Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
16
Favori
43.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok mu zor fov ayari getirmek su oyuna ? Daracik kamera acisiyla oynuyoruz, fc3 fc4 te bu sekildeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 29 Mart 2018; 14:08:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe dil desteği tamamen mevcut pazar potansiyeliyle alakalı.

Bakın bir dönem çıkan tüm dandik mmorpgler türkçe çıktı ve korkunç reklamları yapıldı.

Demek ki Triple A oyunlarda hala satışlarımız yetersiz f2p oyunlara daha çok ilgi gösteriyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şu var. Türkiye de evet harcanıyor para ama nereye harcanıyor? Fifa ve call of duty e. Ağırlığı olarak fifa. Wolfenstein 2 yi çoğu kişi almaz mesela. Bilemez de. Türkiye de çoğu kişi konsolu sadece fifa veya call of duty için alıyor. Türkiye deki oyun piyasası da ağırlıklı olarak fifa, call of duty, gta üzerine kurulu. Doğal olarak Türkiye de oyunlara harcanan para ağırlıklı olarak bu oyunlara gidiyor. Ubisoft, bethesda gibi firmalar ülkemizden para kazanmıyor fazla. Eğer Türkiye deki oyunlara eğilim sadece fifa ve call of duty olmasa her firmaya eşit olsa emin olun bu firmalar da türkçe oyun yapar. Ama dediğim gibi bizim piyasa sadece belli başlı oyunlara odaklanmış durumda. O nedenle ilk önce oyun kültürümüzü geliştirmeli farkı türdeki oyunlara şans vermeliyiz.

Bir diğer nokta da alım gücü. Maalesef ülkemizin alım gücü düşük olduğu için satış az. Mesela birinin cebinde 300 TL olsun. Yeni çıkan sadece bir tane oyun alabilir. Eğer Avrupa da cebinde 300 euro olsaydı 5 oyun alırdı. Durum maalesef bu kadar kötü.

Yukarıda açıkladığım gibi ülkemize oyun sektörünün daha fazla yatırım yapması için alım gücümüzün ve oyun kültürümüzün gelişmesi gerek. Bu ikisi sağlandığı takdirde alt yazı da gelir dublaj da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 29 Mart 2018; 14:26:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %20 indirim kodu lazımsa eski üyelerden birine verebilrim. Kolay gelsin.
  • FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU)

Arkadaşlar sürekli bu hatayı alıyorum, uygulama verileri bozuk deyip oyundan atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalgearx24 -- 29 Mart 2018; 14:35:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dayanamadım verdim siparişi. hype ın gözü kör olsun.
  • metalgearx24 kullanıcısına yanıt
    Oyunu silip tekrar indirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkan034

Cok mu zor fov ayari getirmek su oyuna ? Daracik kamera acisiyla oynuyoruz, fc3 fc4 te bu sekildeydi.

Evet cok zor. Yuksek fov'da cizilecek alan da daha fazla olur, cunku daha cok alan goreceksiniz tek karede. Asiri performans yiyecektir.

Bu kadar gelismis gorsel kalitede konsola boyle bir kisitlama gelmesi dogal aslinda. Ama umarim en azindan Pro'da bir guncelleme yaparlar ama sanmiyorum. Ubi konsollari cok fazla seven bir firma olmadi hicbir zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Mart 2018; 16:12:31 >
  • bulantı olayından dolayı devam edemedim aynı fc3 ve 4 te olduğu gibi. benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ? sadece bf ve cod single bölümünde olmuyor bu bulantı olayı. diğer fps lerde sıkıntı oluyor ( özellikle kameranın çok fazla oynadığı ve dar-kapalı alanda geçen oyunlarda) ne güzel oyunlar var fps olarak ama bu sorun yüzünden hiçbirini oynayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 29 Mart 2018; 16:22:43 >
  • Oyunu beğenenler The Duel filmini izlesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 29 Mart 2018; 17:54:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Cok mu zor fov ayari getirmek su oyuna ? Daracik kamera acisiyla oynuyoruz, fc3 fc4 te bu sekildeydi.

Evet cok zor. Yuksek fov'da cizilecek alan da daha fazla olur, cunku daha cok alan goreceksiniz tek karede. Asiri performans yiyecektir.

Bu kadar gelismis gorsel kalitede konsola boyle bir kisitlama gelmesi dogal aslinda. Ama umarim en azindan Pro'da bir guncelleme yaparlar ama sanmiyorum. Ubi konsollari cok fazla seven bir firma olmadi hicbir zaman.

Bf1 de var, tamam gorsel olarak tartisilir eyvallah da bf1 de mp 64 kiside gayet akici oyun fov’un dibinede vurabilirsiniz istetseniz.

Fov’un sistemi zorlar, zorlamaz o kadar bilgim yok. Heralde ubi’nin tembelligi soz konusu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlardan reticle kısmını centered yapınca biraz düzeliyor fov.

• Aldigina binpisman oldum bune rezaöet bir oyun cikti biride cikmis skis hissi cok iyi demisti, sanki gazete kagidina skyorum bu nedir abi , yapaz geri zeka zaten. Yapilcak cok sey var gibi görünsede ben keyif alamadim oyundan hic sürükleyici degil 5 yil öncenin oyunu gibi. Bana göre notum 10 üzerinden 3,5

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deluxe edition daki extra silah kıstum vs nasıl erişiyoruz? Kodu girdim yükledi ama yok oyunda

• Oyun efsane olmuş 8 saat oynadım daha kardeslerden biriyle bile karşılaşmadım. Grafiklerde müthiş. Yapacak çok şey var. Tr alt yazı yok diye almıyorum diyenler kendilerini kandırmasınlar bununla. Türkiye de oyun pazarı yok işte, en fazla satan oyun 100 bin ile uncharted 4, komik bir rakam, pazar açısından.

• An itibarı ile 25 saatin sonunda hikayeyi bitirdim güzeldi beğendim Sanırım yan görevlerde bir bu kadar alacak

• Alıp beğenmeyip satmak isteyen var PM atsın beyler. (Pri hesap arıyorum)

• Source kullanıcısına yanıt
    Ps4 ile ps4 pro arasinda ki grafik kalitesinde fark neler? Ben normal ps4 te oynuyorum fakat bazi yerler de grafik yani kaplama kalitesi çamur gibi. Ama genelin de grafik gercekten normal ps4 te dahi cok iyi. Daha once ki mesajlarim da oyunun grafigini videolardan bakip övmemin nedeni pro da oynanmasiymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 29 Mart 2018; 22:48:35 >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Sadece ana görev mi yaptınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Bf1 de var, tamam gorsel olarak tartisilir eyvallah da bf1 de mp 64 kiside gayet akici oyun fov’un dibinede vurabilirsiniz istetseniz.

Fov’un sistemi zorlar, zorlamaz o kadar bilgim yok. Heralde ubi’nin tembelligi soz konusu

Apayri motorlar simdi bir ilgisi yok Bf1 ile Dunia motorunun. Dunia teknik grafik detaylarinda Bf1 i imha ediyor. Dinamik gun degisimi, cizilen suruyle daha cok obje, yikilabilir yanabilir cok daha fazla ortam var. Isiklandirma apayri boyutta. Kaplamalar uzak mesafe kaplamalari yine oyle. Hepsinden ote apayri motorlar bunlar. Bf1 motorunun amaci zaten 60 fps olmasi. Dunia'nin amaci bu degil olabilecek en iyi gorsel kaliteyi vermek.

Fov sistemi zorlar bilginiz olsun. Ayni karede daha cok cizilen alan tabii ki sistemi zorlar bunun icin teknik bilgiye gerek yok, mantik. Ha ornegin 85 ile 90 arasi fov 5 fps dusurmese bile 4 dusuruyorsa stabiliteyi bozmamak icin ubisoft prensip olarak koymamistir. Adamlarin onceligi eksiksiz 30 fps. Performans incelemelerine baktigimizda da goruluyor. Oyunda neredeyse hic bir frame dusmesi olmuyor. Bunu bozmak istemiyorlardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Mart 2018; 23:4:53 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.