Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
16
Favori
43.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uncy

Oyunun coop modu wildlands gibi birinin haritasına girerseniz onun görevlerini yapıyorsunuz size katkısı olmuyor grafikler renk paleti falan çok iyi haritası detaylı kısaca oyun cezbedici far cry 4 ve primal bu oyunun yanında çöp kalıyorlar tek şeyi beğenmedim dalıp gidilen görevleri 10/9

Wildlandsi oynadığım kadarıyla coopta beraber ilerlenebiliyordu hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Zaten ben farklı birşey demedim demek istediğim wildlands gibi görevlere beraber gidebiliyorsunuz far cry 4 de sadece yan görevler yapılabiliyordu bunda single görevleri yapılabiliyor kendi haritama arkadaşımı çağırmıştım dediği kadarıyla görevler geçmiyormuş coop arkadaşımla benim haritamda görevleri süpürmemize rağmen kendi hikayesine geçince yapılmamış gözüküyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncy

Zaten ben farklı birşey demedim demek istediğim wildlands gibi görevlere beraber gidebiliyorsunuz far cry 4 de sadece yan görevler yapılabiliyordu bunda single görevleri yapılabiliyor kendi haritama arkadaşımı çağırmıştım dediği kadarıyla görevler geçmiyormuş coop arkadaşımla benim haritamda görevleri süpürmemize rağmen kendi hikayesine geçince yapılmamış gözüküyordu

Bende dedim ki wildlandste coop hikaye 4 kişininde hikayesi ilerleyebiliyordu bunda daveti atan kişinin ilerliyor

• yardımcı elemanların hepsini aldım ayıyı falan ama nasıl aynı anda çağırıyoruz kilitli görünüyor sağ yön tuşu. SAdece bi kişi atayabiliyorum yardımcı olarak. Ayı çok iyi öldürüyor düşmanları ama mesela havadan destek almak isiyorum bu sefer ayıyı çıkarmak zorunda kalıyorum. 4 kişiye kadar alınıyor sanırım yanımıza ama hepsi kilit bende perklere baktım onlarda açık napcam anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz1806

FC 4 ü uzun süre oynayıp bu oyuna başlayan arkadaşlara soruyorum bir sure sonra sıkma oluyor mu oyunda 30 lu yaslara yakın olan kimselere soruyorum özellikle
    İndirimini takibe alacağım cevabınıza göre

Yaş kriterinizi geçmiş biri olarak şuan iyi pro da gorüntü yüksek yaparsan donma oluyor ara ara.Görüntüler muazzam.Görevler zevkli yapay zeka vasat uçak helikopter süper
  • dimontales kullanıcısına yanıt
    Ben açtım nasıl açtığımı hatırlamıyorum ama perklerden slot almış olabilirim
  • Teknik olarak Ps4'e gelmis en iyi oyun olabilir Far Cry 5. Farkli bolgeleri de gordukce anliyorum. Inanilmaz grafik isiklandirma detaylari ve bunu nasil bu kadar puruzsuz yaptigina sasiriyorum. Objeler asiri detayli modellenmis. Kaplamalar muazzam. Ama en onemlisi hayvani AO ve diger post processing. Cildirmislar.

Oyun asiri oynatiyor cok surukleyici. Yapay zeka sacmalasa da diger oyunlarda olmayan sey degil, yadirgamiyorum. Keyfi baltalamiyor. Far Cry 5 olmus kisacasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Nisan 2018; 12:48:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Teknik olarak Ps4'e gelmis en iyi oyun olabilir Far Cry 5. Farkli bolgeleri de gordukce anliyorum. Inanilmaz grafik isiklandirma detaylari ve bunu nasil bu kadar puruzsuz yaptigina sasiriyorum. Objeler asiri detayli modellenmis. Kaplamalar muazzam. Ama en onemlisi hayvani AO ve diger post processing. Cildirmislar.

Oyun asiri oynatiyor cok surukleyici. Yapay zeka sacmalasa da diger oyunlarda olmayan sey degil, yadirgamiyorum. Keyfi baltalamiyor. Far Cry 5 olmus kisacasi.

cumartesi aldım halen başlamadım
    zaten az oyun çıkıyor oynamaya kıyamıyorum yahu
  • dimontales kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim 2 kişi alınıyor perkde leadership gibi bisey var onu alacaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yada 4 silah taşımak için üretim yok artık sanırım yetenekle açılıyor.Bu yetenek hangisi ingilizce olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

Orijinalden alıntı: ouz1806

FC 4 ü uzun süre oynayıp bu oyuna başlayan arkadaşlara soruyorum bir sure sonra sıkma oluyor mu oyunda 30 lu yaslara yakın olan kimselere soruyorum özellikle
    İndirimini takibe alacağım cevabınıza göre

37 yaşındayım ve oyun sıkmıyor

32 ve kesinlikle sıkmiyor. Ben birkaç ay evvel FC 4 u tekrar bitirdim ps de 5 kesinlikle daha iyi görevler ve hikaye açısından. Hoş daha üçte biri bitti sayılır oyunun

• quote:

Teknik olarak Ps4'e gelmis en iyi oyun olabilir Far Cry 5. Farkli bolgeleri de gordukce anliyorum. Inanilmaz grafik isiklandirma detaylari ve bunu nasil bu kadar puruzsuz yaptigina sasiriyorum. Objeler asiri detayli modellenmis. Kaplamalar muazzam. Ama en onemlisi hayvani AO ve diger post processing. Cildirmislar.

Canli gözlerle baktigini düsünürsek far cry 5 in Ps4 ile Ps4 pro arasinda ki fark neler? Ben pro yu sadece daha net gosterdigi icin almak istemiyorum. istedigim fark mesela birin de araba egzosundan duman cikarken digerin de gucu yetmediginden cikmamasi gibi. Veya birin de taşlar topraga yapisikken dümdüzken digerin de ayri ayri taşlar cizilmis. Bu tur farklar benim arastirdigim kadariyla yok. O yuzden bana pro cazib gelmiyor. Normal ps4 te dahi far cry 5 grafigi hayli hayli yetiyor. Bir de farki sana sormak istedim. Cunki bu isten anlayanlar arasin da sayili kisilerdensin. orneklerimden biri bu Video da var mesela ama bu video downgrade videosu sana ornek olsun diye koydum. Video da 10. saniyede dondur orda ki gibi. Tesekkurler.

Video link :
    Cycu1youtube
    Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands E3 2015 vs 2017 Retail PS4 Graphics Comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=Tqz0q2BKl-U&app=desktop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 3 Nisan 2018; 14:59:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xXNinjaG4xX

quote:

Canli gözlerle baktigini düsünürsek far cry 5 in Ps4 ile Ps4 pro arasinda ki fark neler? Ben pro yu sadece daha net gosterdigi icin almak istemiyorum. istedigim fark mesela birin de araba egzosundan duman cikarken digerin de gucu yetmediginden cikmamasi gibi. Veya birin de taşlar topraga yapisikken dümdüzken digerin de ayri ayri taşlar cizilmis. Bu tur farklar benim arastirdigim kadariyla yok. O yuzden bana pro cazib gelmiyor. Normal ps4 te dahi far cry 5 grafigi hayli hayli yetiyor. Bir de farki sana sormak istedim. Cunki bu isten anlayanlar arasin da sayili kisilerdensin. Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: xXNinjaG4xX

quote:

Canli gözlerle baktigini düsünürsek far cry 5 in Ps4 ile Ps4 pro arasinda ki fark neler? Ben pro yu sadece daha net gosterdigi icin almak istemiyorum. istedigim fark mesela birin de araba egzosundan duman cikarken digerin de gucu yetmediginden cikmamasi gibi. Veya birin de taşlar topraga yapisikken dümdüzken digerin de ayri ayri taşlar cizilmis. Bu tur farklar benim arastirdigim kadariyla yok. O yuzden bana pro cazib gelmiyor. Normal ps4 te dahi far cry 5 grafigi hayli hayli yetiyor. Bir de farki sana sormak istedim. Cunki bu isten anlayanlar arasin da sayili kisilerdensin. Tesekkurler.

Fark sadece daha net. dostum yaklasik 1.5 sene once sana sormustum hatirlarsan, sen de o tur farklar yok demistin. Zaman geciyor ps5 cikacak, farkinda artik yavas yavas olmasi lazim. Videolardan bu benim dedigim farklar (olmadigindan) gosterilmiyor. Canli gözler ile bakmak farki daha ayrintili gormemizi saglar. O yuzden soruyorum. Artik pro ya gecsem mi diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 3 Nisan 2018; 14:3:30 >

• Ultra 4k pc bile fark belli olmuyorken, çokta bir şey beklememek lazım.:)
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Mesela bu video da ki gibi. Bu video downgrade videosu sana ornek olsun diye koydum.

Video link :https://www.youtube.com/watch?v=Tqz0q2BKl-U&app=desktop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 3 Nisan 2018; 15:4:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibra012

3 yada 4 silah taşımak için üretim yok artık sanırım yetenekle açılıyor.Bu yetenek hangisi ingilizce olarak ?

yetenek ağacında PREPPER SKILL TREE (4. seçenek) altında aşağıdaki gibi açabilirsiniz

Additional Holster (8 SP) - Carry a 3rd weapon of any type in your weapon wheel.
    Weapons Collector (9 SP) - Carry a 4th weapon of any type in your weapon wheel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 3 Nisan 2018; 14:8:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Ultra 4k pc bile fark belli olmuyorken, çokta bir şey beklememek lazım.:)

Aynen normal ps4 e devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 3 Nisan 2018; 14:13:57 >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    leadership. akşam debşycem hocam teşekkürler
  • https://www.youtube.com/watch?v=FQE0D_sqNcQ

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.