Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
16
Favori
43.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Oyunun kutu tasarımı da çok güzel. Hiç oyunla alakası olmayan biri bile görse alır.

Cesetlerin kaybolmaması, onları taşıyabilmek bu oyunda var Wildlands'de yok ilginç gerçekten.

evet hocam cesetler kaybolmuyor birde bacağına ateş ettiğinde bacağı geriye doğru sekiyor onu da güzel düşünmüşler başka oyunlarda nereye vurursan vur olduğu yere yıkılyordu bunda öyle değil. Güzel bir olay benim için
  • quote:

Oyunun kutu tasarımı da çok güzel. Hiç oyunla alakası olmayan biri bile görse alır.

Cesetlerin kaybolmaması, onları taşıyabilmek bu oyunda var Wildlands'de yok ilginç gerçekten.

Wildlands ile ne kadar aynı yapıda olsada kesinlikle ondan daha detaylı ve üstün bir oyun Farcry 5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Wildlands ile ne kadar aynı yapıda olsada kesinlikle ondan daha detaylı ve üstün bir oyun Farcry 5

hocam parayla satın aldığım silahı attım diyelim. daha sonra onu nasıl geri alabilirim bidaha mı para vermek gerekiyor yoksa bi yerden geri getirebiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: dimontales

quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

hocam parayla satın aldığım silahı attım diyelim. daha sonra onu nasıl geri alabilirim bidaha mı para vermek gerekiyor yoksa bi yerden geri getirebiliyor muyuz?

Gun shopa gittiğinizde satın almış olduğunuz silahlar owned olarak gözüküyor basıp envanterinize ücret ödemeden alabiliyorsunuz.

• saner08 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam iyi oyunlar
  • Local co op var mı oyunda.

• Arcade modu dandik bana göre, sırf trophy almak için kasıyorum. Ana oyunda ise 18 saat oldu daha 1 kardeşi hallettim, ağır ağır geze geze oynayıp hakkını veriyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimontales

teşekkürler hocam iyi oyunlar

Ben teşekkür ederim iyi oyunlar size de.
  • Oyunun en çok can sıkan yanı nereye gidersen git ya uçak olsun, araba olsun, düşman olsun birileri sürekli saldırıyor, sürekli ateş altındasın. Nefes aldırmıyorlar bu biraz fazla geldi bana onun haricinde alıp oynanmalı. Harika bir oyun olmuş, dolu dolu açık dünya.
  • valla bu sayfadaki yorumları okudukça FarCry4'ü tekrar oynamaya başladım 3 gündür. Canımı çektirdiniz. Oğlan olmasa bugün alacağım ama oğlumun okulu var. Derslerini sallıcak bu sefer fırlama
  • dün gelen oyunu geri gönderdim kutusunu kesip öyle yollamışlar bir de normal sürün yollamışlar diye. bugün deluxe ulaştı. yalnız day one patch ne kadar küçükmüş 8-10 gb lara alışınca 500 küsür mb ufacık geldi. ev misafirden geçilmeyecek gündüz muhtemelen gece akacağım oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saner08

Oyunun en çok can sıkan yanı nereye gidersen git ya uçak olsun, araba olsun, düşman olsun birileri sürekli saldırıyor, sürekli ateş altındasın. Nefes aldırmıyorlar bu biraz fazla geldi bana onun haricinde alıp oynanmalı. Harika bir oyun olmuş, dolu dolu açık dünya.

Dozunu cok kacirmislar. Gorev geregi bir bolgede surekli dolasiyorum boynuzlu hayvan aramak icin. Dusman oldurdugum yere geri donuyorum tekrar orada spawn olmus oluyorlar. Her dondugunde dusman orada. Baydiriyor.

Ama muthis olmus yine de oyun.

• Dostlar merhaba 1 adet sorum mevcut. PS4 ve PC sahibiyim. PC de 1050Ti ekran kartı mevcut. Rahatça PS4 görüntü kalitesinin üzerinde oynatır. Oynayış ve grafik konusunda hangi platform için satın alacağıma karar veremedim. Burda siz PS4 de oynayanlar şundan ötürü PS4 için almalısın diyebileceğiniz bariz bir yön var mıdır? Bu arada kötü internet bağlantımdan ötürü mecbur kutulu alacağım lakin kutulu PC için ülkemizde henüz mevcut değil karar verirsem gerekirse bekleyeceğim gelmesini onu da belirtmiş olayım. Herkese iyi Montana gezileri :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: saner08

Oyunun en çok can sıkan yanı nereye gidersen git ya uçak olsun, araba olsun, düşman olsun birileri sürekli saldırıyor, sürekli ateş altındasın. Nefes aldırmıyorlar bu biraz fazla geldi bana onun haricinde alıp oynanmalı. Harika bir oyun olmuş, dolu dolu açık dünya.

Dozunu cok kacirmislar. Gorev geregi bir bolgede surekli dolasiyorum boynuzlu hayvan aramak icin. Dusman oldurdugum yere geri donuyorum tekrar orada spawn olmus oluyorlar. Her dondugunde dusman orada. Baydiriyor.

Ama muthis olmus yine de oyun.

Aynen öyle sürekli aksiyon içindesin bence güncellemeyle düzeltilmeli. Ama dediğiniz gibi ne olursa olsun oyun harika olmuş.

• Oyunun ana hikayesini biraz önce bitirdim. Herhangi bir yerde yazıyorsa da ben göremedim ama tahmini 30 saat sürdü. Yan görevleri çok fazla yapmadım. Challenge'ları zaten oynanışta yaptığınız için yetenek puanları geliyor, o şekilde çift silah taşıma gibi yetenekleri açtım. Sniper, tüfek ve ok üçlüsü tüm taktiksel oynamaya yetiyor. Yanımıza aldığınız yancılarla ilgili oynamadan önce üzerimize yük olur tarzında düşüncelerim olsa da oynanışta gayet güzel. Oyun; hikayesi ve karakterleri ile bana göre en iyi Far Cry olabilir. Kule ile harita açma nihayet bu oyunda yok ki oyun başında zaten sana merak etme başka kule yok diyor. Outpost ele geçirmek hepsinde aynı fakat çeşitlendirmek senin elinde, Yancılar ile, elinde bulunan silahlar ile, o outpost'un coğrafi yapısına göre aksiyon yada gizlilik odaklı ele geçirebilirsin. Yolda giderken herkes tacizden çok şikayetçi açıkçası ben oyun mantığına göre uygun buldum. Bölgeyi yavaş yavaş ele geçirdikçe o etki azalıyor. Oyunu standart PS4'te oynadım. Bir kez olsun donma takılma oyundan gibi durumlar olmadı. Oyun gerçekten yağ gibi akıyor. Patlama efektleri özellikle harika. Oyunu oynamayan herkese ben şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtaran_ali -- 31 Mart 2018; 14:30:6 >

• Sinir bozucu yapay zeka sorunları var oyunun. Bölgeyi %100 temizlememe rağmen hala zırt pırt düşman spawn oluyor. Nereye kendimi fast travel yapsam hemen oraya altında atv olan düşman yanımda bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tutankhamun66 -- 31 Mart 2018; 17:19:03 >
  • Benim gözüme çarpan oyun da eksik iki şey var. Birincisi canli biraz daha büyük kasaba yok, ikincisi ok dışın da vuruş hissi sıfır. Bunların haricin de grafikler, atmosfer ve görevler iyi. notum 10/8.
  • Arkadaşlar co-op ve multi kupalarını aradan çıkarmak isteyen varsa eklesin, beraber yapalım.

evo35tr

• Dante kullanıcısına yanıt
    yıl oldu 2018 hala şu AAA yapımcıları steering acceleration, dead zone, fov slider falan eklemeyi öğrenemediler bunu adam akıllı yapan tek fps battlefield var sadece. Cidden artık gelecek nesile fare klavye desteği resmi olarak gelmedi, demosunu indirip nişan hissinini çöp olduğunu görünce vazgeçtiğim o kadar çok oyun olduki bu nesilde.
  • Oyunu usa psnden almıştım tr ana hesabımda oynarken arcade moduna giremiyorum hata veriyor ne yapmak lazım?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.