Bildirim
Far Cry 5 (2018) [ANA KONU] (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayar oyunlarında en sevdiğim coğrafyalardan biridir. Amerikanın böyle kırsal yerleri, yada çölleri veya dağları. Gta 5 i bu yüzden çok sevmiştim. Hatta keşke oyun hep kırsal yerlerde geçse demiştim kendi kendime.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Downgrade yemez umarım.
-
Johnny cash ide verecekler arkadan tam olacak.
Vahşi batı dönemi olacak gibi artık.
Sanırım Şerif olacağız.
ters kose yaptilar psikopat bi oyun geliyo
last of us tarzi olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 22 Mayıs 2017; 22:18:55 >
şerif olayı gibi duruyor . iyice meraklandım şimdi. -
western tuttu mu yani? -
Far Cry 5 diğer oyunlardan çok farklı tonda olucak gibime geldi.Merakla bekliyorum açikcası.
Hocam başlıktaki Cry'ın C'sini büyük harf yapma imkanın var mı acaba ? Kaç gündür bu başlıkta ne beni rahatsız ediyor diyordum,fark ettim sonunda
Edit : Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 23 Mayıs 2017; 0:38:56 > -
Türkçe altyazı olur umarım. Aslında şimdiden birşeyler yapmak lazım... Sesimizi nasıl duyurabiliriz ? -
Oyun vahşi batı değil.Daha doğrusu modern zaman vahşi batısı gibi duruyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: KARTALIZMA
Türkçe altyazı olur umarım. Aslında şimdiden birşeyler yapmak lazım... Sesimizi nasıl duyurabiliriz ?
bir imza kampanyası felan açılsa tanınmış biri tarafından büyük ilgi görür bence. -
-
Koskoca ubisoft'un türkçeden haberi yok ama dh de imza toplanınca akıllarına gelecek
Olacakları sırası ile söylüyorum şimdi:
1- grafikleri görüp pre order verenler olacak.
2- oyun bir sürü hata ve grafik sıkıntıları ile çıkacak.
3- yama beklenecek, yama gelince 10 numara olacak diyen tipler olacak.
4- bir daha ubisoft almam hühühüüü -
Call of Juarez: The Cartel gibi bir dünyada geçecek gibi duruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: sangokudbgt
4- bir daha ubisoft almam hühühüüü
Far Cry serisi ile ilgili bu güne kadar böyle bir sorun olmadı. En başarılı serilerinden ubisoftun.
Yayınlanan videolar heyecanlandırmadı değil. Gel gelelim Türkçe dil seçeneği olmadığı için yamanın çıkmasını beklememiz gerekecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: Abstergo industries
quote:
Orijinalden alıntı: sangokudbgt
4- bir daha ubisoft almam hühühüüü
Far Cry serisi ile ilgili bu güne kadar böyle bir sorun olmadı. En başarılı serilerinden ubisoftun.
+1 Arkadaşın mesajını görünce tam olarak bunları yazacaktım.Diğer yapımlar için evet doğru ama Far Cry Ubisoft'un sıkıntısız problemsiz çıkardığı ve acımasız eleştiriler almayan belki de tek serisi.Ben de bu oyundan yine umutluyum o yüzden
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X