Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
844
Cevap
16
Favori
43.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • balık tutma muhabeti ne zaman açılıyor oyunda?
  • Betfair kullanıcısına yanıt
    Sanırsam yardımcı elemanlardan ayının görevini yapman lazım.Onu kandırmak için somon tutturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cun8Tr

Sanırsam yardımcı elemanlardan ayının görevini yapman lazım.Onu kandırmak için somon tutturuyor.
    bait leri nereden alıyoruz peki? bu arada cevap için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

balık tutma muhabeti ne zaman açılıyor oyunda?

Eline oltayı aldığın zaman:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

balık tutma muhabeti ne zaman açılıyor oyunda?

Eline oltayı aldığın zaman:)

Alıntıları Göster
    onu çözdüm evet :) shop kısmından en sondan olta satın aldım ve tutmaya başladım.ama bait yok birde hep rainbow trout yakılıyorum varmıdır iyi balık çıkan yer
  • Betfair kullanıcısına yanıt
    Oyunda biraz ilerleyin haritayı gezin hocam. Balık tutmak için almadınız sanırım oyunu?
  • Oyun için yapılan yorumlarda hep şunu gördüm. Oyunda 3,4 tane karakter var hep klonlarıyla savaşıyorsun diyorlardı cidden doğruymuş oyunun en başındayım 4 tane adam vurdum 4 ü de birbirinin kopyasıydı hep aynı adamı vurdum çok iğrenç bir olay oyun güzel olabilir ama kendinden soğuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Oyun için yapılan yorumlarda hep şunu gördüm. Oyunda 3,4 tane karakter var hep klonlarıyla savaşıyorsun diyorlardı cidden doğruymuş oyunun en başındayım 4 tane adam vurdum 4 ü de birbirinin kopyasıydı hep aynı adamı vurdum çok iğrenç bir olay oyun güzel olabilir ama kendinden soğuttu.
    Ona bakarsan yolda giderken 10 metrede bir aynı rehine senaryosu ile karşılaşıyorsun adamlar bile birebir aynı karakter olarak.Çok takmamak lazım ben direkt balık tutuyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

Oyunda biraz ilerleyin haritayı gezin hocam. Balık tutmak için almadınız sanırım oyunu?
    Balık tutmak için aldım :) sadece oltalarla ilgili görevleri yapıyorum gerisi leş çok kendini tekrar ediyor.
  • Oyunu ilk kez dün oynadım ama bana oynanış olarak biraz ağır geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-434FA9141 -- 25 Nisan 2018; 8:47:14 >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Ben de ne hevesle aldım ama çok kötü bir oyun bence. Sadece grafikleri güzel. Geriye kalan her şey çok kötü. Oyunda Story mission diye koydukları şey ayak işleri.

Bir de ana senaryonun işleyişi var ki tarihin en kötüsü.
  • aslında genel sıkıntı herkes en başta aaauuwww wawwww derken 1 ay içinde herkesin hevesinin geçip bu nasıl birşey dediği bir oyun haline geliyor ne yazıkki

ben ömrü hayatımda bu kadar kötü bir helikopter deneyimi görmedim göremem de
  • co op oynamak isteyen var mı
  • Arkadaslar oyuna yeni basladım yolda arabayla bir yere giderken sürekli ates ediyor çeteler, bi nefes aldırmadılar.Rahat rahat gezecegimiz zamanlar olacak mı
  • Oyunun multiplayer’ı nasıl? Fc3 gibi mi?
  • Oyunu PC de bitirdim. Bu oyuna tam oyun parası kesinlikle verilmez. Alma niyetindekilere tavsiyem en fazla 60 TL eder. Ben Farcry 2 den beri bütün oyunlarını keyifle oynamış biri olarak bu oyun bitsede gitsem havası yarattı bende. Final ise içler acısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 26 Nisan 2018; 9:1:44 >
  • ilk çıktığı gün alacaktım. Oğlumun okulu var diye erteledim. Şimdi oynayanların yorumlarını okudukça almaktan vazgeçtim sanki. Hep aynı düşmanlar var deniliyor. Bu kadar üst düzey profesyonel bir ekip bu oyunu yaparken düşmanların karakterlerini, tiplerini, kıyafetlerini neden farklı yapamaz.
  • Oyun ilk çıkacağı/çıktığı günler millet toz kondurmuyordu oyuna 😄

Seneye fiyatı düşünce alıp oynamayı planlıyorum
  • Dlc çıkış tarihlerini bilen varmı ? Sezon Pass var elimde. Fc 3 ne zaman gelir acaba ? 4 hafta önceden oynama imkanı veriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 1 Mayıs 2018; 15:12:00 >
  • Bu oyun net sıkıcı ya. 3-4-Primal hepsini büyük keyif alarak oynamıştım birbirlerinin neredeyse aynısı olmasına rağmen ama bu oyun epey sıktı beni. 3 tane bölge var her bölgede sadece 3 ana görev var anladığım kadarıyla, onun dışında hep yan görevlerle yavaş yavaş bölgeyi ele geçiriyoruz. Yan görev ve yolda bulduğuna saldır, kasabaları al mantığı üzerinden gidiyor oyun. Diğer oyunlarda bunlar yan aktivitelerdi, arada zevkle yapardık asıl olay ana görevlerdi, bunda yan aktiviteler oyunun temel ilerlemesi haline gelmiş.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.