Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
16
Favori
43.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    haddini bil efendi ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viera1905_35 -- 22 Mart 2018; 16:46:19 >
  • Sakin gençler multi istemiş 15 yaşında olması mi gerekiyor her istekte bulunana tanımadan takma isim takmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuak29

US PSNde herhangi bir oyunu %20 indirimle alabiliyorsunuz ay sonuna kadar. Sadece onsiparis veremiyorsunuz. Su siteye us psn hesabinizla girip mlb the show 18 hakkinda en son quest olan videoyu izlerseniz hediye gelen %20 indirim kodunu Far Cry 5in onsiparisi bittikten sonra 27 Martta kullanabilirsiniz.

https://live.playstation.com/

Standard $60dan $48e
    Deluxe $70den $56a
    Gold $90dan $72a dusuyor

Teşekkürler hocam, kaptım %20 lik indirim kodunu

• Oyunun ilk bakışına baktım, yine aynı tas, aynı hamam. 100 liranın altına inmediği sürece benden para çıkmaz diğer önemli oyunlara para yatırmak daha doğru bir seçenek. Alan arkadaşlara şimdiden iyi oynamalar.

Ayrıca aceleniz yoksa bekleyin ubisoft oyunları çabuk iniyor.
  • hocam oyunda hiç değişiklik yok almaya deymez birde çok güzel oyunlar bizi bekliyor . İnşallah satışlar berbat olurda hem oyunun fiyatı cabuk düşer hemde ac orgings gibi bu oyundada yeniliğe giderler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna ben de baktım. Kesinlikle 260 TL edecek bir oyun değil. Bırakın 260 ı 150 de verilemez. En iyi seçenek 2018 yılbaşı indirimlerini beklemek. O zaman fiyatı 80-90 civarına iner. O zaman alınır. Açıkçası ben assassin's creed origins de olduğu gibi bir değişiklik bekliyordum ama bulamadım. Umarım satışları ve incelemeleri iyi olmaz ve ubisoft assassin's creed de olduğu gibi değişikliğe gider. Sürekli aynı yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze koymaktan vazgeçmediler. 6 yıldır bu haltı yapıyorlar. Artık yeter yani.

• Fiyatı çabuk iner gibi. AC Origins'in satışları çok iyi bu yüzden 100 liranın altına inmiyor bir türlü :)

• batuak29 B kullanıcısına yanıt
    Eyv tesekkurler yararli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 24 Mart 2018; 1:37:45 >
  • Hocam şu an 120 lira. Yaz indirimlerinde 90 ı görecektir.

• Geçen sene Yaz indirimleri ne zaman başlamıştı hocam?

• Hocam ben haziran olarak hatırlıyorum. Okulların kapanması ile paralel.

Bu arada steamde de ubisoft indirimleri var. Assassins creed pc de 125 iken ps4 de 120. Rainbow six siege pc de 105 iken ps4 de 60tl. İki platformda da indirime giren oyunların fiyatları ya ps4 de daha ucuz ya da aynı aşağı yukarı. Bazı arkadaşlar hala ps4 de oyun pahalı diyorlar ama tam tersine ps4 deki AAA oyunlar pc den daha ucuz olarak alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 24 Mart 2018; 2:45:42 >
  • Far cry dan nasıl bir değişim bekliyor insanlar merak ediyorum, oyun bırak 3.oyunu 1. Oyundan beri aynı. Fps türünde nasıl olacak bu değişim anlatında bilelim.

• Oyün gayet güzel yine milyonlar satacaktır god of war çıkışına kadar oynanir
  • Ön sipariş yaptık muhteşem gözüküyor oyun Salı gününü iple çekiyorum.

• Yakın zamanda Far Cry Primal’ı bitirip çok keyif almıştım. Far Cry serilerinin atmosferine bayılıyorum, Far Cry 5’de çok güzel duruyor. Başka almayı düşündüğüm oyunlar olduğu için biraz fiyatının düşmesini bekleyeceğim. Ön sipariş verip alan arkadaşlara iyi oyunlar dilerim

• Oyundan değişiklik bekleyenler ne bekliyor cidden?Oyun zevklimi zevkli aksiyon bol mu bol open world eee daha ne olsun?ac origins güzel oyundu bende severek bitirdim de ne farkı var tps olmasının dışında far cry evreninden?
  • güzel dlc

yaşam amacınız far cry üzerine kuruluysa alıp oynayın

• indirimlerde 70 tl ye düşünce alınır.
  • Far cry primal’ı çok eski dönemlerde geçtiğinden konsept itibariyle pek beğenmemiştim ancak 3 ve 4’ü bayılarak oynadım.5’i de sabırsızlıkla bekliyorum fakat buradaki yorumlar ve çıkışına bir iki gün kala konudaki sessizlik beni gerçekten şaşırttı,daha çok ilgi görür diye bekliyordum açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.