Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
16
Favori
43.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler hocam siz bitirdiniz mi oyunu ne durumdasınız?
  • dimontales kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki ve aşağıdaki bölge %100 bitti sadece karının bölgesi kaldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimontales

hocam John Seed bölgesindeyim,bölge %99 bitti ana hikaye görevi çıkmıyor anlamadım burda ne yapmam lazım bide 14 tane kırmızı patlayıcı yerleri var 12sini buldum son 2taneyi bulamıyorum

13000 puana tamamlamanız gerekiyor o bölgelerde patlatmanız gereken istasyonlar var hepsini buldunuz mu?
  • Source kullanıcısına yanıt
    son 2 taneyi bulamıyorum hocam bakmadığım yer kalmadı nerdeyse yada ben yorgunluktan göremedim hergün aralıksız 5 saat oynuyorum akşamları 7den 12ye kadar
  • quote:

son 2 taneyi bulamıyorum hocam bakmadığım yer kalmadı nerdeyse yada ben yorgunluktan göremedim hergün aralıksız 5 saat oynuyorum akşamları 7den 12ye kadar

Joseph seed bu kadar oynamıyo la günde 5 saat nedir

Sindire sindire oyna hemen bıkma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrbyn11 -- 30 Mart 2018; 17:8:12 >
  • çok beğendim hocam oyunu çok sağlam haliyle bırakamıyorum uykum gelene kadar o joseph seedi öldürcem elbet
    Faith in bölgeye yakın su kenarinda 2 tane vardı benimde onlar kalmıştı en sona belki sizinde öyledir.

Bendede 2 yan görev kalmış onlarda vietnam çakmakları ve dergiler sanırım onları topluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahy

Faith in bölgeye yakın su kenarinda 2 tane vardı benimde onlar kalmıştı en sona belki sizinde öyledir.

Bendede 2 yan görev kalmış onlarda vietnam çakmakları ve dergiler sanırım onları topluyorum.

Vietnam cakmaklarini nerden bulcaz hocam

• Öldürdüğümüz adamlardan kan akmıyor maalesef. KAN GÖRMEK ISTIYORUM! Umarım gelecek patch ile gelir çünkü gerçekçi olması lazım. Bir de galiba şu anda pro desteği yok. Pre-relaese sürümünde vardı.

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    PS Pro destekli native 1440p HDR çalışıyor.

Johnun bölgesinde aldığım bir görev görevi alınca shopda çakmakların yerini gösteren harita çıkıyor satın alıyorsunuz.
    Az önce ikisinide toplamayı bitirdim görevi verenlerin yerleri sarı noktalar.
    https://store.donanimhaber.com/fd/fa/f0/fdfaf0d394e349c61986997e2769708e.jpg
    https://store.donanimhaber.com/35/c6/a2/35c6a2729b6810622e98b066ee099ad3.jpg

Olay budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 30 Mart 2018; 19:58:40 >

• Multiplayer nasıl beyler.. Modlar nasıl ??

Uzun süre oynatır mı kendini ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutankhamun66

Pardon o zaman ama 2 seçenek vardı better graphics ve çözünürlük olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: Tutankhamun66

Pardon o zaman ama 2 seçenek vardı better graphics ve çözünürlük olarak.

Evt onu kaldırmışlar tam sürümde. One x de de yok hocam.

• quote:

Bulmak için bir helikopter alın ve bölgeyi baştan aşağı gezin ben öyle yapmıştım yalnız Youtube'da da olabilir bakmakta fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdarbyn11

quote:

Joseph seed bu kadar oynamıyo la günde 5 saat nedir

Sindire sindire oyna hemen bıkma

Ben sıkılmadan 25 saat oynadım insan merak ediyor ne olacağını oyunun sonu etkileyici bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Multiplayer nasıl beyler.. Modlar nasıl ??

Uzun süre oynatır mı kendini ?

Yorum yapmak isterdim ama görevlerden başka hiçbir şeye bakmadım, bu oyun multi olmasa bile en az 60-70 saat oynanır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 31 Mart 2018; 10:50:6 >
  • God of War cikana kadar oyalasin diye almak istedim ama bir turlu kismet olmadi Pri hakkini bulmak.

Birakin yan gorevleri falan arkadaslar bitirip elden cikarin şu hesaplari

• Oyunun kutu tasarımı da çok güzel. Hiç oyunla alakası olmayan biri bile görse alır.

Cesetlerin kaybolmaması, onları taşıyabilmek bu oyunda var Wildlands'de yok ilginç gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahy

Johnun bölgesinde aldığım bir görev görevi alınca shopda çakmakların yerini gösteren harita çıkıyor satın alıyorsunuz.
    Az önce ikisinide toplamayı bitirdim görevi verenlerin yerleri sarı noktalar.
    https://store.donanimhaber.com/fd/fa/f0/fdfaf0d394e349c61986997e2769708e.jpg
    https://store.donanimhaber.com/35/c6/a2/35c6a2729b6810622e98b066ee099ad3.jpg

Olay budur

hocam allah razı olsun eyv

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.