Şimdi Ara

FAR CRY 4 (PS4 ANA KONU) Duyruldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nesilin en başarılı 5 oyunundan biriydi bana göre. Oyunu kapatınca dayanamıyor tekrar açıyordum. Far Cry'da geldiği şu son noktada oyuncuya sundukları ile alternatifi olmayan bir oyun haline geldi. Oyuna senaryo felan yapmasalar sırf o tropik adada gezmek , avcılık ve serbest atlayış yapmak için yine alırım.
  • Ubisoft Shanghai "sonraki" Far Cry oyunu üzerinde çalışıyor, muhtemelen E3 2014 öncesi belli olur.

http://www.vg247.com/2014/01/27/far-cry-4-is-in-the-works-at-ubisoft-shanghai-according-to-a-linkedin-cv/

quote:

Far Cry 4 is in the works at Ubisoft Shanghai, according to a LinkedIn CV

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.oyundaki adaya hasta olmuştum. Bazen 2-3 saat hiç görev yapmadan adada dolaştığım olmuştur. Gün batımında da arabayı sahile çeker gün batımını izlerdim.
  • Önlerden Değerlenir buralar
  • Sadece yeni nesile cikmaz umarim

• quote:

Orijinalden alıntı: -Sherlock-

quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Her sene sürekli Far Cry çıkmasında, sonra COD'a benzer oyun

Assasins Creed demek daha yerinde olur Ulan ubi!!!!!

+1 Kastı artık
  • Bu far cry zamanında Crytek den gelme sanırım ozamanda ruhsuzdu Bir ruhsuz oyun yapımcısı olan Crytek den başka bir ruhsuz oyun yapımcısı olan Ubisofta geçti oyun hala aynı SAMAN ! Yemin ediyorum bazen dua ediyorum Allaha şükür ediyorum ki meselea Sony oyun studyoları var onun yanında birde bir kaç oyun firması ki oyunların hakkını gerçekten verebiliyorlar. SIkılmadan bir solukta oynuyorsunuz.
    Diğer firmalarda hep bir şey eksik oluyor malesef. Oyun sadece grafik den ibaret değil o senaryo ve oyunun ruhu olmayınca Benchmark Testi gibi aval aval size bakıyor örnek Crytek ve bir faciası daha SOne of ROme . Gerçekten bu firma oyun yapmasın . Teknoloji demosu yada filmlere Cgi video yapsın . Ubisoft da keza öyle . Oyun ortasında kendini tekrar ediyorsa 3 kuruş bile vermem ben o oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drive_Club -- 28 Ocak 2014; 2:15:36 >
  •  FAR CRY 4 (PS4 ANA KONU) Duyruldu

Söylenti: Far Cry 4'ün Yapımı Eylül Ayında Başladı

Far Cry 3'ün beklenmedik bir başarı göstermesinin ardından Ubisoft, bir sonraki oyun için çok geçmeden açıklamalar yapmıştı. Yeni Far Cry oyunuyla ilgili çok fazla açıklama görmüş olsak da, bunlara bir eklenti de LinkedIn aracılığıyla geliyor.

Bir Ubisoft Shanghai çalışanının LinkedIn profiline baktığımızda, yeni Far Cry'ın Eylül 2013'ten beri geliştirilmekte olduğunu görüyoruz. Tabii burada Ubisoft Shanghai adını görmek sizi yanıltmasın. Zira Ubisoft, büyük bütçeli oyunlarında küçük stüdyoları kullanmayı seven bir firma. Ubi Shanghai'nin şimdiye kadar tek başına yaptığı oyun olarak I Am Alive'ı görüyoruz. Ancak stüdyonun ismi Assassin's Creed serisinde ve Far Cry 3'te de geçmekte.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Far_Cry_4un_Yapimi_Eylul_Ayinda_Basladi-49049.htm

• Yerimizi alalim

• oh oh mis 3 süperdi 4 te inşallah iyi olur sonu cod a benzemez
  • Oyun bütün platformlara 1080p olarak geliyormuş.

quote:

With more than a month left until the Far Cry 4 launch, the team continues to maximize the gameplay experience across all consoles and PC. We have not locked the resolution as yet but, as Alex Hutchinson notes, we are aiming for 1080p on all platforms, including PC (depending on the computer you have).

We look forward to introducing fans to the world of Kyrat! Kyrat is coming soon!
  • Offline da iki kişi aynı anda oynayabiliyor mu?

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Bilen yok mu?

• Arkadaşlar iki ana konu var diğerini bulamadım neyse. Limited Edition satan spotçu link varsa atarmısınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.