Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
16
Favori
43.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faith bölgesi de tamam artık sadece baba kaldı geriye herhalde 20.25 dakikalık bir kısım diye gördüm izlemedim spoiler yemeden uzayayım buradan . Ama daha şimdiden tadı damagimda kalmış gibi hissediyorum . Allah tan yan görevler Zula lar daha bayagi oyalar beni .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa Filmi internete düşmüş, ilgisi olanların dikkatine.

• quote:

Orijinalden alıntı: dimontales

malesef hocam öldüremiyoruz iki seçeneğimiz var ikisinde de ölmüyor. ilk defa kötü adamın ölmediği bir oyujn görüyorum sonunu ben hiç sevemedim.
    Böyle son olmaz olsun . Ben de hiç sevmedim . Sonuna kadar zevkten 4 köşe geldim . Sonunda tam bir facia ile karşılaştım .

• Sonu tam tersi çok iyi.
    Hep iyiler kazanacak diye bir şey yok Ubisoft’a helal olsun böyle bir son yaptıkları için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynamadım ancak sonunu gördüm, çok ilginç bir yola gitmiş Ubisoft.
  • Oyunu oynadıkça, saatlerinizi gömdükçe içinin ne kadar boş olduğunu anlıyorsunuz malesef. Evet malesef diyorum çünkü bu denli kaliteli grafiklerin ve altyapının olduğu bir yapımda o kadar çok eksik var ki ilk başta ortamın rehavetine kapılıp bunları görmezden geliyorsunuz. Oyunda yapay zeka yerlerde! Araç ve silah çeşitliliği çok az. Hele bir helikopter sürüş dinamiği var ki akıllara zarar! Araç çeşitliliğinin az olması bir nebze olsun kabul edilebilir ancak silah çeşitliliği bu denli kısıtlı olmamalı. Oyunun neredeyse tamamını AK47 ile oynadım desem yeridir. Düşman çeşitliliği bile o kadar sınırlı ki sürekli aptal saptal ortalıkta dolaşan 'peggie' lerle uğraşmak bir süre sonra 'öfff yine mi sen' moduna sokuyor insanı. Ghost Recon Wildlands'de olduğu gibi bir düşman ağı olsaydı bence çok daha iyi olurdu. Yani Joseph Seed'e ulaşmak için bir düşman ağını aşmak gerekseydi, sadece 3 kardeşini değil! Uzun lafın kısası oyunda bir ton eksik mevcut, ha zevkle oynadık mı? Tabi ki oynadık. Çok daha iyi olabilirdi söylemeye çalıştığım bu sadece...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Gascoigne

Oyunu oynadıkça, saatlerinizi gömdükçe içinin ne kadar boş olduğunu anlıyorsunuz malesef. Evet malesef diyorum çünkü bu denli kaliteli grafiklerin ve altyapının olduğu bir yapımda o kadar çok eksik var ki ilk başta ortamın rehavetine kapılıp bunları görmezden geliyorsunuz. Oyunda yapay zeka yerlerde! Araç ve silah çeşitliliği çok az. Hele bir helikopter sürüş dinamiği var ki akıllara zarar! Araç çeşitliliğinin az olması bir nebze olsun kabul edilebilir ancak silah çeşitliliği bu denli kısıtlı olmamalı. Oyunun neredeyse tamamını AK47 ile oynadım desem yeridir. Düşman çeşitliliği bile o kadar sınırlı ki sürekli aptal saptal ortalıkta dolaşan 'peggie' lerle uğraşmak bir süre sonra 'öfff yine mi sen' moduna sokuyor insanı. Ghost Recon Wildlands'de olduğu gibi bir düşman ağı olsaydı bence çok daha iyi olurdu. Yani Joseph Seed'e ulaşmak için bir düşman ağını aşmak gerekseydi, sadece 3 kardeşini değil! Uzun lafın kısası oyunda bir ton eksik mevcut, ha zevkle oynadık mı? Tabi ki oynadık. Çok daha iyi olabilirdi söylemeye çalıştığım bu sadece...
    Kesinlikle katılıyorum. Özellikle far cry 2 ile karşılaştırma yapılan videodan sonra bitirip direk sattım. Çok eksiği var çok. Çok daha iyi bir oyun olabilirdi eldeki malzeme sağlam çünkü. Bir çok şeye özenilmemiş maalesef. Oyunu arkadaşın da bahsettiği gibi oynadık beğendik ama beklentiyi karşıladı mı? Tartışılır.

• Farcry2 detaylar harikaymış

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Gascoigne

Oyunu oynadıkça, saatlerinizi gömdükçe içinin ne kadar boş olduğunu anlıyorsunuz malesef. Evet malesef diyorum çünkü bu denli kaliteli grafiklerin ve altyapının olduğu bir yapımda o kadar çok eksik var ki ilk başta ortamın rehavetine kapılıp bunları görmezden geliyorsunuz. Oyunda yapay zeka yerlerde! Araç ve silah çeşitliliği çok az. Hele bir helikopter sürüş dinamiği var ki akıllara zarar! Araç çeşitliliğinin az olması bir nebze olsun kabul edilebilir ancak silah çeşitliliği bu denli kısıtlı olmamalı. Oyunun neredeyse tamamını AK47 ile oynadım desem yeridir. Düşman çeşitliliği bile o kadar sınırlı ki sürekli aptal saptal ortalıkta dolaşan 'peggie' lerle uğraşmak bir süre sonra 'öfff yine mi sen' moduna sokuyor insanı. Ghost Recon Wildlands'de olduğu gibi bir düşman ağı olsaydı bence çok daha iyi olurdu. Yani Joseph Seed'e ulaşmak için bir düşman ağını aşmak gerekseydi, sadece 3 kardeşini değil! Uzun lafın kısası oyunda bir ton eksik mevcut, ha zevkle oynadık mı? Tabi ki oynadık. Çok daha iyi olabilirdi söylemeye çalıştığım bu sadece...
    Hocam maalesef Bazi seyleri artik tamamen para olayina bagliyorum..Silah ve arac cesitliligi sırf yeni cikacak dlc ler ile cogaltilacaktir..Artik hic bir oyun yuzde yuz haliyle çıkmıyor maalesef

• far cry 2 vs far cry5 detay videosunu izledim de far cry 2 oynayasım geldi. sadece grafik sevdasının oyunları getirdiği yere bak.
  • Oyunun ana görevleri sanki bir oyunun yan görevleri gibi. O kadar görev yaptım ama bir tane bile tatmin edici görev bulamadım. Sadece belirli bir puanı kazanınca bazı sahneler girilince onlar iyi oluyor fakat yetersiz olmuş bence.

Düşmanlarımızın ayrı ayrı bölgeleri olması hikayenin de kopuk bir şekilde ilerlemesine sebep olmuş.

Sonuç olarak indirim zamanında alabilirsiniz ama Gow’un çıkmasına bu kadar az kalmışken paranızı bu oyuna ayırmayın.

• eski far cry lardaki gibi gizli yerler vesaire var mı oyunda
    daha çok oynayamadım oyalandım bazı görevlerde de bakamadım çevreye
    bir de oyunun geçtiği yerler dying light i çok hatırlattı bana
  • Steelbook için unboxing videosu çektim sizlerle paylaşıyorum

• Şimdi burada far cry 2 denilip duruyorda inanın videoda gösterilmeyen çok daha fazla detay var. Adamlar detayla doldurmuş. Ama oyun kendini oyuncuya bağlamıyor. Sıkılıyorsunuz, zaten bu yüzden 2 deki sistemi bırakıp 3 gibi bir oyun yaptılar. Başını hatırlayanlar bilir 10 dk jipin içinde afrika turu yapıyorduk. Geçemiyorduk bile.
  • FAR CRY 5'de 25 Muhteşem Detay

• Tutankhamun66 kullanıcısına yanıt
    Bende beğendim sonunu açıkçası

• Online Co-Op "Hitting it Off" kupasını yapıcak arkadaş arıyorum birlikte 3 görev yapmamız yeterli

PSN : cqkn61
  • Arkadaşlar oyunun ilk görevi Widowmaker’ı (John’un bölgesi’nde) yaptıktan sonra Faith’in bölgesinde bir görev çıkmıştı ona gitmiştim sonra full Faith’ten devam ettim yarıladım Faith’in alanını. Hikayede kopukluk yaşar mıyım? Baştan başlamam gerekir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cqkn61-61

Online Co-Op "Hitting it Off" kupasını yapıcak arkadaş arıyorum birlikte 3 görev yapmamız yeterli

PSN : cqkn61
    arkadaş sağolsun 15 dakkada hallettik kupaları. multiplayer kupaları duruyor ama sağolsun ubi arcade levelini sıfırlamış sinirim bozuldu bıraktım şimdilik. zaten abidik gubudik hedefler koymuş oraya da. şu 4 aracı aynı anda ucakla patlatma işini de yapamadım. yt daki tutorial lar gibi olmuyor. araçlar respawn olduktan sonra ortadan kayboluyor üçüncü ve dördüncüde. toplu halde 4 araç kendiliğinden olan bir yer hatırlıyorsanız direkt oraya bırakayım bombayı yoksa o kupa da yatacak.
  • O trophy yi ben dediğiniz şekilde açtım. Evet araçlar kayboluyor ama denemeye devam edin 10 kere filan denedim sonra araçlar kaybolmamıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.