Şimdi Ara

FAR CRY 5 (PLAYSTATION ANA KONU) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
844
Cevap
16
Favori
43.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wattonx kullanıcısına yanıt
    ben takas yapıyorum kutulu oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ps4 Pro ve standard farki her oyunda daha da aciliyor. Proda cozunurluk ve grafik gecisleri yapiyorum asiri guzel desteklemekte. Grafikler muthis. Simdilik sadece grafik ve Turkiyedeki comar benzeri o kesimin tipatip aynisini gormenin verdigi hazzi yasiyorum. Henuz bir sey goremedim. Ama cok kaliteli duruyor.

Ubisoftu bu nesilde cok cok begeniyorum. Ac Unity, Origins, The Division, Rayman, Trials, Wildlands (basta ergen oyunu gibi gelse de), Watch Dogs serisi.. hepsi kaliteliydi. Ea ne kadar dibe coktuyse Ubi kendini o dipten ceke ceke cikarmayi basariyor.

Çomar deme alinıyor çomarlar mesaj sildiriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Co-Op 2 kişi oynanabiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 saattir oynuyorum gerçekten eğlenceli dolu bir oyun olmuş TC: Wildlands'tan daha eğlenceli geldi bana

• viera1905_35 V kullanıcısına yanıt
    Hee heeee

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

5 saattir oynuyorum gerçekten eğlenceli dolu bir oyun olmuş TC: Wildlands'tan daha eğlenceli geldi bana

Bu oyunlar artik son oyunlar sayilir haliyle abaniyorlar. Mesela ben simdi watch dogs 3'ü sabirsizlikla bekliyorum eminim ki o da 1 ve 2 ye gore daha iyi olacak. Beni biliyorsun ben iyi dedim mi iyidir oyun. Tecrubeyle sabit videolardan en azindan grafik, fizik ve oynanis dinamiklerini hemen anliyorum. Birde ingilizcem olsa hikaye icinde yorum yapabilirdim. Son olarak balik tutmak bile eglenceli olmus degil mi.

• Evet her detay düşünülmüş haliyle oyundan alınan zevk artıyor işin garibi grafiklerde üst seviye ve açık dünya olmasına rağmen Pro'da yağ gibi akıyor oyun, Ubisoft son zamanlarda dersine çok çalışıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Hocam 670 mb lik guncellemeden belllliydi oyunun fps sinin yag gibi akacagi. 1 ay ertelemeleri iyi yaramis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wattonx

Abi siz nasıl alıyorsunuz nasıl para veriyorsunuz dijitale bakıyorum 260 tl kutulu alayım diyorum 300'ü geçiyor en indirimli 230 tl nasıl yapıyorsunuz nerden kazanıyorsunuz bu paraları

Kuzenimle ortaklaşa alıyoruz. Fiyatı yarıya bölünce alınabilir seviyede oluyor.

• İyiki ertelenmiş o zaman :) frame problemi olan oyunları oynamak sıkıntı çok :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

US PSN Cumartesi günü %20 indirip kodu gönderdi mail ile. (30 Mart'a kadar geçerli) US hesabının mailini kontrol et.
    ''PSN Adın", see what's new this week. başlıklı gelen maillerde oluyor.

Bana neden bu mailler hiç gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

US PSN Cumartesi günü %20 indirip kodu gönderdi mail ile. (30 Mart'a kadar geçerli) US hesabının mailini kontrol et.
    ''PSN Adın", see what's new this week. başlıklı gelen maillerde oluyor.

Bana neden bu mailler hiç gelmiyor

bana gelen kodu pm attim hocam. ben kullanmiyacam boşa gitmesin

• oyuna dün başladım çok beğendim grafikler harika olmuş adamlar en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler vuruş hissi gerçek gibi olmuş vurulduktan sonra gerçekmiş gibi yere düşüyorlar silahlar çok güzel. Sadece yapay zek kötü olmuş benim adamım düşmanın yanında dolaşıyor ama düşman farketmiyor (normal zorlukta) onun haricinde aksiyonu bol bir oyun joseph seedi öldürmek için daha çok yolum var
  • PS4 PRO da oynuyorum HDR ve çözünürlük aşmış kendini ışık oyunları süper grafikler openworld oyuna göre harika gözüküyor oyunun açılışı ve konuda sardı karakterler (seed family) iyi yani god of war çıkana kadar online co-op var arcade modu var 1 ay götürür adamı rahat göz atın derim iyi oyunlar.
  • Tutankhamun66 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Buarada cennetin kapısı adında tarikat 1997 yılında amerikada gerçekten yaşanmış bir olay adam kendi peygamber ilan etmiş fbı baskın yapmış sonunda toplu intihar etmişler garip 900 kişi toplu intihar etmiş zehir içerek 1970 de farklı bir tarikatta da neyse biz oyuna bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

Buarada cennetin kapısı adında tarikat 1997 yılında amerikada gerçekten yaşanmış bir olay adam kendi peygamber ilan etmiş fbı baskın yapmış sonunda toplu intihar etmişler garip 900 kişi toplu intihar etmiş zehir içerek 1970 de farklı bir tarikatta da neyse biz oyuna bakalım

Outlast 2 hikayesi esinlenme. Far cry biraz daha özgün. Olayların çoğu gerçek olarak outlast 2 de anlatılıyor yada yaşatılmaya çalışılıyor.

• Tutankhamun66 kullanıcısına yanıt
    Coop 2 kişi ana hikayeyi oynayabiliyormuyuz?

Birde Far CRY 4 de de böyle bir durum varmıydı? 2 kişi onda da oynayabiliyormuyuz?

• eonmg kullanıcısına yanıt
    Evt oynayabilirsin 2 kişi.

Hayır ilk defa Far Cry 5 de single player modu co-op oynama imkanı getirdiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.