Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
16
Favori
43.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

US PSN Cumartesi günü %20 indirip kodu gönderdi mail ile. (30 Mart'a kadar geçerli) US hesabının mailini kontrol et.
    ''PSN Adın", see what's new this week. başlıklı gelen maillerde oluyor.

Bana neden bu mailler hiç gelmiyor

''You are receiving this email because you are a valued PlayStation Store shopper''
    Yani diyolla ki biz sizi cok sömürüyoruz al bu da sadakamız olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Santa_Monica

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ps4 Pro ve standard farki her oyunda daha da aciliyor. Proda cozunurluk ve grafik gecisleri yapiyorum asiri guzel desteklemekte. Grafikler muthis. Simdilik sadece grafik ve Turkiyedeki comar benzeri o kesimin tipatip aynisini gormenin verdigi hazzi yasiyorum. Henuz bir sey goremedim. Ama cok kaliteli duruyor.

Ubisoftu bu nesilde cok cok begeniyorum. Ac Unity, Origins, The Division, Rayman, Trials, Wildlands (basta ergen oyunu gibi gelse de), Watch Dogs serisi.. hepsi kaliteliydi. Ea ne kadar dibe coktuyse Ubi kendini o dipten ceke ceke cikarmayi basariyor.

Çomar deme alinıyor çomarlar mesaj sildiriyorlar

• Oyun tek kelimeyle harika olmuş. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiyat pahalı geliyorsa ilk indirimde alın oynayın. Co op olması ayrı tatlı zaten. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutankhamun66

Evt oynayabilirsin 2 kişi.

Hayır ilk defa Far Cry 5 de single player modu co-op oynama imkanı getirdiler.

Co-op nasıl oluyor 2 karakter mi veriyorlar ? Ve PC' de var mı co-op ?
  • işten fırsat bulup öğle arasında 30 dk bakabildim. güzel olmuş oyun ilk izlenimim olumlu
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Adamların bizi kale almamasını anlatan özet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouz1806 -- 28 Mart 2018; 13:55:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

Buarada cennetin kapısı adında tarikat 1997 yılında amerikada gerçekten yaşanmış bir olay adam kendi peygamber ilan etmiş fbı baskın yapmış sonunda toplu intihar etmişler garip 900 kişi toplu intihar etmiş zehir içerek 1970 de farklı bir tarikatta da neyse biz oyuna bakalım

Jonestown katliamımı yoksa charles manson'mı?

Yoksa ortaya karışık bişeylermi yapmışlar
  • Arkadaşlar takasla 2. bölge kutulu olarak oyunu aldım. Sezon pass alırsam içinde far cry 3 oyununu da veriyor galiba doğru anladıysam. Elimdeki oyun 2. bölge olduğu için digital olarak sezon pass alsam sorun yaşar mıyım. Birde sezon pass birkaç ay içinde indirim görür mü sizce
  • Tutankhamun66 kullanıcısına yanıt
    Yanlış dostum 4’te de aynı olay vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt
    Şimdiden almayın season passi alsanizda fc3 mayısta çıkacak belki o ara indirime girer

Ve evet oyununuzla ayni bölgeden alacaksınız dlcyi de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yo_Sun

Yanlış dostum 4’te de aynı olay vardı.

4 de senaryo modu co-op oynayamıyorduk sadece belirli bir modu oynattıyordu tam hatırlayamadım şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler split screen varmi ona gore alicaz

• Ben de aldım sonunda. İlk izlenimim olumlu yönde. Normalde 30 fps olunca çok söverim hele bir de FPS oyunu olunca. Sırf bu yüzden Dishonored 2 bırakmışlığım var. Burada da yağ gibi akıyor diyenlere almadan önce gülmüştüm fakat 30 fps olup bu kadar akıcı olabilen çok nadir oyunlardan biri olmuş.

Bunun dışında hikaye, oynayış, grafik v.s ne varsa mükemmel olmuş. Fan sesi de çok yok bu oyunda ilginç.

Adamlar dehşet optimize etmiş oyunu. Loading süresi eleştirilmiş ama anlam veremedim. Ölünce beklemiyorsunuz neredeyse. Bir tek ilk oyuna girince var o da normal.

Yapay zekaya kötü diyenler olmuş ama hard seviyesinde gayet çatır çutur görüyorlar. Bunun dışında fena değil gerçekten. Tek eksik, düşmanların kendini korumak için bir şeyin arkasına geçmemesi.

Notum 9.5/10

Ubisoft küllerinden doğmuş resmen.

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Hangi PS4 hocam?

• --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    Pro ile denedim.

• Normal PS4 ile oynayan varmı? Performans nasıl?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

PS4 PRO da oynuyorum HDR ve çözünürlük aşmış kendini ışık oyunları süper grafikler openworld oyuna göre harika gözüküyor oyunun açılışı ve konuda sardı karakterler (seed family) iyi yani god of war çıkana kadar online co-op var arcade modu var 1 ay götürür adamı rahat göz atın derim iyi oyunlar.

Hdr yi tv nin hdr10 özelliğiyle mi kullanıyorsunuz, yoksa sadece pro da aktif mi yapıyorsunuz?

• Far Crcy 5'ten It filmine gönderme

• quote:

Orijinalden alıntı: Sturmbannführer

Normal PS4 ile oynayan varmı? Performans nasıl?

Oldukça iyi

• Oyun standard ile Ps4 pro da ayni frame degerlerine sahip. Yalniz Proda bir eksiklik var performans veya grafik modu su anlik sectirtmiyor. Update ile gelecektir cunku pre release surumde vardi bu secenek.

Bence oyunun en onemli eksikligi frame degeri 30 olmasina ragmen motion blur tam olarak bu akiciligi saglayamiyor. Ikincisi ise fov cok dar olmus. Ama grafikler agzi acik birakiyor.

Update ile ilk istegim performans modu gelmesi. Aslinda istemiyorum 30 boyle sinematik oyunlarda muthis yakisiyor. Performanstan once keske donuslerde motion blur daha intense kullanilsa buna bir ayar gelse asil muthis olur. Bir de sag analog destegi cok kutuk geldi bana. Deadzone yok neredeyse ama baslangic hareketindeki hassasiyet ile daha ileriye ittiginizdeki hassasiyet degisimi farklilasiyor. Ayarlardan bunu degistiremiyorsunuz zaten ya hep ya hic kafasi var. Soyle elimizde yag gibi kaysa donusler aslinda 30 fpsnin getirdigi kutukluk hissini bu da azaltirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Mart 2018; 21:49:53 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.