Şimdi Ara

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
41.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yine çöp oyun. İyi ki korsan var. Ulan bir kaç saat bile dayanamadım.

Bu kadar içi boş oyun olmaz. Call of duty gibi her sene bir far cry, herşeyi mi "ben aynıyım" diye bağırır arkadaş.
  • gio88 kullanıcısına yanıt
    aynen o görev biraz uzun. ben helikopterle önce karayollarını gezip kamyonları patlattım. daha sonra da sadece nehir üzerinde gezip botları patlattım. bi bot patlattığım zaman fast travel yaptım ki spawn bi resetlensin. artık psikolojik mi yoksa işe yaradı mı bilmem ama yaptım görevi öyle.
  • fenah2007 kullanıcısına yanıt
    konuya girip girmiyeceğimize sen mi karar veriyorsun.

buraya gelip eleştirimi yapıyorum beğenmiyorsan o zaman sende benim eleştirimi cevaplama. oyun bebe oyunundan başka bişi değil. he sen sevdin mi git vaktini harca.

ama benim eleştiri yapmama karışamazsın

tekrar söylüyorum oyun 5 para etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    evet bende helikopterle bitirebildim.Onu akıl edene kadar saatler gitti tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heliosaga

Ubisoft yanıltmadı..

Yine çöp oyun. İyi ki korsan var. Ulan bir kaç saat bile dayanamadım.

Bu kadar içi boş oyun olmaz. Call of duty gibi her sene bir far cry, herşeyi mi "ben aynıyım" diye bağırır arkadaş.
    +1 , cidden berbat olmuş , far cry 3 ve 4 iyidi ama primal ve buna hiç alışamadım.
  • jasonn123 kullanıcısına yanıt
    Boş eleştiri yapmaktan zevk alıyorum diyorsun, saygı duyarım.

Yalnız dikkat et konuda bu kadar bebe var, mazallah sanada bulaşır bebe olursun. Hayır bebe oluncada sıkıntı nebileyim oyuna düzgün eleştiri yapmamaya başlıyorsun. Hani böle bebe oyunu, bu çöp, bi boka benzemiyor gibi kaliteli eleştiriler yapamaz hale geliyorsun. Daha böle banal, kötü nebileyim grafik, vuruş hissiyatı, yapay zeka vs gibi ayrıntılı eleştiriler yapmaya başlıyorsun. Aman diyim böle olmanı istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 29 Nisan 2018; 1:20:22 >
    eleştiri eleştiridir boş eleştiri neden olsun.forum burası beğenmediğim şeyleri görüşlerimi yazıyorum. vakit kaybetmeye deymicek bi oyun.

ayrıca grafiği ben napiyim ben fallout 1&2& tactics oynamış adamım.2000 li bebeler ölüyo grafik için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 29 Nisan 2018; 1:48:4 >
    Şimdi iki cümlene bakıyorumda neyse diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Şimdi iki cümlene bakıyorumda neyse diyorum.
    neyse cocukla cocuk olmucam

oyun cop arti les arti 10 dakika oynasam 10 dakikama yazik

neyse sen oyna kardes keyfine bak. begenmeyenlerde begenmek zorunda degil bunuda kafana sok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 29 Nisan 2018; 10:22:23 >
    Hala bana çocuk diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 29 Nisan 2018; 11:50:37 >
    Bloklayın geçin 3 harfden başka bilgisi yok oda ÇÖP
  • oyunda anormal derecede fazla görev var, bıraktım oynamayı.
  • Bloklayıncada zevki kaçıyor hocam şu eğlenceden mahrum etmeyim kendimi diyorumda Haklısın ama uğraşmamak lazım
  • Bu oyuna biraz daha gizem lazım uzaylıları sadece dlc ile değilde ana oyunada daha fazla serpiştirseler güzel olurdu.
  • Hz Muhammed ile ilgili bir replik var; dikkat eden oldu mu?

• Oyun kırılsın istemiştim başında ama keşke kırılmasaymış ubiye hırslanan boş tiplerle doldu konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 29 Nisan 2018; 13:22:26 >
    çocukla çocuk olmak genel bi terim gidin oynayin işte. demekki zamanınız bu kadar değersiz

• ubisoft bile kendini bu kadar savunmuyodur be 3-5 kişi beğenmedi diye mesaili trolluk yapıyosunuz .

Oyuna bebe oyunu, çöp dedikten sonra bize troll demen de değişik olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 29 Nisan 2018; 16:55:13 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.