Şimdi Ara

Horizon 3.Oyun [Horizon Forbidden West'in Devam Oyunu] - [PS5 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Horizon Forbidden West'in Creative Director'una göre Horizon'un devam oyunu için hazırlıklara başlandı. İlerleyen zamanlar da konu düzenlenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 16 Nisan 2022; 5:7:41 >

• Guerrilla Games, Horizon III oyununun geliştirilmekte olduğunu doğruladı!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 24 Nisan 2023; 18:24:56 >
  • Aloy: Dünyayı Kurtaran Kadın.
  • Aynı mekaniklerle bir oyunu daha kaldıramam ben.
  • Grafikler zaten 10/10

Hikaye de 10/10

Amaaaaa, combat daha da gelişmeli, bu kız neden sadece ok kullanmak zorunda anlamıyorum, ateşli silahlar da olabilir, sonuçta makinelerden sökülebilen nice silahlar var. Yakın dövüş de mutlaka gelişmeli, ayıp değil, gerekirse gidin, Sekiro'da kim çalıştıysa, gidin 2 yıl kiralayın.

Ondan sonra görün bakalım, ne oluyor
  • Forbidden West ve Dlc kusursuz oyun, 4/4lük oyun ...

Benim tek istegim map yani oyunun gectigi ulkenin degismesi, Nemesisle kapisacaksak farkli yerleri aramak care bulmak lazim ...

Guerrilla bakalim neler yapacak ... Horizon 3.Oyun [Horizon Forbidden West'in Devam Oyunu] - [PS5 ANA KONU] 

• valla ben horizonu çok severim. aynı mekaniklede gelse saatlerimi gömerim

• Decima Engine yeni Nesile adapte ediliyor. :)

Çeviridir :

Resmileşti: Decima büyük bir geliştirme artışına gidiyor!

Teknik Direktör Michiel van der Leeuw, tam zamanlı olarak Decima Engine üzerinde çalışmaya başladığını duyurdu. Bir LinkedIn gönderisinde van der Leeuw, "kendi Decima motorumuz için iddialı gelecek planlarımıza" odaklanacağını söyledi. Ekip "Decima motorumuz için o kadar iddialı bir stüdyo yol haritası ve gelecek yönü hazırladı" ki artık tüm dikkatini çekmesi gerekiyor.

Kaynak : https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7056208910529028097

• Bu sefer 3.oyun için olması gerekenler

- Ok yay mızrak yerine gelişmiş enerji silahları, daha seri atış yapan fakat etkisi küçük silahlar olmalı. Yerden aldığımız ağır silahlar dışında taşıyabilmeli geliştirmeliyiz.

- 2. oyunda geliştirme var fakat çok yetersiz geldi bana, zırhlarımızı parça parça özelleştirme yada geliştirdikce görünümünü değişmesi lütfen eklensin.

- Dodge mekaniği geliştirilmeli paraşüt olarak kullandığımız kalkanı saldırılara karşıda hafif saldırılar için kullanabilmeliyiz.

- Boss fight'lar artmalı ve daha epic olmalı.

- Bu sefer sanki hackleme mekaniği daha geliştirilecek gibi geliyor. Uzaktan ok dışında kulağımızda ki cihazımızlada yapacağız gibi geliyor.

• Horizon Toplam Satışları 32,7 Milyon. Ve Yeni Oyunun duyurusu.

16 Nisan 2023 itibarıyla Horizon franchise'ı dünya çapında 32,7 milyondan fazla sattı ve bunun 8,4 milyondan fazla birimi Horizon Forbidden West sattı. PlayStation Plus ve Play at Home dahil olmak üzere PlayStation'ın abonelik hizmetleri ve girişimleri sayesinde dünya çapında milyonlarca kişi daha Horizon'u keşfetti. Sonuç olarak, yirmi yıl önce oyun yapmaya ilk başladığımızda mümkün olduğunu asla hayal etmediğimiz bir dönüm noktası.

Son olarak Aloy'un maceralarının devam edecek olmasından dolayı çok heyecanlı olduğumuzu paylaşmak isterim. Horizon Forbidden West: Burning Shores'daki son görevi onu Los Angeles harabelerine götürüyor ve bundan sonra nereye gideceğini öğrenmen için sabırsızlanıyoruz.

Blog : https://blog.playstation.com/2023/05/09/20-years-of-guerrilla-the-story-of-a-playstation-studio/?sf266576020=1

• Şu oyuna bir ısınamadım arkadaş çok yavan geliyor bunun yerine keşke Days gone 2 geliştirilse …
  • DoDoking kullanıcısına yanıt

Horizon u çok seviyorum ama dediğiniz gibi days gone a yazık oldu. Bence çok iyi oyundu. Çok keyif alarak oynamıştım. Performans sorunlarıyla çıkınca gömüldü. Aslında kötü de satmamıştı. Devamının en çok gelmesini istediğim oyunlardan biri days gone ama sanırım imkansız sony fişini çekti ne yazık ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanaksu

Horizon u çok seviyorum ama dediğiniz gibi days gone a yazık oldu. Bence çok iyi oyundu. Çok keyif alarak oynamıştım. Performans sorunlarıyla çıkınca gömüldü. Aslında kötü de satmamıştı. Devamının en çok gelmesini istediğim oyunlardan biri days gone ama sanırım imkansız sony fişini çekti ne yazık ki.

Platinledigim nadir oyunlardandır Days gone , bi umut bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.