Şimdi Ara

FAR CRY 4 (PS4 ANA KONU) Duyruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ubisoft, beğenilen FPS oyunu Far Cry serisinin 4. oyununu duyurdu. Verilen bilgilere göre Far Cry 4, Himalaya Dağları'nda yer alan Kyrat adında hayali bir bölgede geçecek. Oyunda Kyrat, kendini kral ilan etmiş bir karakter tarafından yönetilen bir bölge olarak karşımıza çıkacak.

Şimdiye kadar verilen bilgilerle söylentileri doğrulayan Far Cry 4 için oyunun yapımcısı Dan Hay şunları söyledi: Ubisoft Montreal, oyunun hayranlarının beklentilerini aşıp onları şaşırtacak bir oyun yaparak seriyi bir adım öteye taşımak istiyor."

Far Cry 4'ü ön sipariş eden oyuncular, Far Cry 3 DLC'sinin popüler karakteri Hurk'un yer aldığı üç bölümlük görevi içeren Far Cry 4: Limited Edition'a bedava ulaşabilecek. 

Far Cry 4, 20 Kasımda  Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, ve PC için çıkacak

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Far_Cry_4_Duyuruldu-59808.htm

FAR CRY 4 (PS4 ANA KONU) Duyruldu

Ubisoft'un CEO'su Yves Guillemot, son finansal raporları açıklamak için yapılan toplantıda yeni duyurulara yönelik bilgiler paylaştı. Guillemot'un sözlerine göre yeni Far Cry duyurusu yolda.

Guillemot'un yaptığı açıklamalara göre Far Cry 3'ün satışları beklenilenden çok daha üst seviyede. Far Cry 2'nin satışlarını ikiye katladığı belirtilen üçüncü oyun için oldukça olumlu düşünen Ubisoft, yeni bir duyuruyu da planlıyor. Guillemot'un açıklamalarına göre oyuncular yeni Far Cry oyunu için çok fazla beklemek zorunda kalmayacaklar. Zira firma içerisinde Far Cry 4'le ilgili araştırmalara çoktan başlanmış.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Far_Cry_Duyurusu_Yolda-34521.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 16 Mayıs 2014; 0:13:36 >

• 3. oyunu gördükten sonra bu habere sevinilir işte.
  • Her sene sürekli Far Cry çıkmasında, sonra COD'a benzer oyun
  • 3. Oyun superdi valla tadi damagimda kaldi 4'ude yeni nesile yaparlar artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerlenir buralar,biz şimdiden yerimizi alalım
  • Vallahi 3. oyundan sonra, oyunun muhtemelen yine harika olacağını ön görüyorum
  • Far Cry 4 için Uzun Yıllar Beklemeyeceksiniz

Far Cry 2'nin ardından Ubisoft serinin 3. oyunu için bizi uzun yıllar bekletmişti. Far Cry 3'e kavuşmamız tam 4 yıl sürmüştü. Tabi bu kadar uzun süre beklememizin sonucunda karşımıza harika bir oyun çıkmıştı.

Ubisoft yetkilileri Far Cry 3'ün her yönden çok beğenilmesi ve satışlarının da iyi olmasının ardından harekete geçti ve serinin yeni oyununu hazırlamaya başladı. En sevindirici haber ise Far Cry 4 için 4 yıl beklemeyeceğimizin söylenmesi oldu.  Yeni oyun daha kısa sürede karşımıza çıkacakmış

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Far_Cry_4_icin_Uzun_Yillar_Beklemeyeceksiniz-34565.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Far Cry 7 | PC ANA KONU
    geçen yıl açıldı
    Far Cry 5 (2018) [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    The Witcher 4 | PS5 ANA KONU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merakla bekliyoruz, efenim...
  • Assasin's creed gibi otomatiğe almasınlar da her sene her sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FethiyeliTR -- 9 Şubat 2013; 12:10:05 >
  • Üçüncü oyun çoğu oyuncuyu tatmin etti.Dördüncüde o çizgide devam ederse Ubisoft karını katlar.
  • selamlar...
    hadi hayırlısı bakalım ama bi 4 sene bekleriz gibi geliyor bana

• kesinlikle gelmesl gereken oyunlardan bri sabahtan berı 7/24 multısınde takılıyorum ve harık.BF 3 e tercih ederim bu oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Her sene sürekli Far Cry çıkmasında, sonra COD'a benzer oyun

Assasins Creed demek daha yerinde olur Ulan ubi!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sherlock- -- 12 Temmuz 2013; 21:29:52 >
  • Ubisoft, Far Cry 4'ü Kesinlikle Yapacak

Far Cry 3'te harika bir iş çıkaran Ubisoft'un serinin yeni oyunuyla ilgili planlar yaptığını biliyorduk. Ubisoft'un pazarlama ve satış bölümü başkan yardımcısı Tony Key de serinin yeni oyununu onayladı

"Far Cry 3 hepimizi bütünüyle heyecanlandırdı. Bu marka bir harika ve şimdi hak ettiği değeri görüyor; dolayısıyla açık olarak serinin yeni bir oyununu yapacağımızı söyleyebilirim; çok yakında yeni bir tane yapacağız."

Sanırım Far Cry 4 duyurusu için gerçekten de uzun yıllar beklemek zorunda kalmayacağız.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ubisoft_Far_Cry_4u_Kesinlikle_Yapacak-39904.htm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Far Cry serisini bozmasınlar da ne olursa olsun.. Farcry 2 yi bile severek oynadım inşallah üçüncü oyundan çok daha iyi bir dördüncü oyun görürüz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

kesinlikle gelmesl gereken oyunlardan bri sabahtan berı 7/24 multısınde takılıyorum ve harık.BF 3 e tercih ederim bu oyunu

online çokmu iyi alınırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanasporlu

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

kesinlikle gelmesl gereken oyunlardan bri sabahtan berı 7/24 multısınde takılıyorum ve harık.BF 3 e tercih ederim bu oyunu

online çokmu iyi alınırmı

ben hayran kaldım onlıne öyle teknolojık değil ama harika :D
  • Önce konsollar ve PC için yeni bir Prince of Persia yapsınlar, sonra Far Cry 4'ü yapsınlar.

Allahsız Ubisoft !!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.