Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
16
Favori
43.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bilen biri cevaplarsa sevinirim bu ubisoftun bazı oyunlarında kardeşlik yaparken dlc season passlar sadece oyunun alındığı sec hesapta gözüküp primary olarak aktif edip kendi hesabımıza geçince görmüyordu. the crew de bide bioyunda daha böyleydi yanlış hatırlamıyorsuam ubisoftun acaba bundada öylemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXNinjaG4xX

https://www.youtube.com/watch?v=FQE0D_sqNcQ

anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. Müthiş bir grafik ilerlemesi var farcry5 de özellikle daha ne olsun diyorsunuz daha ne koyulabilir üste diyorsunuz. Ama bazıları hala oyunu beğenmiyor grafiklere laf atıyor yok birsürü bahane çamur atan çok. anlamıyorum bu insanları oyunun başına oturunca kalkamıyor insan tabi kendilerine hitap etmeyen oyunsa beğenmeyen olur mutlaka ama grafiğe laf edenlere sözüm

• buarada geçen gün akasya cinemaximumda spielberg son filmi ready player one dan önce far cry 5 reklamı döndü sevindim güzel şeyler bunlar nereden nereye 2000 yılında orjinal resident evil 2 oyunu ararken çektiğim eziyet gelmişte aklıma şimdi oyunlara ulaşmak kolay ama pahalı neyse fazla kafa ütülemeyelim film güzel buarada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Teknik olarak Ps4'e gelmis en iyi oyun olabilir Far Cry 5. Farkli bolgeleri de gordukce anliyorum. Inanilmaz grafik isiklandirma detaylari ve bunu nasil bu kadar puruzsuz yaptigina sasiriyorum. Objeler asiri detayli modellenmis. Kaplamalar muazzam. Ama en onemlisi hayvani AO ve diger post processing. Cildirmislar.

Oyun asiri oynatiyor cok surukleyici. Yapay zeka sacmalasa da diger oyunlarda olmayan sey degil, yadirgamiyorum. Keyfi baltalamiyor. Far Cry 5 olmus kisacasi.

Canli gözlerle baktigini düsünürsek far cry 5 in Ps4 ile Ps4 pro arasinda ki fark neler? Ben pro yu sadece daha net gosterdigi icin almak istemiyorum. istedigim fark mesela birin de araba egzosundan duman cikarken digerin de gucu yetmediginden cikmamasi gibi. Veya birin de taşlar topraga yapisikken dümdüzken digerin de ayri ayri taşlar cizilmis. Bu tur farklar benim arastirdigim kadariyla yok. O yuzden bana pro cazib gelmiyor. Normal ps4 te dahi far cry 5 grafigi hayli hayli yetiyor. Bir de farki sana sormak istedim. Cunki bu isten anlayanlar arasin da sayili kisilerdensin. orneklerimden biri bu Video da var mesela ama bu video downgrade videosu sana ornek olsun diye koydum. Video da 10. saniyede dondur orda ki gibi. Tesekkurler.

Video link :https://www.youtube.com/watch?v=Tqz0q2BKl-U&app=desktop

Standardda oynamadim bilemem ki. Bu oyunda olmayabilir ama istedigin detaylar gibi farklar artik cogu oyunda gelmeye basladi. son ornek Monster Hunter World. Direkt grafik farkliligi oluyor standard ile pro arasinda. Bunun gibi farklarin olustugu oyunlar cogaliyor. Digeri Nier Automata. Standardda object motion blur yokken Pro da var. Vs. vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Nisan 2018; 17:32:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dante kullanıcısına yanıt
    Anladim. Sagol.
  • Video link :https://www.youtube.com/watch?v=QEcEsqSw-GI&app=desktop

• Bakalım alacağım gibi sevdiğim bi seri .
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Kardeş dünyanın gittikçe salaklaşıp tembelleştiğinin resmidir bu..

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    yaş oldu 40. FarCry4'ü halen oynuyorum. Dün akşam birkaç bölge ele geçirdim hatta. Fiyatı biraz düşünce 5'i almayı düşünüyorum
  • Far Cry 5 | Övgü Fragmanı

• 10 yil önce cikmis Far Cry 2 detaylar,yapay zeka ve gercekcilik olarak ezmis resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 4 Nisan 2018; 17:54:57 >
  • die.Rache kullanıcısına yanıt
    Seride favorim far cry 2 benim, yapımcılar bu oyun için afrikada bir süre kalmıştı atmosferi yaşatmak için ve yangın efektleriylede ön plana çıkan bir oyundu çıktığı zamanlar.

• die.Rache kullanıcısına yanıt
    Sadece far cry 5 degil ps4 un hemen hemen her oyunun da hatta exclusiveler de de bu tur detaylar yok. bu nesil oyunlar da ki fizik anlamin da gercekten rezil gecti. Mafia 2 ve mafia 3 te de bu durum vardi.

Video link :https://www.youtube.com/watch?v=ixlszwKVVP0&app=desktop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 4 Nisan 2018; 18:34:16 >

• quote:

Sadece far cry 5 degil ps4 un hemen hemen her oyunun da hatta exclusiveler de de bu tur detaylar yok. bu nesil oyunlar da ki fizik anlamin da gercekten rezil gecti. Mafia 2 ve mafia 3 te de bu durum vardi.

Ama hakikaten de rezalet be kardesim,10 yil önce cikmis oyunda agaca ates ediyor eleman her vurdugu parcasi kopuyor 2018 de cikan oyunda agacin umrunda degil :D

• quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

quote:

Ama hakikaten de rezalet be kardesim,10 yil önce cikmis oyunda agaca ates ediyor eleman her vurdugu parcasi kopuyor 2018 de cikan oyunda agacin umrunda degil :D

Ps4 ilk oyunu olan killzone shadow fall ciktigi donem forumda yazmistim bu agaclara ates edince neden agac ve dallari kirilmiyor veya yapraklari dokulmuyor fizik mizik yok demistim. Kimse orali olmayip uzerine dalga gecmislerdi. Oyun da bu tur detaylar keyfi gercekten arttirir.

• quote:

quote:

quote:

Ps4 ilk oyunu olan killzone shadow fall ciktigi donem forumda yazmistim bu agaclara ates edince neden agac ve dallari kirilmiyor veya yapraklari dokulmuyor fizik mizik yok demistim. Kimse orali olmayip uzerine dalga gecmislerdi. Oyun da bu tur detaylar keyfi gercekten arttirir.

Yeni nesilde "Yıkılabilirlik, kırılabilirlik, zarar verilebilirlik" özelliklerini çaktırmadan bütün oyunlardan kaldırdılar.

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle katılıyorum,bu tarz küçük ama gerçekçi detaylar oyunun içinde hissettiriyor şahsen bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

quote:

quote:

Yeni nesilde "Yıkılabilirlik, kırılabilirlik, zarar verilebilirlik" özelliklerini çaktırmadan bütün oyunlardan kaldırdılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 4 Nisan 2018; 20:26:3 >

• Tahtalar ağaçlar kırılsa ne olacak, bir kaç kez bakıp güzelmiş deyip sonra kimse umursamayacak. Hikayeyi, oynanış, grafikleri güzel yapsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Tahtalar ağaçlar kırılsa ne olacak, bir kaç kez bakıp güzelmiş deyip sonra kimse umursamayacak. Hikayeyi, oynanış, grafikleri güzel yapsınlar.

Ağaç yanınca, duvarlara ateş edip parçalanınca güzel oluyor :) Bence gerekli.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.