuyorum Öncelikle Kullanımı: https://turbobit.net/zshk1nl1llj4.html bu dosya linki normal Hali Domaini Pturbobit.net diye değiştiriyoruz Yani Linkimizin Başına 'P' harfi Ekliyoruz Ve Premium olarak İnidiriyoruz. yani Ornek linkimizin son hali şu şekilde oluyor http://Pturbobit.net/zshk1nl1llj4.html
Indark.icu Web'in Karanlık Tarafı
|
Forum Sitesi İçin Ekip Arkadaşları Lazım
|
|
|
İlgi Alanları: Elekronik,Programlama
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 66.348 (Bu ay: 861)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 173 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun